• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
benim bebe 7 buçuk kilo. 4 numara goon 9 kilodan başlatmasına rağmen şu an tam oluyor. bacakları da baya sıkıyor canım. iz kalıyor hep yani 🥲 yenidoğanken goondan çok memnundum ama bez değiştirme süresi uzadıkça goon asla yeterli gelmiyor, tavsiye etmiyorum. gece özellikle 6 saat kalsa hemen nemli oluyor çamaşırları. sadece gündüz kullanıp çabuk değiştireceksen olabilir
Aaa olmadı o zaman benim kızım 9 buçuk kilo 6 bile alsam kızartır o zaman 🥹 her markanın yenidoğanı çok güzel sonrası felaket ya 😒

Selamlarrr 💕 Kızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Biz geçtik canım. Kullanıyoruz oto koltuğu, doktora da sormuştum uygun demişti. Bizimki zaten 0+ itibaren kullanılıyormuş ama şuanda gayet uygun dedi.
Rica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazım

Selamlarrr 💕 Kızlar 9 kg oto koltuğu kullanmaya başlayan varmı bizim kız artık desteksiz oturuyor ve 8 kg. Bu hafta 2 saat yol gidicez pusette sıkılıyoruz artık geçebilir miyiz acaba?
Denersen yazsana buraya bizimki de 9 kilodan başlıyo büyük gelir diye çıkartmadık hiç depoda duruyo

Rica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazım
Graco avolve isofixli 9-36 kg olanı aldık biz ebebekte kalmamış galiba linkini atamadım

Alıcam kuşum şuan sleepy 5 numaradayız iz yapıyor molfix 6 mı alsam sence
8 kiloya yakın benim bebe 4 numara tam oluyo. 6da çok mu büyük olur acaba ya 5 numara 11 18 kiloymuş. Sleepy çok kötü olmuş ya doktor alerji yüzünden eski bezini dene dedi diye aldım çiş kaka ne varsa taşırdı😑

8 kiloya yakın benim bebe 4 numara tam oluyo. 6da çok mu büyük olur acaba ya 5 numara 11 18 kiloymuş. Sleepy çok kötü olmuş ya doktor alerji yüzünden eski bezini dene dedi diye aldım çiş kaka ne varsa taşırdı😑
Elimdekileri bitirene kadar sleepy devam ederim sonra molfix alırım canım 🥰 az 6 numara alayım ben büyük gelirse 5 devam ederim

Benim gözüm bunda canım bu bayram para toplasın benim kız harçlıklarıyla almayı düşünüyorum 😂

Mama sandalyesi link istiyorum kızlar ben karar veremedim sizler neler kullanıyorsunuz hangileri daha iyi kullanışlı

Ateşi 38.7 e yükseldi Bi anda anlamadım ya acaba dişlerden mi calpol verdim biraz düştü şimdi ama çok huysuz ya

Joie bold bizimki ama önermem 3 kademeli sözde ama yatar pozisyonu yine dik kalıyor sevemedim o yönünü

Biz 4 saatlik yol gittik ama kafa kısmı uyurken öne düşüyordu hafif bundan dolayı yolda pusete geçtik yani tam yatar pozisyonda bile tam yatmıyor
Evet bende vazgeçtim bu yüzden 2 saat de olsa uyuyabilir çünkü arabada uyuyor genelde biraz daha bekleyelim

Evet bende vazgeçtim bu yüzden 2 saat de olsa uyuyabilir çünkü arabada uyuyor genelde biraz daha bekleyelim
Bizimki 7 kademe aslında ama hepsi böyleymiş ben araştırdım biraz. Yani büyüseler de sıkıntı aslında ama mecbur kullanıyoruz şehir içinde

Back
X