- 4 Ekim 2023
- 2.390
- 1.670
- 53
- 30
Maşallah canım çok güzel bir ailen var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım çok güzel bir ailen var
Canım senin ne zaman belli oluyor artık zamanın geldiiMaşallah canım çok güzel bir ailen varsağlıkla gelsin prensesin
Çok Güzel hazırlamışsınn ellerine sağlık bir prenses daha geliyor demek
Bende sana sormuştum durum ne diye haber geldiiKızlar doktor randevumdan çıktım bebişim haftasında ve sağlıkla büyüyor Allahıma çok şükürve müjdeeeee kızımız oluyor
birsürü pembe kalp istiyorum
Allah biliyor içimizi çok istiyorduk kızımız olsun çok şükür Allahım nasip etti
kesin dedi doktor 50 defa sorunca
kızıma şimdi gidip toka alıcam
![]()
Gözün aydın canımmFetal sonucumuz temiz geldi darısı bekleyenlerin başına![]()
Linakiz kesin erkek bizimki listeye eklenebiliriz
![]()
Tamda Yazıyordum kuşumCanım senin ne zaman belli oluyor artık zamanın geldii![]()
Hayırlı haberler alalım inşallahOff bilmez miyim 1 ay sonra ilk defa pazartesi gidicez bizde![]()
Gurup bebek leri erkekle doğdu hepsi sağlıkla doğsun inşallahBu günde baya erkek haberi aldık.Hepsi sağlıkla gelsin inşallah![]()
Kızlar doktor randevumdan çıktım bebişim haftasında ve sağlıkla büyüyor Allahıma çok şükürve müjdeeeee kızımız oluyor
birsürü pembe kalp istiyorum
Allah biliyor içimizi çok istiyorduk kızımız olsun çok şükür Allahım nasip etti
kesin dedi doktor 50 defa sorunca
kızıma şimdi gidip toka alıcam
![]()
teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşGözün aydın canımmSağlıkla katılsın aramıza paşa
Çorap demişken kızımın ilk çorapları hediye geldi ama çok tatlı çok minnakkkAl annesi tokasini çorabını herşeyini al sağlıklı gelsin pirenses
![]()