Ayyy darısı başıma inşallahhhhBu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy darısı başıma inşallahhhhBu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
![]()
Çok şükür canım çok sevindim cinsiyet neBu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
![]()
Cinsiyeti de öğrendin mi canım ?Bu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
![]()
Ay bak oda olabilir aynı dert bende de var ön tarafı sikerken bile peçeteye gelebiliyor kanama. Sandıgımızdan da yakınKesinlikle canım bir hareketlerini görsem dünya benim olacak. Çok afadersiniz kabız oldum zorlanıyorum kanama acaba ondan mı diye düşündüm bende ama çok öndeydi leke o yüzden görmeden rahat edemeyeceğim
Aminn inşallah canım hiç birimiz yaşamayalım inşallahÇok teşekkür ederim canım gideceğim yarın sabahtan umarım sende hiçbir zaman bir daha böyle birşey yaşamazsın
Amiiiin, bekleyen herkes dualarımdasınız hepAyyy darısı başıma inşallahhhh
Raporda yazmıyor ama cumartesi kontrolüm var geçen kontrolde doktor o zaman söyleyeceğini söylemişti, heycanla bekleyebilirim artıkCinsiyeti de öğrendin mi canım ?
Ben kullanıyorum. Doğuma kadar her gün devam dedi doktor. Ama ben 2-3 günde bir alıyorum kan değerlerim iyi zaten çok sevmiyorum ilaç kullanımı![]()
Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorumHer akşam adamdan laf yiyorum yine yemedinmi die iki gün önce içmiştim birde demin içtim
![]()
Şuan senle birlikte 13 erkek 6 kız oldu gruptaKızlar az önce muayeneden geldim benimkide erkekmişLinakiz tabloya ekleyebilirsin cnm
bu sene erkek senesi diyor bi teyze doğru mu acaba
![]()
Öyle gibiKızlar az önce muayeneden geldim benimkide erkekmişLinakiz tabloya ekleyebilirsin cnm
bu sene erkek senesi diyor bi teyze doğru mu acaba
![]()
Aynen meyve sebzeden almak varken neden ilaç birde özel sirketlerin ilaçlarını veriyorlarBişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorumbenimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini
OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum
Gözün aydın cnmÖyle gibiGelsin bakalım paşa
kaçıncı haftada öğrendin
Olmuş mu kız okadar hay maşallahŞuan senle birlikte 13 erkek 6 kız oldu grupta![]()
Az önce saydım tablodanOlmuş mu kız okadar hay maşallah![]()
Az önce saydım tablodan![]()
Çok sevindim gözünüz aydın olsun canımBu arada fetal dna sonucum çıktı kızlar çok şükür temiz. Üzerimden kalkan yükü anlatamam size. Rabbim bekleyen herkese aynı mutluluğu yaşatsın inşallah
![]()
Senin gene haftan daha ileri öğrenirsin en geç önümüzdeki hafta bence benim daha varAllah seni üşenmeyip saydinmi ben sen bir kaç kişi daha belli olmayan bakalım bizim ki ne
![]()