• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kesinlikle canım bir hareketlerini görsem dünya benim olacak. Çok afadersiniz kabız oldum zorlanıyorum kanama acaba ondan mı diye düşündüm bende ama çok öndeydi leke o yüzden görmeden rahat edemeyeceğim
Ay bak oda olabilir aynı dert bende de var ön tarafı sikerken bile peçeteye gelebiliyor kanama. Sandıgımızdan da yakın 🙈

Çok teşekkür ederim canım gideceğim yarın sabahtan umarım sende hiçbir zaman bir daha böyle birşey yaşamazsın
Aminn inşallah canım hiç birimiz yaşamayalım inşallah🤲 Analığı ilk o gün hissettim sanki. Hastaneye giderken elimi yüzüme sürdüm, ter damladı elimden. Çok şükür Rabbim bağışladı bana bebeğimi. Kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, bir daha da yaşatmasın 🙏🏻

Ben kullanıyorum. Doğuma kadar her gün devam dedi doktor. Ama ben 2-3 günde bir alıyorum kan değerlerim iyi zaten çok sevmiyorum ilaç kullanımı 😊
🤣🤣🤣 Her akşam adamdan laf yiyorum yine yemedinmi die iki gün önce içmiştim birde demin içtim 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 Her akşam adamdan laf yiyorum yine yemedinmi die iki gün önce içmiştim birde demin içtim 🤣🤣🤣
Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorum 😅😅 benimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini 😅 OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum

Bişey olmaz ben aldığımdan beri öyle yapıyorum 😅😅 benimki karışmıyor zaten bana bunu alıştıran da o hiç sevmez ilaç , meyve sebzeden al der vitaminini 😅 OMEGA3 var onuda öyle 2-3 günde bir kullanıyorum
Aynen meyve sebzeden almak varken neden ilaç birde özel sirketlerin ilaçlarını veriyorlar 🤣🤣🤣

Kızlar İzmir'de detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir perinatolog var mı? kendi doktorumla 16. haftada randevum var sonraki randevu muhtemelen detaylı olur diye düşünüyorum.

🤣🤣🤣🤣Allah seni üşenmeyip saydinmi ben sen bir kaç kişi daha belli olmayan bakalım bizim ki ne 😍😍
Senin gene haftan daha ileri öğrenirsin en geç önümüzdeki hafta bence benim daha var 😁 tahmin söyledi ama net değil dedi doktor netleşene kadar beklicem 😍

Back
X