- 17 Temmuz 2022
- 2.582
- 2.209
- 30
Sor sen o zaman iyice baksın doktorun benimki her zaman ağrımıyoBenim dokunduğumda bile ağrı var çünkü ovuştura ovuştura yontuldu resmen sırtım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sor sen o zaman iyice baksın doktorun benimki her zaman ağrımıyoBenim dokunduğumda bile ağrı var çünkü ovuştura ovuştura yontuldu resmen sırtım
Yok bakar zaten doktorum yaa bi ara da öylesine bakmıştı önlem olsun diye baya ilgileniyor sağolsunMutlaka soyle ısrar et hatta. İlk basta normal diyorlar genelde ben 2 doktora sormustum öyle davranmışlardı ilk basta
Benim son bir haftadır her akşam ağrıyor hemde aşırı. Uyuyana kadar geçmiyorSor sen o zaman iyice baksın doktorun benimki her zaman ağrımıyo
Canım randevun uzaksa önden git söyle bu kadar acı çekmeye değer mi bekleme hiç o zamanBenim son bir haftadır her akşam ağrıyor hemde aşırı. Uyuyana kadar geçmiyor
Nerde acaba sesi çıkmıyor merak ettım iyice ıkısıde ıyıdır inşallah güzel haberler gelır yanımızaKuzu benim ilk hamileliğimde sag kaburga altımda bir agrı baslamıstı 34 civarı sanırım. Ultrasonu bastırınca bile agrırdı. Bazen nefesim kesilirdi. Baya siddetliydi tam yerinide anlamıypdum. O bolge sanki konple agrıyodu. Sonra doktora gidince soyledim normal falan dedi. Sonra tekrar yltrasonda baktılar cok hafif bi bobrek büyümesi olmuş bebek oraya basıyormuş. Önemli bi durum değil dediler hepte baktılar ben soyledikçe riskli bişey olmadı dogum yaptıgım gün de geçti. Böbreklerine bi baktırabilirsin
Ben de onu merak ediyorum ne durumdalar acaba dogum mu oldu ki. @xessica
Oyy merdiven mi şuan benim bile gözümde büyüdü ya yardım etsinler sana mukayyet olsunlarBen evde merdiven inip cıkmıyorum ozaman cok sancılanıyorum makina da yukarı katta. Önce eşyaları yukarı tasıtıcam. Sonra yıkama sonra ütü başka yerde. Ya eşime yaptırıcam ya da yardıma ekip cagırıcam ütü zor geliyor ya
Kız diyorum ay noldu ben ne kaçırdım grupta dusunuyorum 30. Haftada ne problem cıktı gene hangimizde. Bi selam sabahla damdan düser gibi yazmasaydı arkadaş be oldugumu sasırdımHesap sorar gıbı olmuş şuan
Yaa evet sorma yaa 3 kat bide bu evOyy merdiven mi şuan benim bile gözümde büyüdü ya yardım etsinler sana mukayyet olsunlar
Ay bide ben hastane cantasını falan gecen yıl hazırlamıştım aslında ama ilk defa yapcak gibi acemi hissediyorumBu sıcak havalarda ütü mahvediyor insanı gerçekten
Kuzum toplam kaç metre aldın 100 lira demiştin de mi, ben hazır aldım da belki alırım biraz dahaNormal organik müslin kumaş bebek için dedik bi de nevresimlik diye aldık pamuk lastikli çarşaf yaptım onları yatağına göre
Şu hiç gılucegım yoktu,Kız diyorum ay noldu ben ne kaçırdım grupta dusunuyorum 30. Haftada ne problem cıktı gene hangimizde. Bi selam sabahla damdan düser gibi yazmasaydı arkadaş be oldugumu sasırdım
Bıme bebek ıcın çarşaf takımı almayın kızlar bır yıkamadan sonra renk felan kalmıyor aldıgıma pişman olmuştummKuzum toplam kaç metre aldın 100 lira demiştin de mi, ben hazır aldım da belki alırım biraz daha
bunu nasıl yapıyorsun canım? ben de muzlu ballı sütlü falan smoothie yapıyordum ama midem bulandı her gün aynı şekilde içmekten. seninki farklı bir tarifse onu deneyeyimHer gün yulaf süt muz ceviz karışımı yiyorum kilo aldırayım diye kuscam artık görmek istemiyorum
Ben ne beşik ne nevresim falan almadım daha ya . Bi an önce almam gerek. Anne yanı park yatak alıcamBıme bebek ıcın çarşaf takımı almayın kızlar bır yıkamadan sonra renk felan kalmıyor aldıgıma pişman olmuştumm
Ben süt, ceviz, muz karıştırıyordum, sonra içine az bişey kahve atmaya başladımbunu nasıl yapıyorsun canım? ben de muzlu ballı sütlü falan smoothie yapıyordum ama midem bulandı her gün aynı şekilde içmekten. seninki farklı bir tarifse onu deneyeyim
Sen baya beklemıssın cnm ya fazla zaman harcama ne olucagımız bellı degılBen ne beşik ne nevresim falan almadım daha ya . Bi an önce almam gerek. Anne yanı park yatak alıcam
bunu nasıl yapıyorsun canım? ben de muzlu ballı sütlü falan smoothie yapıyordum ama midem bulandı her gün aynı şekilde içmekten. seninki farklı bir tarifse onu deneyeyim
Ya bende artık hüç midem almadı bu hafta yumurta peynir falan yoğurdun içine meyve(kayısı genellikle) yulaf tercihen tarcın keten tohumu corek otu yapıyorum bazen kahvaltı bazen aksam yemekte cok rahat ettiriyo beni yaHer gün yulaf süt muz ceviz karışımı yiyorum kilo aldırayım diye kuscam artık görmek istemiyorum
Kuzum bana diyetisyen arkadasim gebelere keten tohumu önermiyoruz hic demisti o gunden beridir yemiyorum. Dogumu tetiklermişYa bende artık hüç midem almadı bu hafta yumurta peynir falan yoğurdun içine meyve(kayısı genellikle) yulaf tercihen tarcın keten tohumu corek otu yapıyorum bazen kahvaltı bazen aksam yemekte cok rahat ettiriyo beni ya
Canım ben metresini ucuza almıştım o zaman daha 3 aylıktık 2 metre aldım tek kattan 4 tane çıkardık. Şimdi fiyatları artmış olabilir eminönü kürkçü handan almıştıkKuzum toplam kaç metre aldın 100 lira demiştin de mi, ben hazır aldım da belki alırım biraz daha
Yulaf kilo aldırıyomuş diye öğütülmüş yulaf aldım içine süt ceviz muz kuru üzüm biraz da bal koyuyorum kaşıkla yiyorumbunu nasıl yapıyorsun canım? ben de muzlu ballı sütlü falan smoothie yapıyordum ama midem bulandı her gün aynı şekilde içmekten. seninki farklı bir tarifse onu deneyeyim