2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Taramada zaten burun kemigine ense kalınlığına herşeye bakıyorlar onada ayrıntılı ulturoson diyolar

Sat 4 aralık civarı olan hamişler nasıl gidiyor, benim hafif arka yanlarım ağrıyor, sol üst bacağımın etleri ağrıyor , kasığımda mı karnımda mı bilmiyorum bi ağrı var ama adet sancısı gibi değil. Mide bulantısı var. Üşütmekten mi acaba :110:

Minişler nasıl da büyüyorlar. Bu da bizim bugunki ultrasonumuz. Bu ay artık böyle görüntülerle dolacak burasi inşallah 😍

Eklentiler

• IMG_20240124_115144.jpg
    IMG_20240124_115144.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 70
söyle bir durum var sigorta şirketleri genelde sadece hamilelik için değil farklı bir hastalık da olsa teşhisi önceden koyulmuş bir durumu kapsamıyor. ameliyat vs beleşe getirmeyelim diye.
mesela eşimin bu sigortayı yaptırmadan önce varikosel teşhisi koyulmuştu o ameliyatı karşılamadığını söylediler. sigorta yaptırdıktan sonraki teşhisler için geçerli. benher sigorta aynı diye biliyorum ama ek ücret talep edip yaparlarmı bilemem.
Anladım dediğinizi şimdi ben araştırayım yinede inşallah olur faydalanırım bnde

Minişler nasıl da büyüyorlar. Bu da bizim bugunki ultrasonumuz. Bu ay artık böyle görüntülerle dolacak burasi inşallah 😍
Aynen. Dolucak güzel olucak ama 😍 hareketlenecek haftaya bende atarım inşallah ozaman öğrenilen kaç haftalık olduğunu

Kızlar doktordan geldik herşey yolunda hiçbir sıkıntımız yok kalp atışını maşallah ki daha hızlı ve güzel duyduk benden de rubella gibi şeyler için kan istedi verdim akşama çıkacak bakalım
Kaçıncı haftanız şuan bi önceki kontrolde az mı duymuştunuz acaba bende 7+5 im çok az bi atım duydum bugün çok üzgünüm

Kaçıncı haftanız şuan bi önceki kontrolde az mı duymuştunuz acaba bende 7+5 im çok az bi atım duydum bugün çok üzgünüm
Geçen hafta gitmiştik ilk defa zaten güzel duymuştuk şuan 7. Haftamdayım bugün daha net hızlı duyduk maşallah🙏🏻 her bebek farklı olabilir canınızı sıkmayın birdahakine daha net duyarsınız inşallah🥰

Kızlar sizlere bir selam vermek istedim. 2023 eylül annesiyim.. şuan 4 aylık minnoş bir kızım var. Darısı başınıza inşallah.. inanın zaman çok çabuk geçiyor. Geçen sene sizin yerinizdeydik biz de. Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah
Sizlerden eğer mümkünse öneriler ipuçları uyarılar almak isteriz 2024 müstakbel anneleri olarak değil mi kızlar😍❤️ bu arada sağlıkla büyütün kızınızı darısı başımıza🧿🙋🏻‍♀️

X