2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu bayram evine misafir gelen taraf ben oldum. Kaynanamlar eltim 2 gün bendeler hazırlık yapıcam diye bittim sabahtan beri ayak tabanlarım maf oldu 🥴🥴
Hamilenin evine misafir gidilmez bi kere😒 bizi kayınvalidem çağırdı yaklaşık 10 kişi olcaz şimdiden eşimle anlaştım mutfağa girmem diye. Her özel günde bana kalıyodu iş en küçük benim diye avuçlarını yalarlar bu bayram😄

Hamilenin evine misafir gidilmez bi kere😒 bizi kayınvalidem çağırdı yaklaşık 10 kişi olcaz şimdiden eşimle anlaştım mutfağa girmem diye. Her özel günde bana kalıyodu iş en küçük benim diye avuçlarını yalarlar bu bayram😄
Biz onlardan başka şehirdeyiz bizimkiler her bayram beraber olmak ister. Benim eşimde kasap olduğu için kurban da gidemiyoruz o yüzden onlar geliyor maalesf ☺️☺️ Ama sende sakın girme mutfağa benim eşim kendi söyler sen otur karışma diye ☺️☺️ geçen bayram çok keyifliydi o yüzden 😅😅

Biz onlardan başka şehirdeyiz bizimkiler her bayram beraber olmak ister. Benim eşimde kasap olduğu için kurban da gidemiyoruz o yüzden onlar geliyor maalesf ☺️☺️ Ama sende sakın girme mutfağa benim eşim kendi söyler sen otur karışma diye ☺️☺️ geçen bayram çok keyifliydi o yüzden 😅😅
Sende yorma kendini dört dörtlük ağırlayamazsın yani hamilesin🌸

12 temmuz kaca denk geliyor senin 31+ mı 32 + mı ? Bir de sende sgklısın sanırım. Doğumdan sonra 46 bin tl civarı bir ödenek alacakmısız bunu mu kastediyorsun doğum parası derken ?
32. Haftama denk geliyor evet doktorum doğum iznine kadar rapor yazacak doğumdan sonra para alabilecekmiyim ödenek

Valla bilmiyorum ki kuzum ben endokronoloji için bi profesöre gitmştim ilk başka marka ölçüm cihazı önerdi ama hiçbi eczanede yoktu. Sonra optima da olabilir dedi ona güvenerek aldım . İnşallah iyi olacak korkmayalım canım 😍🌸
Contour mu dedi canım 🎀

Merhaba bende sgknın ödediği toplu ödenekten yararlanmak istiyorum. 112gunluk olandan biliyorsunuzdur. 32.haftada doğum iznine ayrılacagım ama 32. Hafta 31+ mı yoksa 32+ mı demek ? Birde benim 32+0 ım 15 temmuza denk geliyor resmi tatil :KK43: 32+1 de alınırsa bu ödenekten yararlanamaz mıyım
Merhaba 32+0 olması gerekiyor resmi tatil de olsa başlatmanız gerekiyor diye biliyorum ama sgkya bir danışın bence en garantisi o olur Alo 170. Bu arada çalışmaya engel durum yoksa 37+6’ya kadar çalışıp doğum sonuna aktarabilirsiniz ya da 32’de çalışabilir alıp 33’de çalışamaz alabilirsiniz

Hayırlı bayramlar hanım lar bebıslerınızle ilk bayramınız nasıl hıssedıyosunuZ bakalım 😍😍

Eklentiler

• 1000007117.jpg
    1000007117.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar 18+4 haftalığız doktor kontrolünde bebeğin aşağıda ve başınında aşağıda olduğunu söyledi aynı durumu yaşayan var mı?

Herkese merhaba, dün ayrıntılı ultrasonda perinotolog bebeğin beyninde bir parlama alanı gördü ve çapaya yönlendirdi. Sık gördüğümüz bir durum değil küçük bir alanda değil Çapadaki hekimler incelesin heyet incelensin fetal mr gerekebilir dedi. Ve bunu diyen hekim tanınmış bir perinatolog. Detay bilgi veremedi karşılaştığımız bir durum değil pek dedi ne sorarsam. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Kist değil bu arada bu bahsettiğim hiperjonik alan. 26 haftalık gebeyim. Şaşırıp beni çapaya yönlendirmesi beni baya telaşlandırdı. Arada bayram olduğu için hemen gidemiyorum da. Bilgisi olan var mı bunu yaşayan?????

Kızlar 18+4 haftalığız doktor kontrolünde bebeğin aşağıda ve başınında aşağıda olduğunu söyledi aynı durumu yaşayan var mı?
iyi bayramlar 🌸 bebeğin aşağıda olması önemli olabilir ama başının aşağıda olması bir anlam ifade etmiyor bu haftalarda canım. çünkü bebek günde 100 kere dönüyor, siz baktığınız esnada baş aşağıdır. rahim ağzında bi sıkıntı, kısalma, kasılma, açılma, kanama vs anormal bir durum yoksa iyidir inşallah

Merhaba 32+0 olması gerekiyor resmi tatil de olsa başlatmanız gerekiyor diye biliyorum ama sgkya bir danışın bence en garantisi o olur Alo 170. Bu arada çalışmaya engel durum yoksa 37+6’ya kadar çalışıp doğum sonuna aktarabilirsiniz ya da 32’de çalışabilir alıp 33’de çalışamaz alabilirsiniz
Alo 170 i aradım ama dogru duzgun bir cevap vermediler. Hastaneyle görusun dedi iki ayrı kişi.

Merhaba 32+0 olması gerekiyor resmi tatil de olsa başlatmanız gerekiyor diye biliyorum ama sgkya bir danışın bence en garantisi o olur Alo 170. Bu arada çalışmaya engel durum yoksa 37+6’ya kadar çalışıp doğum sonuna aktarabilirsiniz ya da 32’de çalışabilir alıp 33’ çalışamaz alabilirsiniz
Bana biraz sacma geldi cunku 32+0 hafta sonuna denk gelende olacaktır mutlaka o zaman ne olacak ? Ödenek alamayacak mıyız

Kızlar selam, ağustosun son haftası doğumum olacak, 28+1 im. Çok fazla iştahsızlık yaşıyorum. Benim gibi iştahsızlık çeken var mı aranızda

X