- 17 Temmuz 2022
- 2.613
- 2.240
- 30
Boşver sen elalemi içine sinen ismi koyAman hıc sorma herkez ısım soyleyıp duruyor kafayı yıycem desem yerıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver sen elalemi içine sinen ismi koyAman hıc sorma herkez ısım soyleyıp duruyor kafayı yıycem desem yerıdır
Icıme sınen eylül lına tabıkıde inşallah hayırlısıyla bır doğusundaBoşver sen elalemi içine sinen ismi koy
Hoşgeldin canım, maşallah bebeğineMerhabalar Linakiz Ekim annelerinden geliyorum. Bebeğim baya önden gittiği için Eylül annelerine transfer oldum Yaş 32 İstanbul Sat 25.12.2023 cinsiyet erkek İsim Ali Barlas kese 4. Hafta Kalp atışı 6+1. Tahmini doğum 25.09.2024
Benimde tam 3 hafta önde bebeğim ilk haftalardan beri sat ı değiştirdik Ağustos diyor tahmini doğum tarihi ama ben değiştirmedim Eylül anneleri grubundayım ne olacağı belli olmaz geriye düşebilir son trimesterdeHoşgeldin canım . Masallah Bebek bu haftalarda bayaa önden nasil gidiyor ,Sonra bu fark belki ilerleyen zamanlarda kapanir günüyle uyumlu olur belki . Ben doguma yakın onden giden bebek gordum de bu zamanda olunca şaşırdım
Sevimli tavşanla başlayan hoşuma gitti benim canım ama sen bilirsin Bu arada şişeleri felan nerden aldın canım bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum bir de içlerini nasıl dolduracaksın bilgi verir misinYardımınıza ihtiyacım var kızlar Kolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık Eşim tavşanlı istedi diye hepsi tavşan
Eminönünden aldırdım ben canım internette tanesi 10tlden başlıyordu ben 6 ltye aldırdım. Kurdeleyi a101 de denk geldim İçinede Eyüp Sabri'nin japon çiçeği kolonyasını doldurucam inşallah kolay olurSevimli tavşanla başlayan hoşuma gitti benim canım ama sen bilirsin Bu arada şişeleri felan nerden aldın canım bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum bir de içlerini nasıl dolduracaksın bilgi verir misin
İlk baştaki tavşanlı çok tatlı bence onu kullanmalısınYardımınıza ihtiyacım var kızlar Kolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık Eşim tavşanlı istedi diye hepsi tavşan
Bende bi araştırayım bakayım Teşekkür ederimEminönünden aldırdım ben canım internette tanesi 10tlden başlıyordu ben 6 ltye aldırdım. Kurdeleyi a101 de denk geldim İçinede Eyüp Sabri'nin japon çiçeği kolonyasını doldurucam inşallah kolay olur
Hoşgeldin bebeğim yazan hoş bnceYardımınıza ihtiyacım var kızlar Kolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık Eşim tavşanlı istedi diye hepsi tavşan
Canım ben de ilkinde Defne yazanı beğendim. Çok güzelYardımınıza ihtiyacım var kızlar Kolanya şişesi yapıyorum ama etiket seçemiyorum günlerdir lütfen beğendiğinizi söylesin çoğunluk ne çıkarsa onu yapıcam artık Eşim tavşanlı istedi diye hepsi tavşan
Canım burda da bi video atılmıştı, doktor çok önemli değil sağ sol nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın ama dümdüz sırt üstü yatmak kan akışını yavaşlattığı için tehlikeli demişti. Göbeği yana doğru devirdiğin sürece iki taraftan birine yatabilirsin bence sıkma kendiniSoluma yattığımda kaburgam batıyor, sırt üstü yatınca nefes alamıyorum uzun süre sağıma da yatmak istemiyorum napıcam ben ya
Bana kalsa sürekli sağıma yatarım ben başka türlü asla rahat edemiyorum. Kafama da yerleşmiş sürekli sağa yatma bebek beslenemez diye bir ses yükseliyo içimdenCanım burda da bi video atılmıştı, doktor çok önemli değil sağ sol nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın ama dümdüz sırt üstü yatmak kan akışını yavaşlattığı için tehlikeli demişti. Göbeği yana doğru devirdiğin sürece iki taraftan birine yatabilirsin bence sıkma kendini
Biz ilk beşikle bebek arbasını almıştık indirim vardı. Bebek arabası joie, park yatak kenarı inebildiği ve iki kademeli olduğu için kanz withme 2 tercih ettim.Kızlar ben alışverişe başladım ama çok kalem var Siz ilk neleri aldınız, hangi marka model seçtiniz? Fikir olsun diye yazabilir misiniz?
Ben de geçen haftalarda öyleydim ama baktım kaygıdan uyuyamıyorum şimdi yatıyorum sağıma birkaç doktorun daha videosunu gördüm, kendi doktorum da çok önemli değil diyince rahatladım. Uyuyamayınca dinlenemiyorsun, ağrı sızı da artıyorBana kalsa sürekli sağıma yatarım ben başka türlü asla rahat edemiyorum. Kafama da yerleşmiş sürekli sağa yatma bebek beslenemez diye bir ses yükseliyo içimden
Canım bu arada dermohanem’de Mustela fiyatları uygun. Ben dörtlü set bakıyordum ama bu sitede üçlü+losyon alınca daha uyguna geliyor. Aklında olsun. Şimdiden alınca erken olmaz değil mi ya?Kızlar bepanthol ya da mustela indirimi görürseniz buraya da yazar mısınız
Olmaz bence sürekli zamlanıyor her şey. Bakıcam bende şimdi teşekkür ederimCanım bu arada dermohanem’de Mustela fiyatları uygun. Ben dörtlü set bakıyordum ama bu sitede üçlü+losyon alınca daha uyguna geliyor. Aklında olsun. Şimdiden alınca erken olmaz değil mi ya?