- 7 Ağustos 2019
- 150
- 85
- 32
Şehir hastanesi yanlış söylemişimCanım devlet dediğin tıp fakültesi hastanesi mi şehir hastanesi mi eğitim araştırma mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir hastanesi yanlış söylemişimCanım devlet dediğin tıp fakültesi hastanesi mi şehir hastanesi mi eğitim araştırma mı
Sadece bunu mu verdiler canım, yazılı bir belge verdiler mi?
Hayır vermediler hatta çıkarken sordum tamam mıdır başka bişey var mı diye yok dedi doktor. Ama e nabızda görünüyor başka görüntüler değerler falanSadece bunu mu verdiler canım, yazılı bir belge verdiler mi?
yaa çok teşekkür ederim konudaki ile benzer bir şey yaşamışız ben de olumlu düşünüyorum Allah büyükBak böyle bişeye denk geldim Thread '25 haftalık gebelikte ense kalınlığı ve fetal dna testi' 25 haftalık gebelikte ense kalınlığı ve fetal dna testi
Hmm enabızda yazar belki canım fl değeriHayır vermediler hatta çıkarken sordum tamam mıdır başka bişey var mı diye yok dedi doktor. Ama e nabızda görünüyor başka görüntüler değerler falan
Evet çok benzer kuzum inşallah güzel haberlerle gelyaa çok teşekkür ederim konudaki ile benzer bir şey yaşamışız ben de olumlu düşünüyorum Allah büyük
Ben de goremedım w devlete düşen raporda yokmu acabaKız ben göremedim fl değeri
Dayanamıyorum çok kötüyüm yaaYan etkileri arasında bunlar varmış diye duydum canım
Ben de goremedım w devlete düşen raporda yokmu acaba
…Baktım şimdi hepsine ama sanırm doktor unutmuş
Hahaha nasıl unutmus aklı nerdeydı acaba
Kuzum hamilelik günlüğünü aktifleştirsene, orada yaklaşık boyunu yazar en azındanBaktım şimdi hepsine ama sanırm doktor unutmuş
Aa evet vardı bende de şimdi baktım yaklaşık 23 cm diyorKuzum hamilelik günlüğünü aktifleştirsene, orada yaklaşık boyunu yazar en azından
Bak şunun gibi
Renkli bakmasa böyle göremiyoruz doktorum tatlı Allah'tan az da olsa bakıyor böyleAy maşallah yaa çok fotojenik olacak yaaa senin prensess aramızda tam 3 gün var ne kadar yakınız bende 14 mayısta kontrole gidicem demekki böyle bi görüntü alıcam hemen hemen çok sevindimm
Hamilelik günlüğünü nasıl aktifleştiriyoruz? Hesabıma tahmini doğum tarihini ekledikten sonra bir şey yapmak gerekiyor mu?Kuzum hamilelik günlüğünü aktifleştirsene, orada yaklaşık boyunu yazar en azından
Bak şunun gibi
Evet canımHamilelik günlüğünü nasıl aktifleştiriyoruz? Hesabıma tahmini doğum tarihini ekledikten sonra bir şey yapmak gerekiyor mu?
Bence evetttAyy bu bizim de ilk anneler günümüz sayılır dimi