- 7 Ağustos 2019
- 150
- 85
- 32
Canım sen galiba devlete gitmiştin bebişlerde detaylıya öyle hatırlıyorum.. elden bi dosya sonuç vs verdiler miAllahın ıznıyle hıc bır sey cıkmıycak cnm dualarım seninle sıtrese gırme moralınıde bozma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen galiba devlete gitmiştin bebişlerde detaylıya öyle hatırlıyorum.. elden bi dosya sonuç vs verdiler miAllahın ıznıyle hıc bır sey cıkmıycak cnm dualarım seninle sıtrese gırme moralınıde bozma
Oğlan da gıtmıstım bunda daha gıtmedım evrak ta şöyle cnm e nabıza düşüyor rapor olarak fotografını felan verıyolar ayrıntılıda ayrıntılıya gırmeden kahve ve cıkolata ye cnm 20 sınde gıdıcem bakalım doktor ne soylıycekCanım sen galiba devlete gitmiştin bebişlerde detaylıya öyle hatırlıyorum.. elden bi dosya sonuç vs verdiler mi
Sağol canım bende de sadece görüntü verdi şimdi baktım e nabıza düşmüş diğer görüntüler değerler vs. Kendi doktoruma gidince bakıp o da yorum yapar heralde. Genel olarak iyi dedi zaten çok şükürOğlan da gıtmıstım bunda daha gıtmedım evrak ta şöyle cnm e nabıza düşüyor rapor olarak fotografını felan verıyolar ayrıntılıda ayrıntılıya gırmeden kahve ve cıkolata ye cnm 20 sınde gıdıcem bakalım doktor ne soylıycek
Sevındım cnm kaç haftalık oldun kılo veya boyuyla ılgılı ne dedıSağol canım bende de sadece görüntü verdi şimdi baktım e nabıza düşmüş diğer görüntüler değerler vs. Kendi doktoruma gidince bakıp o da yorum yapar heralde. Genel olarak iyi dedi zaten çok şükür
20+5 şuanda kilo olarak 360 gr dedi boyu söyledi mi ben mi anlamadım bilmiyorum inanSevındım cnm kaç haftalık oldun kılo veya boyuyla ılgılı ne dedı
İçimi rahatlattın ya ben de okuyorum sürekli öğrendiğimden beri. Amniyosentez yaptırmak istemiyorum. Çarşamba günü kendi doktoruma randevum var orada o da bakacaktır muhtemelenDetaylı zamanı bu ense kalınlıgı normal aslında. Forumda okudugum kadarıyla cogu doktor normal kabul etmiş.
Bu kadar ileri haftada ense kalınlığına bakılmaz diye biliyordum ben ikili tarama zamanı ense kalınlığı normalse bir de fetal de temiz gelmişse başka bir görüş al bence hemen karar verme. Bir de evet benim bebişin de bir böbreği 4 mm ölçüldü kalbinde de parlaklık vardı doktor önceden olsa direkt down şüphesiyle yaklaşırdık ama artık bunlar çok önemli değil çoğu bebekte görülüyor dedi. Bizim ikili ve fetal temiz çıktı.
Raporda ne yazıypr fl yazan sayıyı 7 ile çarp boyunu bulursun ay merak ettım hesapla kız20+5 şuanda kilo olarak 360 gr dedi boyu söyledi mi ben mi anlamadım bilmiyorum inan
Ya ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama bazen doktorlara hedef verildiği için olur olmadık işlemler isteyebiliyolarmış çok okudum böyle şeyler. İçine sinmiyosa başka bir uzmana daha görün imkanın varsa.İçimi rahatlattın ya ben de okuyorum sürekli öğrendiğimden beri. Amniyosentez yaptırmak istemiyorum. Çarşamba günü kendi doktoruma randevum var orada o da bakacaktır muhtemelen
Ben de doktora özellikle bunu sordum 23 haftalık için normal mi diye ama cevaplamadı maalesef. Birde ultrasona göre bebeğim 1 hafta önde gidiyor buda belki bir etkendir bilemiyorum. Kalpte herhangi bir sorun görmedi burunda da. Ama bu ihtimallerin fazlaca üstünde durup amniyosenteze yönlendirince korktum açıkçası. Sabahtan beri başka bir şey düşünemiyorum
Sisteme giriyordur bence diğer doktorun bakması için. Merak etme önemli bişey olsaydı söylerdi demek ki herşey yolundaYaa. Çok teşekkür ederim cevap için. Sadece bi görüntü verdi diğer söylediği şeyleri sisteme yazdı bu kadar mı dedim evet deyince çıktım bende ama aklımda da kalmadı değil
Canım devlet dediğin tıp fakültesi hastanesi mi şehir hastanesi mi eğitim araştırma mıSağol canım bende de sadece görüntü verdi şimdi baktım e nabıza düşmüş diğer görüntüler değerler vs. Kendi doktoruma gidince bakıp o da yorum yapar heralde. Genel olarak iyi dedi zaten çok şükür
Evet maalesef istisna da olsa doktorlar bunu yapıyor hem sorumlulukta almak istemiyorlar kendilerince. Kendi doktorumla görüşüp ona göre bir yol izleyeceğim bakalım bugüne kadar hiç sorunsuz ilerlemişken bugün böyle bir şey yaşayınca üzüldüm hiçbir anne böyle ihtimaller duymasın inşallah zaten yeterince stresli bir süreçten geçiyoruzYa ben kimsenin günahını almak istemiyorum ama bazen doktorlara hedef verildiği için olur olmadık işlemler isteyebiliyolarmış çok okudum böyle şeyler. İçine sinmiyosa başka bir uzmana daha görün imkanın varsa.
İçime doğan bebeğinde bir sorun olmadığı. Umarım kendi doktorun çok güzel haberler verir kuzumEvet maalesef istisna da olsa doktorlar bunu yapıyor hem sorumlulukta almak istemiyorlar kendilerince. Kendi doktorumla görüşüp ona göre bir yol izleyeceğim bakalım bugüne kadar hiç sorunsuz ilerlemişken bugün böyle bir şey yaşayınca üzüldüm hiçbir anne böyle ihtimaller duymasın inşallah zaten yeterince stresli bir süreçten geçiyoruz
İnşallah canım çok sağ olİçime doğan bebeğinde bir sorun olmadığı. Umarım kendi doktorun çok güzel haberler verir kuzum
Bak böyle bişeye denk geldim Thread '25 haftalık gebelikte ense kalınlığı ve fetal dna testi' 25 haftalık gebelikte ense kalınlığı ve fetal dna testiİnşallah canım çok sağ ol
Eğitim ve araştırma hastanesiydi kuzucumCanım devlet dediğin tıp fakültesi hastanesi mi şehir hastanesi mi eğitim araştırma mı
Yan etkileri arasında bunlar varmış diye duydum canımKızlar acil bakar mısınız?????
Dün tetanoz yaptırdım bide detaylı ultrasona girdim. 23+4 te. Dünden beri vücudum sıcak ateşim 37 belim sırtım sanki kırılıyor kolumu bile hareket ettiremiyorum. Doktorum parol al dedi. Göğsüme atıyor sırtıma atıyor mahvoldum baygınlık geçireceğim sanki. Bu böyle mi oluyordu yaa
Raporda ne yazıypr fl yazan sayıyı 7 ile çarp boyunu bulursun ay merak ettım hesapla kız
Kız ben göremedim fl değeriRaporda ne yazıypr fl yazan sayıyı 7 ile çarp boyunu bulursun ay merak ettım hesapla kız