Aiiiyy çooook şükür o zamannSırt üstü yatınca görmüştüm bende canım korkma bebek sana selam vermiş
Ayyy inşallah kuzummBenimki 15. Haftada falan öyle yapıyorduu, sen 19. haftaya gelmişsin canım. Bebişindir o
Benim bebisde sırtüstü yatınca çok fazla hareket ediyo soluma yatınca daha az hissediyorumAiiiyy çooook şükür o zamann
Kız kanın o kadar şiddetli oşcagına inanıyonda bebişi mi inanmıyonBiraz mıaşırı panigim yaa. Valla nabiz atmasi gibi damar atmasi gibi dusundum ama insallah bebegimdir ya baya guclu ve uzunnsurdu sirtustu yatinca acaba dedim kan akisi mi zarar verdi vs vs
Haklısın vallaKız kanın o kadar şiddetli oşcagına inanıyonda bebişi mi inanmıyon
Kac haftaliksin kuzum. Benim az önce bebisim döndü sanirim karnimda asiri cikinti ve baski oldu derimi delecektiBenim bebisde sırtüstü yatınca çok fazla hareket ediyo soluma yatınca daha az hissediyorum
Ay olur artık ben de taa kaçıncı haftalarda tekmelerini goruyodum gozumle videoya dalan cekıyorumHaklısın vallanabız gibi atınca göbegimde atar damardir diye dusundum ama ins bebisimdir
Bide az önce döndü herhalde bebisim karnim asiri gerildi derisi yirtilacaktiAy olur artık ben de taa kaçıncı haftalarda tekmelerini goruyodum gozumle videoya dalan cekıyorum
Kac haftaliksin kuzum. Benim az önce bebisim döndü sanirim karnimda asiri cikinti ve baski oldu derimi delecekti
5 gün var aramızdaa20+2 benimde dün bı yere toplandi sanki sağ tarafım çok sert ve şiş duruyordu karnım
İlerleyen haftalarda bunu daha çok yasicaz bence5 gün var aramızdaabenim de öyle oldu bir yer aşırı böyle sertleşti sisti derim gerildi baya
Tamam canım paylaşırım tabikiCanım tsh normal serbest T4 benim de düşük çıktı, doktorum önemsemedi, sende doktorunun söylediğini benimle paylaşır mısın
Olabilir canım ben 24+4teyim hala oluyor ara ara.Günoooo canlar, gününüz güzel geçsin,bebişleriniz bol hareket etsin anneciğine selam versin.
20. haftaya gireceğim kasıklarımda birkaç gündür hafif regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum bebeğim büyüyor diye mi acabaa?
Bana da oluyor ara ara 20+3'teyim. Sürekli ve aşırı şiddetli olmadıkça tüm ağrılar, sızılar, garip hissetmeleri normal karşılamaya çalışıyorum. Nitekim hepsi de geçiyor çok şükür. :)Günoooo canlar, gününüz güzel geçsin,bebişleriniz bol hareket etsin anneciğine selam versin.
20. haftaya gireceğim kasıklarımda birkaç gündür hafif regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum bebeğim büyüyor diye mi acabaa?
Kuzucum rahat ol. Ben cok yaptıranla gorustum doktorlarla da gorustum cok basit bi işlem. Risk vs diyenler için cok aldırış etme amniyosentezle bebegine bişey olan birini hiç gormedim duymadım. Her ay kan veriyoruz risk onda da var ona bakılırsa. Sen içini rahat tut bebeğin daha gelişim gosteriyor suan down veya baska hastalık teshisi için değil sadece cinsiyet için giriyosun işleme Allah caresiz dert vermesin merak etme geçicek bu da.Kızlar bana amniyosemtez yapılacak direlt fetal olmuyor dediler dua edin nolur bebeğim sağlıklı olsun
İnşallah canım.Ama iş çok farklı boyutta.konjenital adrenalin hiperplazi denen şey olabilir dedi büyük ihtimal.Ve dünden bakıyorum çok kötü Bi rahatsızlık yavrum ömür boyu ne ilaçlara ne işlemlere maruz kalıcak.Aplamaltan helak oldumKuzucum rahat ol. Ben cok yaptıranla gorustum doktorlarla da gorustum cok basit bi işlem. Risk vs diyenler için cok aldırış etme amniyosentezle bebegine bişey olan birini hiç gormedim duymadım. Her ay kan veriyoruz risk onda da var ona bakılırsa. Sen içini rahat tut bebeğin daha gelişim gosteriyor suan down veya baska hastalık teshisi için değil sadece cinsiyet için giriyosun işleme Allah caresiz dert vermesin merak etme geçicek bu da.