2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Elma armut kayısı yoğurt zeytinyağ denedim su da verdim bol bol emziriyorum bekliyim mi biraz daha o zaman

Elma armut kayısı yoğurt zeytinyağ denedim su da verdim bol bol emziriyorum bekliyim mi biraz daha o zaman
Huzursuzluğu yoksa bekle bakalım hattaa piyano halısı varsa ona koy, tekme ata ata yapıyorlar gaz çıkarmada da etkili. Canım piyano halısı

Kızlar benim bebiş 7 aylık olacak haftaya labme lor peyniri yediren var mı varsa nereden aldınız kendiniz mi yaptınız
Ben bildiğim bir şarküteriden tatlı lor aldım içine biraz zeytinyağı biraz da su ekleyip blendırdan geçirdim oldu sana mis gibi labne . Ama loru da hazır aldım sonuçta elimdeki bitince hazır da alabilirim

Bir kaç gündür chatgptyle uyku düzeni konuşuyorum. Bizim uyku için çok fazla destek var gece ve gündüz uyku destekleri farklı kafası karışıyo falan dedi, bildiğin uyku eğitimine soktu beni. Ben bugünden destekleri azaltıp uyutmaya çalışma sürecine girdim valla yapay zekayla. Ağlatmadan uygun destekleri vererek ve yanında olarak. Uyku eğitimi almayı düşünen yapay zekayı bir değerlendirsin. Bence aşırı işlevsel. Sadece çözüm sunmuyo psikolojik destek de sağlıyo. Bir bak istersen canım sen de. Ben denemeye başladım yapay zekanın yönlendirmesiyle düzeltirsek uykuları burayı da güncellerim.
Evet gaz olayı da sıkıntı oluyo gerçekten. Kıvranıp gaz çıkarıyo sonra uykuya geri dönemiyo. Ama size de çok çok maşallah. Daha iyi olsun iyiye gitsin hep

Benim doktorum fıstığa yasak dedi 1 yaşına kadar sadece ceviz badem ve fındığa izin verdi o da 3 gün kuralı ile bişey olmazsa ver dedi

Canım hayla yapmadı mı kakasını halıda biraz yuvarlansa kndi yüz üstü falan yatsa rahatlar ya
sürekli yerde zaten ya kucağımda da tuvalet pozisyonunda gezdiriyorum sürekli. Sali günü yaptı biraz ama normalde yaptığının üçte biri kadar heralde

sürekli yerde zaten ya kucağımda da tuvalet pozisyonunda gezdiriyorum sürekli. Sali günü yaptı biraz ama normalde yaptığının üçte biri kadar heralde
Tamam yaptıysa az bile olsa yapmış demektir müdahale etme canım ek gıda serüveninde olacak bunlar ek gıdayı kesmen de doğru değil devam et ki alışsın bağırsakları sistemi

Kızlar benim oğlana suyu biberonla veriyordum, acente cam dı dün kırıldı. Siz neyle veriyorsunuz alıştırma bardakları çok gelirse diye tedirginim birde ne kadar veriyorsunuz galiba ben az veriyorum benimkide çok içiyor kusar diye azalttım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…