2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar bebişlerin gece bezini alırken aynı odada mı alıyorsunuz? Ben taşımıyorum bizim odamıza bezini, pamuğunu vs. kendi odasında alt açma yerinde alıyorum ama uyarmamaya çalışsam da uykusu açılıyor gece alınca, ama pişik başlangıcı var almazsam da geçmiyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Benimle yatıyor. 2 ay kaldırıp alt değiştirme matında değiştirdim, park yatağının üstünde. Son 1 aydır yatakta bezini, pamuğunu alt açma örtüsünü tutuyorum. Yatakta değiştiriyorum bezini.

sen bi daha başka odaya mı gidiyosun gecee😅 ben bezin çöpünü atmaya üşeniyorum kdkdd kullan kullan beşiğin yanında olması iyi oluyor❤️
Ben pek uyumayınca gece gündüz aynı gibi bana 🥲😅 ondan hiç üşenmedim de zaten öncesinde gece hiç almıyordum, yatıp uyuyorduk 😬
Benimle yatıyor. 2 ay kaldırıp alt değiştirme matında değiştirdim, park yatağının üstünde. Son 1 aydır yatakta bezini, pamuğunu alt açma örtüsünü tutuyorum. Yatakta değiştiriyorum bezini.
Du bakalım uyandırmazsam ben de park yatağın üstünde deneyeceğim 😬🥸

Çocuklar çok acımasız oluyolar ya maalesef. Ufaklık zona olmuştu ne durumda iyileşti mi?
Oo ıyı olmazmı evde koyup duruyor tabı duvar denen bırsey kalmadı her yerı boyuyor artık durdurak yok anne dıyor ben hyr dıyınce baba sabahları mama dıye bagırıyor anca

Antalyada yaşıyo sık görüşmesek bile telefonlaşıyoduk. Anneme şey demiş o dönem kendimi kötü hissediyodum aramadım artık arayamam falan filan. Baya kalbim kırıldı doğum oldu çocuk yoğun bakıma yattı bi mesaj bike atmadı bırak aramayı.
Çok ayıp ya. Yani normal değil böyle şeyler :/ hiçbi şey olmamış gibi davranamam yani ben de

Antalyada yaşıyo sık görüşmesek bile telefonlaşıyoduk. Anneme şey demiş o dönem kendimi kötü hissediyodum aramadım artık arayamam falan filan. Baya kalbim kırıldı doğum oldu çocuk yoğun bakıma yattı bi mesaj bike atmadı bırak aramayı.

Çok ayıp ya. Yani normal değil böyle şeyler :/ hiçbi şey olmamış gibi davranamam yani ben de
Kız ben de halalarım kuzenlerim gelmeyi bırak aramadılar bile diye üzülüyordum 🥹

Back
X