• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Kızlaarr ben de kız annesi oluyoruuumm 🥹😍
Maşallah kuzum sağlıkla al kızını inşallah kucağına 🥰😍
Gunaydinn 🌸🌸
Ya foruma noluyor yine pembeye donmus ama devasa bir ekranda aciliyor sayfalar yazilari yana kaya kaya okuyorum bende mi sorun yoksa genel birsey mi vallahi icim daraldi 😂
Ne oluyor bilmiyorum ama şuan böyle kullanmak o kadar zor oluyor ki deliricem 😅
Hanımlar merhaba demir ilacına başladım pazartesi günü. Çok afedersiniz ishal başladı o günden beri ve tekrar özür dileyerek bildiğiniz koyu yeşil mi desem siyah mı desem o şekilde korkmam gerekiyor mu 5 gündür ishal devam ediyor doktoru arayip sorsam mı
Kuzum öyle yapıyor demir ilaclari siyah, yeşil şekilde hiç korkma 😍😘
Kızlar hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah. Az evvel doktordan geldim ense kalınlığı 2.2 dedi üçe kadar normal sayılabilir ama buda biraz yüksek dedi burun kemiği görünüyo dedi fetal DNA önerdi. Şuan 12+1 im ultrason fotoğrafını atıyorum şimdi hem fikir hemde cinsiyet tahmini almak istiyorum sizlerden,😘🥺🐣
Bana kız gibi geldi canım Allah bilir artık hiç anlamam sadece içime doğan bu 😅🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
13+ 5 den selam kızlar
Doktor kontrolünden geldim ikili testin sonuçları şükür temiz çıktı bir problem yok 🤲🏻
Vitamin ilacını kullan dedi ben şuan elenatal 2 kullanıyorum ama bırak demedi devam et dedi bana
Buda bebişimiz 😍
Cinsiyet tahmininde bulunmadı doktor bende tam soracakken hemen gitti kalkmak zorunda kaldım 😂
Yapabilen arkadaş varsa beklerim 🥰
Bana erkek gibi geldi nedense bu ufaklık da sağlıkla gelsin inşallah 🥰
çok teşekkürler iyiyim canım çok şükür işler yoğun birazda ağırlarım var eve gidince yatıyorum
Canım iyi olmana çok sevindim ❤️ 😍 sesin çıkmayınca korktum inan ki çok şükür iyisin 😍🥰
12+5im suan 1 2 gündür anormal bi kuyruk sokumu ağrım var böyle batma gibi özellikle hareket ettikçe sizdede olan var mı?
Aynı canım aynı 🥲 bazen insanların yanında öyle bir ağrı saplanıyor ki kuyruk sokumuma ayy diye bağırıyorum noldu diyorlar karnım ağrıdı diyorum artık 😅🤣 normal sanırım.

Kızlar selam sağlık ocağındaki ebe 16 haftada tetanoz aşısı olacağımı söyledi yaptıran var mı ne düşünüyorsunuz
Hamilelikte rutin aşılar. Ben beş doz oldum. Ömür boyu koruyuculuğu var biliyorum ama sormak lazım.

Tetanozun da yakıcı bi iğne old hatırlıyorum. Standart aşı enjeksiyonlarından biraz daha acılı ağrılı bi şey

Ben çok korkuyorum aşıdan iğneden falan korkmam ama aşırı beni çok ürkütüyor🤣
Doğum esnasında çocukta da bağışıklık olacağı için doğumhane de ki olası risklerden korunmuş oluyor, ben olmuştum ol derlerse olucam yine, yıllardır bilinen kullanılan aşılar bunlar ben güveniyorum

Doğum esnasında çocukta da bağışıklık olacağı için doğumhane de ki olası risklerden korunmuş oluyor, ben olmuştum ol derlerse olucam yine, yıllardır bilinen kullanılan aşılar bunlar ben güveniyorum
Yani mantıklı. Benim tek sebebim korkmak onrmliyse yaptirmak bebegim icin tabikide yaptiririm ama aglarim da ilk okul bebeleri gibi 😞🤣

Bilmem mı bilmem mı canımsın benim, aynı şey, bende ilk kürtaj 8.de sonraki 14teydi bu haftalarda stresten uyku tutmadı şimdi 14teyim yine kabuslar tuvalet korkusu zor tutuyorum kendimi bu hafta geçsin kontrole gidicem ya olacağı varsa haftaya güne bakmıyor ama elde değil takılıyorum atılmıyor kafadan, bu gebelikte korkudan korunuyorduk erteliyordum gebeliği hazır değildim korunurken oldu prezervatif taşmış diyorum ki takdiri ilahi demek ki olacağı varmış dneemden geldi nasip böyle rahatlatiyorum kendimi, yine de küçük bı kurt kemiriyor beynimi işte
Evet bende aralık ayına kadar korunucaktık ki dikkat de ettik ama Rabbim bize nasip edecekmiş ki oldu her zaman dua ediyorum hepimiz isteyen özlem çeken korkuları olan kız kardeşlerim tez vakitte anne olsun olalım diye 🥺🐣🥺🐣

12+5im suan 1 2 gündür anormal bi kuyruk sokumu ağrım var böyle batma gibi özellikle hareket ettikçe sizdede olan var mı?
Canım benim o ağrı 10. Haftadan beri var . İnanılmaz sanki nefesim kesiliyor gibi . Normal dedi doktor . Bugün perinatoloji ile detaylı baktırdık bir düşük riski vs yok ama doktor normal dedi . Sadece kaygılı olduğumu düşündü . Nasıl kaygı duymasın ki insan :( her bir ağrıyı acıyı acaba mı diye olumsuza yoruyoruz . İki gündür de tansiyonum bir tık yüksek . Ona dikkat edelim dedi .

Kız ben hiç korkmam ya ne aşıdan ne iğneden yansa yansa ne kadar yanabilir ki 🤣 hiç korkup çekinme senin ve bebeğinin sağlığı için öyle düşün 😍❤️
Ilk okulda aşı yapacakları zaman okuldan kaçıyordumno küçücük boyumla tellerin arasindan çıkmıştım yolda annemle karsilasmam sonucu zorla okula götürülüp aşı oldum travma kaldi galiba cok acımıştı 🤣🤣

Maşallah kuzum sağlıkla al kızını inşallah kucağına 🥰😍

Ne oluyor bilmiyorum ama şuan böyle kullanmak o kadar zor oluyor ki deliricem 😅

Kuzum öyle yapıyor demir ilaclari siyah, yeşil şekilde hiç korkma 😍😘

Bana kız gibi geldi canım Allah bilir artık hiç anlamam sadece içime doğan bu 😅🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Bana erkek gibi geldi nedense bu ufaklık da sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Canım iyi olmana çok sevindim ❤️ 😍 sesin çıkmayınca korktum inan ki çok şükür iyisin 😍🥰

Aynı canım aynı 🥲 bazen insanların yanında öyle bir ağrı saplanıyor ki kuyruk sokumuma ayy diye bağırıyorum noldu diyorlar karnım ağrıdı diyorum artık 😅🤣 normal sanırım.
Ay bende sadece bende var da bi sorun var diye korktum ya çığlık attırıyor gercekten😀

Canım benim o ağrı 10. Haftadan beri var . İnanılmaz sanki nefesim kesiliyor gibi . Normal dedi doktor . Bugün perinatoloji ile detaylı baktırdık bir düşük riski vs yok ama doktor normal dedi . Sadece kaygılı olduğumu düşündü . Nasıl kaygı duymasın ki insan :( her bir ağrıyı acıyı acaba mı diye olumsuza yoruyoruz . İki gündür de tansiyonum bir tık yüksek . Ona dikkat edelim dedi .
Seni çok iyi anlıyorum bende korktum doktoruma yazdım daha cevap vermedi bakalım bende çok paranoyagim bu hamilelik konusunda 🥹

Back
X