2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Kesinlikle çook haklisiniz. Kahve tuketimi nasil olmali peki doktorumla 1 kere gorustum henuz ve ona da sormayi unutmusum bunlari

Kesinlikle birakmamiz lazim zaten asla faydali bir sey degil ama bagimlilik iste birakirken de cok stres oluyor insan
Yanımda içen olmasa ağzıma alaşım bile gelmiyor ama.kokuyu alınca eşimi evde yanımdan kovuyorum ama iş yerinde kovamiyorum patron felan olunca

Kesinlikle çook haklisiniz. Kahve tuketimi nasil olmali peki doktorumla 1 kere gorustum henuz ve ona da sormayi unutmusum bunlari
Kahve tüketimi kafeinli olduğu için sadece günde bir kere onuda istersen aklına gelirse iciyorsun

Yanımda içen olmasa ağzıma alaşım bile gelmiyor ama.kokuyu alınca eşimi evde yanımdan kovuyorum ama iş yerinde kovamiyorum patron felan olunca
Benim canımın istemesinden ziyade bir bosluk hissediyorum otururken vs alismisim elimde sigara olmasina o zaman da stres gerginlik hissediyorum

Kızlar bişey soracağım. Gebelikte idrarda glukoz veya keton yaşayan veya duyan oldu mu acaba ?

Memnun musun bundan bende almayı düşünüyorum. Kokusu yağlılık hissi oluyor mu
Lieracta hiç yağlılık hissi olmuyor çok çabuk emiyor vücut yapısı da güzel. Bio oil ise daha çok yağ gibi hemen emilmiyor ama o da güzel nemlendiriyor

Bunun içeriği temiz değil malesef
Biooilin 2 rengi var sarı ve pembe. Pembe olan etkili fakat kimyasal cok diye biliyorum sarı olan temizdi die hatorlıyoruö ben hamileyken sarı olanı ve leirac kullandım

Kızlar göbeğim şimdiden 5 aylık gibi aşııe şişkin önceden de vardı.Zayıf bile sayılırım 168 55 Kilo ama göbeğim hep vardı
Benimde göbeğim yemek sonrası bir süre şiş kalırdı ama şuan hep şiş göbeğim mi çıktı yoksa şişkinlik mi anlayamadım 11 haftaya giricem

Biooilin 2 rengi var sarı ve pembe. Pembe olan etkili fakat kimyasal cok diye biliyorum sarı olan temizdi die hatorlıyoruö ben hamileyken sarı olanı ve leirac kullandım
Ben ürünlerin içeriğine cosdna
Benimde göbeğim yemek sonrası bir süre şiş kalırdı ama şuan hep şiş göbeğim mi çıktı yoksa şişkinlik mi anlayamadım 11 haftaya giricem
ay hiçbir pantolon olmuyor bana

Artık kendilerini göstermeye başlıyorlar sanırım
Bende hiç kilo artışı olmadı ya pek yiyemiyorum da bulantılardan dolayı, göbeğim şiş duruyor, hafif alt karnım da çıkmış biraz 9+4üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…