Kesinlikle birakmamiz lazim zaten asla faydali bir sey degil ama bagimlilik iste birakirken de cok stres oluyor insanSigara bendede var ya günde iki üç anca içer olfum onuda bırakırım yakinda
Kesinlikle çook haklisiniz. Kahve tuketimi nasil olmali peki doktorumla 1 kere gorustum henuz ve ona da sormayi unutmusum bunlariBenim eşimde kullanıyor canım istiyor ama dediğim gibi kendimi tutmaya çalışıyorum eminim sende kendini biraz zorlarsan hiç içmezsin. Stresten daha çok zararı var sigaranın bebişe içinde bilmem kaç tane zararlı madde var sonuçta
Yanımda içen olmasa ağzıma alaşım bile gelmiyor ama.kokuyu alınca eşimi evde yanımdan kovuyorum ama iş yerinde kovamiyorum patron felan oluncaKesinlikle birakmamiz lazim zaten asla faydali bir sey degil ama bagimlilik iste birakirken de cok stres oluyor insan
Kahve tüketimi kafeinli olduğu için sadece günde bir kere onuda istersen aklına gelirse iciyorsunKesinlikle çook haklisiniz. Kahve tuketimi nasil olmali peki doktorumla 1 kere gorustum henuz ve ona da sormayi unutmusum bunlari
Benim canımın istemesinden ziyade bir bosluk hissediyorum otururken vs alismisim elimde sigara olmasina o zaman da stres gerginlik hissediyorumYanımda içen olmasa ağzıma alaşım bile gelmiyor ama.kokuyu alınca eşimi evde yanımdan kovuyorum ama iş yerinde kovamiyorum patron felan olunca
Kahve cok canim istemiyor normalde su niyetine kahve icerdim. Suan gunde 1 tane iciyorum icine süt ilave ediyorum agir olmasin diyeKahve tüketimi kafeinli olduğu için sadece günde bir kere onuda istersen aklına gelirse iciyorsun
Karın ultrasonu ise kız
Lieracta hiç yağlılık hissi olmuyor çok çabuk emiyor vücut yapısı da güzel. Bio oil ise daha çok yağ gibi hemen emilmiyor ama o da güzel nemlendiriyorMemnun musun bundan bende almayı düşünüyorum. Kokusu yağlılık hissi oluyor mu
Zamanla unuturuz kuzu sigarayidaBenim canımın istemesinden ziyade bir bosluk hissediyorum otururken vs alismisim elimde sigara olmasina o zaman da stres gerginlik hissediyorum
Ya canısı benim arkadaş önerdi bana ama çok pahalı yami bence gerek yok o kadar masrafa. Hindistan cevizi yağı ya da şu ekledigim görseldeki yağda iyi geliyormuş bi soruştur sen yinede istersen ama fikir olsun buradakilere
Biooilin 2 rengi var sarı ve pembe. Pembe olan etkili fakat kimyasal cok diye biliyorum sarı olan temizdi die hatorlıyoruö ben hamileyken sarı olanı ve leirac kullandımBunun içeriği temiz değil malesef
Ben ürünlerin içeriğine cosdna diye bi sayfadan bakıyorum almadanBiooilin 2 rengi var sarı ve pembe. Pembe olan etkili fakat kimyasal cok diye biliyorum sarı olan temizdi die hatorlıyoruö ben hamileyken sarı olanı ve leirac kullandım
Benimde göbeğim yemek sonrası bir süre şiş kalırdı ama şuan hep şiş göbeğim mi çıktı yoksa şişkinlik mi anlayamadım 11 haftaya giricemKızlar göbeğim şimdiden 5 aylık gibi aşııe şişkin önceden de vardı.Zayıf bile sayılırım 168 55 Kilo ama göbeğim hep vardı
Ben ürünlerin içeriğine cosdnaBiooilin 2 rengi var sarı ve pembe. Pembe olan etkili fakat kimyasal cok diye biliyorum sarı olan temizdi die hatorlıyoruö ben hamileyken sarı olanı ve leirac kullandım
ay hiçbir pantolon olmuyor banaBenimde göbeğim yemek sonrası bir süre şiş kalırdı ama şuan hep şiş göbeğim mi çıktı yoksa şişkinlik mi anlayamadım 11 haftaya giricem
Artık kendilerini göstermeye başlıyorlar sanırımBen ürünlerin içeriğine cosdna
ay hiçbir pantolon olmuyor bana
Bende 9+2 yim benimde alt kısmım vardı sanki şimdi daha da var tabi göbekten mi bebekten mi tam kestiremiyorumArtık kendilerini göstermeye başlıyorlar sanırım
Bende hiç kilo artışı olmadı ya pek yiyemiyorum da bulantılardan dolayı, göbeğim şiş duruyor, hafif alt karnım da çıkmış birazArtık kendilerini göstermeye başlıyorlar sanırım
Şişkinlik ten bence kızlarBende hiç kilo artışı olmadı ya pek yiyemiyorum da bulantılardan dolayı, göbeğim şiş duruyor, hafif alt karnım da çıkmış biraz9+4üm
Göbek şişkinliktendir ama alt karın bence hamilelikten diye düşünüyorum. :)Şişkinlik ten bence kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?