2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Yardımınıza ihtiyacım var kızlaraarr
Yarın misafirim var çorba ve Milföyden kıymalı boşnak mantısı düşündüm yanına ne gider başka? Yaprak sarması ve Patates biber patlıcan Kızartma düşündüm ama çok mu karışık oldu böyle

Bizim de gecemiz iyiydi 4 gündür gece 3 ten sonra saat başı uyanıyor ve 6 da uyanıp uyumak istemiyor
Saat başı uyanması cidden çok zorluyor, yenidoğanda bile 2 saate alarm kuruyorduk iyi geliyordu o uyuma ama şimdi çok zorlanıyorum. Gün içinde de hep keşfetme, oyun isteği var. Allah bi yerde güç veriyor da gidiyor yani
Evet o hep meme ağzında olsun evresi var ya. Bizim geçen ay hep öyle geçti, şimdi gece öyle ama anlayamadım ben de ben mi bişeyi yanlış yapıyorum yoksa normal mi bilemiyorum
Peki bu gogusten süt sızması hep yaşancak mı emzirme bitene kadar. Regl pedi almıyorum gogus pedi alıyorum hemde hergün
O kadar çok akıyor mu ya, maşallah Benim uzun süre emmezse akıyor ara ara ama çok sık olmayınca ben normal atlete geçtim, azıcık sızmayı sorun etmiyorum.
37 buçukta ver dedi bana da korktum verdim zıbınla duruyo şimdi koltuk altlarını başını sildim nemli pamukla. İlk defa ateşi çıktı elim ayağıma dolandı
Canım gördüm çok şükür atlatmışsınız da 38.5 sınır, oraya kadar üstünü soyup sıcaklığı azaltıp ıslak bezle silerek indirmeye çalışın diyorlar. Yine aklında olsun, zaten bi kere vermişsin, ondan bişey olmaz da yine de vermeden düşürmek daha iyiymiş. Bizim de menenjit sonrası çıkmıştı panik olmuştum çok, ilk kez diye öyle olduk sanırım inşallah yaşamayız hiç

Ben öneriden çok maşallah demeye geldim kız bebekle bunları nasıl yapıyosun? Biz koala ve ağacı gibi dolaştığımız için ben ağzıma bi muz atarsam oh diyorum yemek filan hak getire bizde

Ben öneriden çok maşallah demeye geldim kız bebekle bunları nasıl yapıyosun? Biz koala ve ağacı gibi dolaştığımız için ben ağzıma bi muz atarsam oh diyorum yemek filan hak getire bizde
Sarmayı gece sararım , çorbayı sabah yaparım ikisini uyuyorken hallederim yani Mantı zaten Milföyden kolay hemen fırına bi kızartma kalır onuda eşim gelince yaparım diye düşünüyorum olur mu peki bunlar

Ay valla çok bile, ben gelen misafire hazır kek koyuyorum o kadar bebekli evde ikram beklenmez ne verirsen o

Kızlar bebeğiniz kakasını 4-5 güne bir yaptığında nasıl yapıyor? Köpüklü ve sanırım tamamen mukus yaptı yine.

Kızlar bebeğiniz kakasını 4-5 güne bir yaptığında nasıl yapıyor? Köpüklü ve sanırım tamamen mukus yaptı yine.
Benim kız genelde mukuslu ve köpüklü yapıyor, bir kaç kere kan da gördüm çok incecik. Bizim doktor bebekte huzursuzluk yoksa ve kilo alımı iyiyse umursamıyor, böyle böyle alışacak diyor, ben de diyet yapmıyorum bakalım

Ya benim akıyo emerken digerinden genellikle. Geceleri akıyo en cok. Ama ben sabah riske atmıyorum hep ped oluyor çamasırımda. Ne zaman akcagı belli olmuyo. Goguslerim öle sert falanda değil genelde benim süt tazikli ondam mı acaba. Sagdıgımda 10 cc cıkıyo onda bile tazikli oluyo süt yoksa bile öle yani

Ya ben de dokunuyorum ateş gibi bebek, 36.8 çıkıyor kulaktan ölçtüğümle. Sokamıyorum içeri. Çok küçük zaten nasıl daha fazla itilir ki

Ya ben de dokunuyorum ateş gibi bebek, 36.8 çıkıyor kulaktan ölçtüğümle. Sokamıyorum içeri. Çok küçük zaten nasıl daha fazla itilir ki
ay deme öyle. doğru ölçemiyor muyuz acaba? gece içim hiç rahat etmedi. boş yere calpol de vermek istemedim. pişman oldum kulaktan ölçüm cihazı aldığıma ya

Kızlar boğaz ağrım var hasta olucam galiba bu dönemde neler kullanabiliyoruz öneriniz var mı

Kızartma fazla geldi bana diğer üçü iyi de. Yanına da salata içecek tatlı tamam

Bence gayet güzel şimdiden afiyet olsun canım
Benim de önce öyleydi, geceleri diğerinden 20-30 cc aktığı oluyordu. Mochiyle topluyordum ama memeler terbiye mi oldu ne olduysa artık öyle diğerinden akmıyor. Ama evet ne zaman akacağı belli olmuyor gerçekten Ben birinde emzirecektim, ağladı kucağımda pışpış yapayım diye memem açık kucağıma alıp sağa sola sallanıyordum. Eşim dedi dur ortalığı suladın hiç bakmamışım akmış, yerler süt oldu. Bir anda akıyor bazen Belki dediğin gibi tazyikli geliyor ya ondan akıyordur.
Allah Allah ben direk kulağına değdirip yapıyordum, yanlış mı yapıyormuşuz e boşluğa tutunca nereyi ölçüyor
Heeeeh hadi bakalım çok güzel demiş iyi demiş ama böyle sık uyanarak nasıl olcak ya of bi konuda da tek bi doğru olsun çocuk büyütmek ne zor işmiş, hiçbir şeye benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…