2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben kesinlikle hiçbir şeyi bırak temel şeylere yetişemiyorum. Evet bu zamanları çok özleyeceğim, hemen büyüyor büyümesin diyorum ama işte insan koşa koşa tuvalete gitmek de istemiyor tabi ben ki eskiden bakımımı hiç ihmal etmezdim. Duş sonrası kremlenme olsun, haftada iki peeling+maske, geceleri temizlik+tonik vs. şimdi yüzümü yıkayınca oh diyor çıkıyorum banyodan uyku zaten hak getire, günleri şaşırıyorum ben. Geçecek elbet

Bu çok mantıklı evet haftada bir iki tartayım ben

Canım bu söylediklerinin hepsini yaptım . Doktora da gittik sadece dün uyurken yapmış kakasini dolayısıyla bekledi biraz o tahriş etti sanırım . Doktor ciddi olmadığını söyledi diyet yapıyorum zaten bi çok şeyi yemiyorum domates portakal mandalina patlıcan ve asitli şeyler hepsini çıkaralı 1 ay oldu . İlk kez uzun süre sonra pişik oldu geçmişti görünce çok gerildim dün . Preminium care kullanıyoruz aynı zamanda .

Canım bikac seferdir sana yazıyorum cevap vermiyorsun başkalarına veriyorsun dikkatimi çekti bı sıkıntı yok demi
Yok valla farkında değilim ben hiç niye sorun olsun canın bilerek yapmadım kusura bakma kesin cevap veririm diyip unutmuşumdur

Kızlar kayınvalidem mevlüt yapmak istiyomuş da ben oğlana ne alabilirim kıyafet bakıyorum hiç öyle güzel bir şey bulamadım kızlar için çok seçenek var

Yok valla farkında değilim ben hiç niye sorun olsun canın bilerek yapmadım kusura bakma kesin cevap veririm diyip unutmuşumdur
Yok canım ne kusuru olur böyle bebisler bizde kafa birakmadi. Bende bikac seferdir öyle olunca dedim acaba bişey dedimde kalbini mi kırdım farkında mı değilim diye sordum canım

Yok canım ne kusuru olur böyle bebisler bizde kafa birakmadi. Bende bikac seferdir öyle olunca dedim acaba bişey dedimde kalbini mi kırdım farkında mı değilim diye sordum canım
Valla denk gelmiş bilerek yapmadım bazen alıntılıyorum bebiş ağlıyo bi şey oluyo cevap yazamadan kalıyo öyle sonra da unutuyorum

Gündüz delı gıbı etrafı ızleyıp bütün gece benım kız gıbı uyuyan varmı gözlerimızı kapıyoruz beraber sabah acıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…