Sen uslanmıyosun. Hemen anlatYa bana da öyle geliiyo neden acaba ellerini ayaklarını inceliyo birkaç gündür agu bugu yapıyo tükürüyo
Ben kesinlikle hiçbir şeyi bırak temel şeylere yetişemiyorum. Evet bu zamanları çok özleyeceğim, hemen büyüyor büyümesin diyorum ama işte insan koşa koşa tuvalete gitmek de istemiyor tabionlar kesinlikle göründüğü gibi değildir ya. bilemiyorum ama en kolay bebek bile günün büyük kısmını alır diye düşünüyorum. zaten sadece emzirme sürelerimiz bile tek başına yeterli. bunun alt değiştirmesi, giydirmesi, banyosu, oyunu, uyutması var. sadece şu yazdıklarım bile günün tamamına yakınını alıyor. bebeğimin en güzel uyuduğu günde bile gündüz 3 saat uyursa (ki aralıksız 3 saat hiç olmuyor artık) bu 3 saatte yemeği mi yapalım, duş+tuvalet mi, kendimize mi bakalım, evi mi temizleyelim? bunun ütüsü, toz alması filan ekstraları hiç saymıyorum. bebekle her şeye tek başına yetişebilen var mı ya bu gruptavarsa yazsın maşallah diyeyim. kaşımı yine bi şekilde arada derede alıyorum da bıyığımı 2 aydır filan almamışım bugün utandım kendimden acayip canım sıkılıyor akşam bir yerlere çıkalım diyorum mesela ama bir yandan da o kadaaaar yorgun ve tükenmişim ki koştur koştur bir şeyler yapmaktan. sadece birkaç saat deliksiz uyku istiyorum ya
Ayyyy maşallah diyin kız hiç uyumuyo çok fena benim çocuk gece gündüz durmuyoSen uslanmıyosun. Hemen anlatherşeyi anlat. anlat anam herkes duysun.
Bebişler emdikten sonra alttan gaz çıkarınca üstten çıkarmalarına da gerek var mı kızlar yaAyyyy maşallah diyin kız hiç uyumuyo çok fena benim çocuk gece gündüz durmuyo
Çıkart mutlaka canım şimdi sistem şöyle eğer emdikten sonra midedeki gazı çıkartamazsa o bağırsağa gidip gaz sancısı yapıyoBebişler emdikten sonra alttan gaz çıkarınca üstten çıkarmalarına da gerek var mı kızlar ya
Bu çok mantıklı evet haftada bir iki tartayım bentartıyoruz, mi akıllı tartı kullanıyorum. genelde doğru çıkıyor ya da 100 gr filan fark oluyor. ama kiloyu değil de artışı takip etmek daha mantıklı. yani pazartesi tartıyorum 4.500 gr, cuma tartınca 4.700 olmuşsa 200 gr almış diyorum
Bilmem ki olabilirtuvaleti varsa olabilir mi?ben bazen şişkin olduğumda daha ağır çıkıyorum. tuvalete gidince düşüyor kilom jfjdjjd
Canım bu söylediklerinin hepsini yaptım . Doktora da gittik sadece dün uyurken yapmış kakasini dolayısıyla bekledi biraz o tahriş etti sanırım . Doktor ciddi olmadığını söyledi diyet yapıyorum zaten bi çok şeyi yemiyorum domates portakal mandalina patlıcan ve asitli şeyler hepsini çıkaralı 1 ay oldu . İlk kez uzun süre sonra pişik oldu geçmişti görünce çok gerildim dün . Preminium care kullanıyoruz aynı zamanda .Mavi renkli hametan krem kullanın. Eğer pişik Bölgesi üzerinde beyaz lezyon var ise trosyd krem kullanın, mantar ilacıdır. Hametan pişiği geçiriyor genellikle, geçince sudokrem veya sebamede devam edin. Prima premium care pişik oluşmaması konusunda çok başarılı. Bir de her silmeden sonra popişin kurumasına dikkat edin, silmeyi ıslanmış pamuk ile yapın. Islak mendil kullanmamaya çalışın, kaka yaptığında lavaboda popişi yıkayın. Kakalı bezi hemen değiştirin, maksimum 3 saatte bir çişli bezi değiştirin. Kremleri aile hekimi yazıyor, reçetesiz de satılıyor. Bunlara rağmen geçmiyorsa diyetiniz sorgulanmalı. Doktorunuza mutlaka danışın.
Canım bikac seferdir sana yazıyorum cevap vermiyorsun başkalarına veriyorsun dikkatimi çekti bı sıkıntı yok demiAy evet o da yeni başladı çok komik
Yok valla farkında değilim ben hiç niye sorun olsun canın bilerek yapmadım kusura bakma kesin cevap veririm diyip unutmuşumdurCanım bikac seferdir sana yazıyorum cevap vermiyorsun başkalarına veriyorsun dikkatimi çekti bı sıkıntı yok demi
Yok canım ne kusuru olur böyle bebisler bizde kafa birakmadi. Bende bikac seferdir öyle olunca dedim acaba bişey dedimde kalbini mi kırdım farkında mı değilim diye sordum canımYok valla farkında değilim ben hiç niye sorun olsun canın bilerek yapmadım kusura bakma kesin cevap veririm diyip unutmuşumdur
Attım ama alıntı yapmamisim canımKızlar kayınvalidem mevlüt yapmak istiyomuş da ben oğlana ne alabilirim kıyafet bakıyorum hiç öyle güzel bir şey bulamadım kızlar için çok seçenek var
Bunlar çok pahalı ya gördüm de bi kere giyecek o kadar para vermek istemiyorum yazıkCalide Baby Kravat-papyonlu Erkek Bebek Mevlüt Takımı Mevlütlük Takım Özel Gün Kıyafeti Hediyesi Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nasıl canım trendyolda bikac model var bakarsan
Valla denk gelmiş bilerek yapmadım bazen alıntılıyorum bebiş ağlıyo bi şey oluyo cevap yazamadan kalıyo öyle sonra da unutuyorumYok canım ne kusuru olur böyle bebisler bizde kafa birakmadi. Bende bikac seferdir öyle olunca dedim acaba bişey dedimde kalbini mi kırdım farkında mı değilim diye sordum canım
Haklısın canimBunlar çok pahalı ya gördüm de bi kere giyecek o kadar para vermek istemiyorum yazık
Tamam canım olsun önemli değilValla denk gelmiş bilerek yapmadım bazen alıntılıyorum bebiş ağlıyo bi şey oluyo cevap yazamadan kalıyo öyle sonra da unutuyorum
BUnu alırsam kocam benimle bi ömür alay eder hürrem misin sen diye agsgHaklısın canim
Petite Ponpon Baby Erkek Bebek Mevlüt Kıyafeti, Sünnetlik Fiyatı, Yorumları - Trendyol.
Bu nasıl 260 lira