2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Mavi renkli hametan krem kullanın. Eğer pişik Bölgesi üzerinde beyaz lezyon var ise trosyd krem kullanın, mantar ilacıdır. Hametan pişiği geçiriyor genellikle, geçince sudokrem veya sebamede devam edin. Prima premium care pişik oluşmaması konusunda çok başarılı. Bir de her silmeden sonra popişin kurumasına dikkat edin, silmeyi ıslanmış pamuk ile yapın. Islak mendil kullanmamaya çalışın, kaka yaptığında lavaboda popişi yıkayın. Kakalı bezi hemen değiştirin, maksimum 3 saatte bir çişli bezi değiştirin. Kremleri aile hekimi yazıyor, reçetesiz de satılıyor. Bunlara rağmen geçmiyorsa diyetiniz sorgulanmalı. Doktorunuza mutlaka danışın.

Doğru çıkıyor mu peki doktorun ölçümüyle?
Dogru gibi. Biz zaten artışı baz alıyoruz. Kilosu artıyorsa detaya takılmıyoruz. Veya evde tarttın diyelim doktora gidip tarttın fark kaç cıkıyorsa o farkı cıkararak da tartabilirsin hep örnegin evde 5 000 cıktı doktorda 4900 cıktı. Demekki tartı 100 gram eksik tartıyor diyebilirsin. Ama onemli olan aynı tartıdaki değişim miktarı yani bu ay 5000 tarttın diger ay 6000 tarttın diyelim aylık 1000 gram iyiyse iyidir yani. Doktordaki fark ta aynı olur. Bende xiaomi var genelde dogru tartıyor

Ben dogdugundan beri törpü yapıyorum hiç makas kullanmadım
Ben törpü kullanıyorum hep elektronik olan, çok kolay oluyor böyle
Pilli olandan aldım ben acıtmıyo ama kısaltmıyo bence tırnağı sadece yumuşatıyo kenarlarını
Pilli törpülerden al canım ete geldiği an duruyor çok büyük rahatlık
Bende aldım pillilerden hatta kendimde denedim ete gelince duruyor evet ama korkuyor insan işte etini keserse canını yakarsa bebişin diye sağolun kızlar denicem

Kızlar doğum sonrası adet görmeye başlayan var mı? 58 gün oldu doğum yapalı bugün adet oldum galiba erken gibi geldi merak ettim başka olan var mı?

Ben o pilli törpüyü hiç sevmedim cok zor oluyor bence. Normal tırnak makasıyla kesiyorum su çıtçıt olandan değilde normal makas gibi olandan, ilk bebeğiminde öyle yapmıstım şimdide.

Dün annem de ben de tarttık 4.5 çıktı. Bugün 4.7 çıktı bir günde bu değişiklik olamaz herhalde

Dün annem de ben de tarttık 4.5 çıktı. Bugün 4.7 çıktı bir günde bu değişiklik olamaz herhalde
Olabilir kuzu. Atak yapıyor olabilir bazen bizim de öle cıkıyo bide şey ben bazen bezini tartıyorum ortalama 300 gram geldigi oluyor tutup tutup bi anda bırakıveriyor bizimki çişini bazen. 2-3 saat bakıyorum bez nerdeyse kuru sonra değiştiriyorum 1 saat sonra bakıyorum nerdeyse taşıyor falan

Kızlar bebeği evdeki tartıyla tartıyor musunuz önce siz çıkıp sonra bebekle çıkıp
tartıyoruz, mi akıllı tartı kullanıyorum. genelde doğru çıkıyor ya da 100 gr filan fark oluyor. ama kiloyu değil de artışı takip etmek daha mantıklı. yani pazartesi tartıyorum 4.500 gr, cuma tartınca 4.700 olmuşsa 200 gr almış diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…