2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biberon ısıtıcıları araştırdım ama yeterli gelmemişlerdi. Biberon ısıtıcıları yerine xianomi kettle smart pro aldım ben. Bluetooth ile bağlanıp sıcaklığını ayarlıyorsun istediğin derecede tutuyor uzun süre. Mama için 40 derece, anne sütünü ısıtmak için 70 derecesini kullanıyorum.

Ya kızlar kafayı yicem bu pişik konusunda geçiyor tekrar başlıyor asidik hiçbirdey yemiyorum devamlı tekrarlıyor. Sinirlerim bozuluyor artık denemediğim şey kalmadı yarın yine doktora goturucem ama çok sinirlerim bozuldu ..

migrenim tuttu bebek deli gibi aç. kocam ilaç verecek kadar bile uykusundan taviz vermek istemiyor. ben ağrıdan kafamı bi yerlere vurucam. sinirden ağlamamak için buraya yazıyorum 12 buçukta uyudum diyor vah yavrum yaa ben kaçta uyudum ki... işe gidip çalışmasıyla benim evdeki tüm uğraşlarımı denk tutuyor kafayı yersin. senin mesai 8den 5e, benim? 24 saat aslında akşamdan beri ağlıyorum o da ben senin yanındayım ağlama diyor. cidden çok yanımda kfflfkf

valla olabilir mi öyle bişey ya? bigaia kullanmadan önce 2 günde bi yapıyordu şimdi 5 günde yaparsa iyi diyorum probiyotik aslında neden böyle yapıyor ki
ben de anlamadım ,içinde ayçiçek yağı var o dokunuyor bence . büyük umutlarla almıştım ben de ama duruyor evde şu an :) bizim biraz sulu olmaya başladı hatta kakalar doktora dicem kullansam mı diye bariz kurutucu etkisi var ya

Allah yardımcın olsun baş ağrısı çok zor , ben yatmadan ağrı kesici içtm yine 1 saat de olsa uyuyabilmek için yolsa kas eklem ağrısı uyutmuyor ya.

bizim dr özel bi krem yazmıştı ama reçeteyi kaybettim ya , mamayla mı besleniyor ?

Allah yardımcın olsun baş ağrısı çok zor , ben yatmadan ağrı kesici içtm yine 1 saat de olsa uyuyabilmek için yolsa kas eklem ağrısı uyutmuyor ya.
ben de şu an emzirdim uyutmaya çalışıyorum. bebeği yatırsam şu an kusar, kucağımda bebekle kalkıp mutfağa gitsem bütün uykusu açılır. uyumasınu bekliyorum mecbur ilaç almak için geçmiş olsun sana da

Kızlar gece gece basıma gelenler doğumdan sonra eşimle ilk defa brlkte olduk cndom içimde kalıyordu az daha cıkmıs tabiki sprmlerde ckmş. Ertesi gün hapı al yarın riske atamam dedim ama emZirirken kullanılırmı.

Azıcık uyku saatini öteleyeyim böylece saat 4 te uyanma krizini aşarız diye çıktığım bu yolda saat 8 de uyuyor artık saat başı uyanıyoruz….

Nasıl kaldı öyle bende kullanmayı düşünüyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum. Korkmaya başladım şimdi.

Düzelecek inşallah bak bende uyanığım bu saatte büyüyorlar ilk doğdukları zaman daha zordu
Yavrum ne yalan söyleyeyim ilk zamanlar bana zor gelmiş alışık olmadığımdan ama net daha kolaymış alarmlarla uyanıyordum ben 2 saatte bir. Şuan uyku düzeni ben düzenlemeye çalıştıkça korkunç bir yere giriyor

Yeterli gelmemişti derken canım, yani farkı ne mesela senin aldığının? Bir de fiyatı nasıl ? Ben de öyle alayım olmazsa

Yeterli gelmemişti derken canım, yani farkı ne mesela senin aldığının? Bir de fiyatı nasıl ? Ben de öyle alayım olmazsa
Biberon ısıtıcıları sabit sıcaklıkta ısıtmaya devam ediyordu ısınınca durma sistemi bulamadım. Benim aldığım bildiğimiz kettle zaten sadece su sıcaklığını belirleyebiliyorsun. Sonra suyu kullanıyorsun. Bu bana göre daha kullanışlı geldi.sen kendine göre değerlendirirsin.

Öyle canim çok zor ama mecbur yapıyoruz işte geçecek inşaallah bugünler de herşey daha kolay olcak. Benimkide kucakta uyuyor evin icinde gez gez yoruluyorum. Uykusu gelince doğru düzgün meme de istemiyor sinirleniyor

Kızlar tırnsk makası yerine törpü kullansak bebişin eline bişey olur mu canını acıtırım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…