2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
1 Ayda 1,5 aldıysa çok bile almış maşallah😄senin yağ işe yaradı galiba ya bana da sütü arttırmadan kalitesini arttıracak bir şey lazım çünkü ne zaman süt arttırıcı bir şey yesem memeler düğüm oluyo

Benim de tazik sorunum var ama bebe alıştı sanki tazike. Napsam kesilmedi tazik. Süt cok değil ama tazik coktu. Evet yag işe yaradı die dusunmek istiyorum 😁
Yağ işe yarıyor kızlar ben de şişeyi yarıladım ilk kullandığım hafta 450 gram aldı bebişim ki süt arttırmadı ama yağ arttı sanırım

geçecek canım benim, inan geçen hafta aynısını yaşadım 1 saat, bilemedin 2 saate alarm gibi ağlamaya başlıyordu. gece gündüz fark etmiyor, eşim de yorgunluktan yatağa zor düşüyordu. ben tek başıma mahvoldum o hafta ama sonra birden düzeldi. gündüz uykusu kısaldı, gece uykusu uzadı maşallah diyeyim. sizin de düzelecek biraz sık dişini 🥹 hastalıktan ya da ataktandır muhtemelen

Ohh maşallah 🧿 gündüz kaç kere ne kadar uyutuyorsun canım benim de şu gece uykularını uzatmam lazım 😰

kızlar bişey soracağım. Benim miniğim iki aylık 3200 kilo 50 cm doğdu. Şimdi 6300 kilo 62 santim🧿 bende eşimde uzunuz iri yapılıyız. Gören herkes diyor ki çok kilolu uzun iri çok göze geliyor. Acaba fazla mı kilo aldı mama da veriyorum günde bazen 2 bazen 3 ama çoğunlukla hep emziriyorum. Çok sık emzirdiğim için akşamları sütüm yetmiyor mama veriyorum sizce ne yapmalıyım böyle devam mı

Maşallah tontişine🧿Allah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah onu🥰 çok insan içine sokma bence nazar haktır derler bazen iyi niyetle söylenen bir şey bile nazar ediyor gerçekten. Ayrıca sen böyle anlattıkça oğluşunu ben bile çok merak ettim ne yalan soyliyim😍

Kızlar atak haftalarını takip ediyor musunuz? Bebeğim iki gündür huysuzdu zaten doğduğundan beri genelde böyle de😁 bir bakiyim atak hastası falan mı dedim ya cidden birebir tuttu😁 her şeyi yaşıyoruz burada yazan🥹 uykusuzluk ve ağlama krizleri tavan 🫠

Eklentiler

• IMG_8341.png
    IMG_8341.png
    174,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8342.png
    IMG_8342.png
    226,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8343.png
    IMG_8343.png
    173,5 KB · Görüntüleme: 52
Ya bana bebeği ver sen git 1 saat yat dinlen diyolar mesela uykusuzluktan ölsem de yapamıyorum. Bıraktığım kişi bakamayacak diye değil sanki bebeğim beni göremezse çok üzülür onu bıraktım zanneder gibi aşırı bir vicdan azabı duyuyorum. Psikolojim mi bozuldu acaba benim siz de böyle hissediyo musunuz?

Kızlar atak haftalarını takip ediyor musunuz? Bebeğim iki gündür huysuzdu zaten doğduğundan beri genelde böyle de😁 bir bakiyim atak hastası falan mı dedim ya cidden birebir tuttu😁 her şeyi yaşıyoruz burada yazan🥹 uykusuzluk ve ağlama krizleri tavan 🫠
Hangi uygulamadan takip ediyorsunuz ?

benim de asla düzelmiyor ya 2 saatten geç kaldıysam eyvah eyvah süt fışkırıyor. çocuk hep tıkanıp öksürüyor, korkuyorum. mecburen önden sağıyorum ama memem yumuşamaya başlayınca bu tazyik de azaldı sanırım
Yaa ben tazik olayına hiiç amlam veremedim saati belli olmuyor genelde tazikli. Süt azken bile. Önden sagsam da ole.

Ohh maşallah 🧿 gündüz kaç kere ne kadar uyutuyorsun canım benim de şu gece uykularını uzatmam lazım 😰
ben uyutmuyorum aslında kendisi öyle bir düzen tutturdu ben sadece ona uyum sağladım 😅 sabah 10-11 gibi uyanıyor, sonra biz kahvaltı yaparken uyanık kalıyor ağzına emzik filan veriyoruz. öğlen 2-3 gibi bir daha uyuyor 5e kadar, sonra akşam 8-10 arası bir uyku daha ve 11 buçuk 12 gibi uyuyup gece boyunca uyuyor sonra. ama şöyle, gece 4 buçukta uyanıp meme istiyor, emziriyorum yine uyuyor sonra bir daha sabah 8 gibi uyanıyor. bir haftadır böyle gidiyor çok şükür ama bu akşam biraz huzursuz mesela. tam bir düzenden bahsetmek mümkün değil ya 🥹 bebek söz konusu olunca her şeye hazırlıklı olmak lazım ben fırsat bulduğum an uyuyorum 😬

Yaa ben tazik olayına hiiç amlam veremedim saati belli olmuyor genelde tazikli. Süt azken bile. Önden sagsam da ole.
aa o zaman bilemedim canım. benim sadece fazla beklediğimde oluyor onun dışında normal geliyor diye düşünüyorum. yani bebek tıkanmıyor en azından

Benimki de ilk emerken zor yetişiyo ama sonra düzeliyo heralde normal emmeye devam ediyo alıştılar demek ki😄
Benimkide tayzşkli ve çok hızlı geliyo bebek arka arkaya yutkunma derdine giriyo üzülüyorum emzirmeden önce sağıyorum biraz🤷🏻‍♀️ bide biberondan süt içerken ç
Benimki de ilk emerken zor yetişiyo ama sonra düzeliyo heralde normal emmeye devam ediyo alıştılar demek ki😄
ok hızlı içiyor tıkanıyor çok korkuyorum kızlar ya napıcam

Ya bana bebeği ver sen git 1 saat yat dinlen diyolar mesela uykusuzluktan ölsem de yapamıyorum. Bıraktığım kişi bakamayacak diye değil sanki bebeğim beni göremezse çok üzülür onu bıraktım zanneder gibi aşırı bir vicdan azabı duyuyorum. Psikolojim mi bozuldu acaba benim siz de böyle hissediyo musunuz?
+1 le katılıyorum bende bu düşüncene oh yanlız değilmişim🤦🏻‍♀️ ayrıca ben bakamazlar diye de bırakamıyorun hemde içim el vermiyor

+1 le katılıyorum bende bu düşüncene oh yanlız değilmişim🤦🏻‍♀️ ayrıca ben bakamazlar diye de bırakamıyorun hemde içim el vermiyor
Karnı tok keyfi yerinde olduğu halde bile bırakamıyorum beni göremeyip korkarsa diye bende yeni başladı bu durum öncesinde yoktu. Hele başkasının kucağında uyuya kalırsa aşırı üzülüyorum bence normal değil bu duygular ya

Benimkide tayzşkli ve çok hızlı geliyo bebek arka arkaya yutkunma derdine giriyo üzülüyorum emzirmeden önce sağıyorum biraz🤷🏻‍♀️ bide biberondan süt içerken ç
ok hızlı içiyor tıkanıyor çok korkuyorum kızlar ya napıcam
Ön sütü biraz elinle boşaltabilirsin sırtını iyice geriye yaslayıp bebişi kendine çekerek emzirebilirsin ya da başlarda arada bir memeyi ağzından çekceksin çok boğulur gibi oluyosa başka çaresi yok ki 😕

X