- 8 Şubat 2020
- 1.093
- 1.128
- 33
Hayır benim 537ydi 4 haftalıkkenYani 4 haftalık gebelikler 1000 üstü değerleri çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır benim 537ydi 4 haftalıkkenYani 4 haftalık gebelikler 1000 üstü değerleri çıkıyor
Ama sizin hinede yüksek çıkmış benim daha 271Hayır benim 537ydi 4 haftalıkken
Lütfen başka doktora da görün.Benim de kızım adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı ultrasonda.Kalp atışını da 7.haftada duymuştum.Sonraki süreçlerde de bazen bi hafta önde görüyordu, bazen 3-5 gün... Değişiyordu yani.Biliyorum kolay değil ama moralini yüksek tutmaya çalış.Herşey güzel olur inşallahMerhaba kızlar 1 haftadır moralim çok bozuk Crl ölçümü 0.28 cm olup kalp atışını duyan oldu mu, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı 6.haftadaydım ama ultrason sistemi 5 haftada gösterdi vajinal muayene etti dr. Ekranda kalbi hareket ediyor gördük ama ses dalgası olarak duymaya çalıştı dr hiç kalp atımı dalgası olmadı dümdüz kaldı kalp atış çizgisi dr kalbi gelişmeyebilir alabiliriz dedi bu kadar küçükken kalp sesini duyan oldu mu birde 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var hala devam ediyor coraspin ve progestana başlatmıştı akıntı olunca son kontrolde bunlarıda bırakalım dedi. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu onun usg baktım Crl 0.59 cm de duyulmuş ilk kalp atışı
Betaya göre bakmayın, geç döllenme olmuş olabilir, sizin değeriniz 2 günde bir düzenli artmış. Bence sıkıntı yok.Ama eğer 4 haftalığa göre hesaplarsam değerim çok az 31 ocakta 75 öğrendim 2 şubatta 271 oldu yani 4 haftalık bir gebelik 271 olması imkansın olur
Bilemedim ki aklım karışştı yani ben 2 haftalık olarak hesapladım ama pazartesi doktora gidecem belli olur artık tam kaç haftalık olduğunuBetaya göre bakmayın, geç döllenme olmuş olabilir, sizin değeriniz 2 günde bir düzenli artmış. Bence sıkıntı yok.
Herkeste aynı olmaz ki ama yarın sağlık ocağında isterseniz tekrar bir kan verin içinizin rahat etmesi içinAma sizin hinede yüksek çıkmış benim daha 271
2ye katlaması önemli bebek geç tutunmuş da olabilir catlama gününde oluştu diye bir kural yok kiBilemedim ki aklım karışştı yani ben 2 haftalık olarak hesapladım ama pazartesi doktora gidecem belli olur artık tam kaç haftalık olduğunu
Şimdi kese görünmez diye düşünüyorum, 5 haftalıktan sonra görünür. 6 haftadan sonra kalp atışı görülürBilemedim ki aklım karışştı yani ben 2 haftalık olarak hesapladım ama pazartesi doktora gidecem belli olur artık tam kaç haftalık olduğunu
Ben en iyiai yarın gidio bi kan vereyim sağlık ocağındaŞimdi kese görünmez diye düşünüyorum, 5 haftalıktan sonra görünür. 6 haftadan sonra kalp atışı görülür
Evet 9 gibi gitmelisiniz (bizim burda öyle) kanı erken saatlerde alıyorlar daha sonra almıyorlarBen en iyiai yarın gidio bi kan vereyim sağlık ocağında
O zman benim hesaplamam göre 2 haftalıksa demek kese için daha 4 hafta beklemem lazım ama haftaya pazartesi doktora gidecem doktorum 2 şubat değerime göre bu cuma gitmemi istedi ama ben haftaya pazartesi dedim daha netleşe diye dedimŞimdi kese görünmez diye düşünüyorum, 5 haftalıktan sonra görünür. 6 haftadan sonra kalp atışı görülür
Bizimde 9 buçuktan sonra almıyorlarEvet 9 gibi gitmelisiniz (bizim burda öyle) kanı erken saatlerde alıyorlar daha sonra almıyorlar
İlk 75 ile öğrenmişsin 2 gün sonra 271 olmuş, 2 katından fazla. Değerin çok güzel artmış. Gayet normal görünüyor.O zman benim hesaplamam göre 2 haftalıksa demek kese için daha 4 hafta beklemem lazım ama haftaya pazartesi doktora gidecem doktorum 2 şubat değerime göre bu cuma gitmemi istedi ama ben haftaya pazartesi dedim daha netleşe diye dedim
1500-2000 aralığında kese görünüyor değerinizi takip edin bence sürekli kan vermek de çok zor 4 günde 1 filan verebilirsinizO zman benim hesaplamam göre 2 haftalıksa demek kese için daha 4 hafta beklemem lazım ama haftaya pazartesi doktora gidecem doktorum 2 şubat değerime göre bu cuma gitmemi istedi ama ben haftaya pazartesi dedim daha netleşe diye dedim
Evvet doktorda güzel artmış dedi ama işte kaç haftalık oldduğunu belirtmiyor dediİlk 75 ile öğrenmişsin 2 gün sonra 271 olmuş, 2 katından fazla. Değerin çok güzel artmış. Gayet normal görünüyor.
En son 2 şubatta verdin bide yarında vereyim bence doktorum vermemi söylemedi ama ben hinede bereyim içim rahatlar bari1500-2000 aralığında kese görünüyor değerinizi takip edin bence sürekli kan vermek de çok zor 4 günde 1 filan verebilirsiniz
Evet verin en iyisiEn son 2 şubatta verdin bide yarında vereyim bence doktorum vermemi söylemedi ama ben hinede bereyim içim rahatlar bari
Keseyi görünce söylüyor kac haftalık olduğunuEvvet doktorda güzel artmış dedi ama işte kaç haftalık oldduğunu belirtmiyor dedi
Teşekkür ederim başka doktora gideceğim mutlakaSabahları depresif uyanır oldum
Lütfen başka doktora da görün.Benim de kızım adet tarihine göre 5 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı ultrasonda.Kalp atışını da 7.haftada duymuştum.Sonraki süreçlerde de bazen bi hafta önde görüyordu, bazen 3-5 gün... Değişiyordu yani.Biliyorum kolay değil ama moralini yüksek tutmaya çalış.Herşey güzel olur inşallah
Kişiden kişiye değişiyor benim beş haftalikke. Değeri 600 du bir hafta içinde hem keseyi hem bebeği gördük şuan 7+3Yani 4 haftalık gebelikler 1000 üstü değerleri çıkıyor