- 4 Ocak 2024
- 343
- 90
- 23
Düznli adet döngüm yok o yüzden yumurtlamadan hesapladım ben öncesinden tutmuş olamaz çünkü tedavi için doktor kontrolündeydimDüzenli adet döngün varsa 4 haftalık olmuş oluyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düznli adet döngüm yok o yüzden yumurtlamadan hesapladım ben öncesinden tutmuş olamaz çünkü tedavi için doktor kontrolündeydimDüzenli adet döngün varsa 4 haftalık olmuş oluyorsun canım
2 haftalık olursa hangi aya doğum olur acaba son adete göre 4 haftalık ama imkansın o haftada olması zaten doktorumda 2 haftalık olarak hesapldıSon adet tarihine göre hesaplanıyor genelde kaç haftalık olduğu
Doktor beni 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı sadece başka bi doktora mı gitsemBen 12 gün sonra gördüm 5 haftalıkti ilk kese gördüğümde
Bence siz direkt baska bir doktora gidinDoktor beni 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı sadece başka bi doktora mı gitsem
Ayrica bıraktırdıgı ilaçlara belki devam etmelisiniz ben bu sizin doktora pek güvenmedimDoktor beni 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı sadece başka bi doktora mı gitsem
Bende progestanı bıraktırttığı için stres yaptım Benimle direk kalp sesi gelmesi lazımdı büyük ihtimal düşebilir gibisinden konuştu başka doktora gidicem mutlaka.Öncelikle haftasına göre embriyo büyüklüğü normal kalp atışını duymak için çook küçük su an. Başka bir arkadaş da yazmış bu büyüklükte yalnızca kalp hareketini görürsünüz ultrasonda dinleyecek kadar büyük değil henüz. Artı büyüse bile zararlı diye sekiz haftaya kadar dinletmeyen doktorlar var sizinki 6. Haftada dinlemeye çalışmış Ayrıca progestan leke dursun diye başlatılır sizinki tersine niye bıraktırmış anlamadım. Bence iyice araştırıp başka bir doktorla görüşün bana pek işinde iyi gibi gelmedi açıkçası.
Ben de sizinle aynı haftadayım 3+5 te yerleşme lekesi oldu o zamandan beri sabah akşam progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Bence elinizde varsa devam edin size bir zararı yok aksine keseye ve bebeğe faydası var. Artı önceden kaybınız da olmuş kalp durması sebepli coraspirin i de bıraktırmak ne kadar doğru onu da bilemedim.Bende progestanı bıraktırttığı için stres yaptım Benimle direk kalp sesi gelmesi lazımdı büyük ihtimal düşebilir gibisinden konuştu başka doktora gidicem mutlaka.
Genelde 10 gün sonra kalp atışına çağırıyolat şahsen ben 3 hafta dayanamazdim 12 gün bile zor geçti bence başka doktora gidinDoktor beni 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı sadece başka bi doktora mı gitsem
Coraspini kanamanın durması için 1 hafta öncesinden bıraktırtmıştı ama içim hiç rahat değil progestana başlayacağım bu gece tekrar, teşekkür ediyorum inşallah kötü bir şey olmazBen de sizinle aynı haftadayım 3+5 te yerleşme lekesi oldu o zamandan beri sabah akşam progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Bence elinizde varsa devam edin size bir zararı yok aksine keseye ve bebeğe faydası var. Artı önceden kaybınız da olmuş kalp durması sebepli coraspirin i de bıraktırmak ne kadar doğru onu da bilemedim.
Mantıklı düşününce 2,8 mm bir canlının kalbi kaç mm olacak da sesini duyacağız yani ki ultrason aletleri öyle çok ileri teknoloji de değiller. Gebelik dönemi zaten ekstra stresten uzak durmamız gereken bir dönemken yanlış bilgi veren bir doktor büyük şanssızlık olmuş. Umarım gönlünüze göre düzgün biri karşınıza çıkar ve onunla devam edersiniz
Kusma mide bulantısı yok ama bugün hayattan bezmişlik bende de varBugün iki kere kustum. Hayattan bir minik bezme hali geldi bana valla
Benimde bugün akıntım arttı nedense. Kokulara göre arada midem kalkıyor. Allah yardımcımız olsunBugün iki kere kustum. Hayattan bir minik bezme hali geldi bana valla
Benimde bugün akıntım arttı nedense. Kokulara göre arada midem kalkıyor. Allah yardımcımız olsun
Zormuş ana olmak arkadaşlar 1 cm boyuyla dünyamı döndürüyor minnoşumKusma mide bulantısı yok ama bugün hayattan bezmişlik bende de var
Bence de canım doktorumuz biraz rahat gibi doğru düzgün başka doktor da bulamadım.sizin 5 haftalık mıydı 10 gün sonra çağırdığındaGenelde 10 gün sonra kalp atışına çağırıyolat şahsen ben 3 hafta dayanamazdim 12 gün bile zor geçti bence başka doktora gidin
Nasıl farklı duygular yaşıyoruz öğreniyoruz dimiZormuş ana olmak arkadaşlar 1 cm boyuyla dünyamı döndürüyor minnoşum
Deme deme ben 3 aydan sonra herşey güzelleşicek diye hayal ediyodummmBunlar daha başlangıçlar ooo kiraplar ödemeler var önümüzde mide bulantisina hiç bir şey değilmiş diyeceksiniz uykular haram olucak resmen simdiden hazırlanın Kızlar
Adet döngünüz kaç günde bir düzenli mi?2 haftalık olursa hangi aya doğum olur acaba son adete göre 4 haftalık ama imkansın o haftada olması zaten doktorumda 2 haftalık olarak hesapldı
Gebelik haftası son adet tarihinin (SAT) ilk gününe göre hesaplanır. Adet döngüsü içinde 14. Gün yumurtlama olur. Döllenmede bu günden sonra gerçekleşir. Embriyonun rahime yerleşmesi ve kanda BHCG yükselişi ile gebelik tespiti 4.gebelik haftasından sonra oluşur. Bu nedenle 4 haftadan önce bir gebelik varlığından söz edilemez.kızlar ben 1 ocakta regl oldum 18 de yumurtlama 19 çatlama gördüm 31 ocakta betam 75 çıktı iki gün sonra da 271 çıktı betaya göre kaç haftalık olur belli olmaz dimi ama 19 da çatlama gördüğüm için 17 günlük gibi bi gebeliğ var herhalde dimi acaba bu sonuca göre hangi ayda sezryan olurum benim diğer bebeğimde sezryan olduğu için buda sezeyrab olacak
Ama eğer 4 haftalığa göre hesaplarsam değerim çok az 31 ocakta 75 öğrendim 2 şubatta 271 oldu yani 4 haftalık bir gebelik 271 olması imkansın olurAdet döngünüz kaç günde bir düzenli mi?
Gebelik haftası son adet tarihinin (SAT) ilk gününe göre hesaplanır. Adet döngüsü içinde 14. Gün yumurtlama olur. Döllenmede bu günden sonra gerçekleşir. Embriyonun rahime yerleşmesi ve kanda BHCG yükselişi ile gebelik tespiti 4.gebelik haftasından sonra oluşur. Bu nedenle 4 haftadan önce bir gebelik varlığından söz edilemez.
Yani 4 haftalık gebelikler 1000 üstü değerleri çıkıyorAdet döngünüz kaç günde bir düzenli mi?
Gebelik haftası son adet tarihinin (SAT) ilk gününe göre hesaplanır. Adet döngüsü içinde 14. Gün yumurtlama olur. Döllenmede bu günden sonra gerçekleşir. Embriyonun rahime yerleşmesi ve kanda BHCG yükselişi ile gebelik tespiti 4.gebelik haftasından sonra oluşur. Bu nedenle 4 haftadan önce bir gebelik varlığından söz edilemez.