Gözün Aydın canım sağlıkla büyüt inşallah
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüt inşallah
Canım damlası sizde fayda etti mi ya bize şurubunu verdi ama kokuyor diye midir asla içiremiyorum direk kusuyor tükürüyor çıkarıyor hemen ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da çok var çıldıracağım artıkYarın da biz gideceğiz Nurse harveysin damlasını kullanmaya başladık soracağım yarın şurubunu da size eğer fayda ederse deneyiminizi paylaşır mısınız
Gaz sorunu var mı? Benimki gazlı olduğu için tokta olsa emmek istiyor o acıylakızlar çıldırmama az kaldı ya bebek tam bir kısır döngüye girdi. memeden bi saniye bile ayrılmadan emmek istiyor. uyuyakalıp bırakınca gazını çıkarmak için kaldırdığım anda da ne var ne yok kusuyor ikimizin de üstü ıslak şu an kustuğu içinama değiştirmeye fırsat vermeden yine ağlıyor ve emmek istiyor. tişörtümü filan emiyor başını mememe çarpıyor öfkeyle. napıcağımı şaşırdım. babası uyuyor, annemi arıyorum emzir sen, kusarsa kussun. aç kaldığı için emmek istiyor diyor ama aç olmadığına eminim ya. normalde 3 saatte zorla uyandırıp emzirdiğim çocuk şimdi bir saattir emiyor. çok çaresiz kaldım anlamıyorum sorun ne. acile gitsem mi
Ya sorma bende bilmiyorum hiç aldı başını gidiyolarAynen benım de öyle o değil de temızleme işi nasıl olucak ya
Ay aynısını yaşıyoruz iki haftadır ne yapacağımı şaşırmıştım artık gaz sancısından oluyor sanıyordum ben ve her ses çıkardığında kustu zannedip kalkıyordum ve bu şekilde olunca bebeğim derin de uyumuyor bütün geceyi ayakta geçiriyoruz. yalnız 4 ay çok uzun bir süreymiş ya
3 gündür çektiğim çile
Vermedi benim yeğenlerim ikizlerdi prematüre doğdular ablama küvezden çıkarken orada demişler mamaya 2 damla karıştırıp verebilirsiniz diye ben 2 gün sadece akşam mamaya karıştırdım verdim çok kötü olmadığı sürece yapmıyorum zaten he yaptığımda da çocuk hem gaz konusunda hem kaka konusunda rahatladıZeytinyağı zarar vermedi mi?
Kaça kadar bekletecek doktorun39+4 oldum bugün hala ortada ne sanci var, ne su nede nisan.
Yurtdisindayim ve burda 40+7 ye kadar bekleniyor, hala gelmezse de suni sanciKaça kadar bekletecek doktorunbenim cuma yatış vercem dedi
Daha senin vaktin var o zamana gelir bence yaYurtdisindayim ve burda 40+7 ye kadar bekleniyor, hala gelmezse de suni sanci
Insallah cnm. Günler gecmiyor ve sürekli tetikteyim, uyku düzenim kalmadi.Daha senin vaktin var o zamana gelir bence ya
Yarın kontürolum var ne yapacagımı şaşırdımYa sorma bende bilmiyorum hiç aldı başını gidiyolar
3 cm açıklık var canım, rahim ağzın çok incelmiş her an gelebilir dedi , benim bide elimde 17 aylık bebeğim var , gelsin istiyorum açıkçası bu gece ağrımda olduInsallah cnm. Günler gecmiyor ve sürekli tetikteyim, uyku düzenim kalmadi.
Sende nedir durumlar?
Sevin kuzum senin açıklığın var inslalh gelecek normal yolla darısı başıma inslalh 3 saat sonra randevum var bakalım ne olacak3 cm açıklık var canım, rahim ağzın çok incelmiş her an gelebilir dedi , benim bide elimde 17 aylık bebeğim var , gelsin istiyorum açıkçası bu gece ağrımda oldu
Kesinlikle öyle, bi gezme olsun gideyim. Hani ben onların çocuklarına böyle iki güne bir gitmiş olsam anlıcam da kimseye 2 aydan önce gitmem, çağırmazlarsa da gitmem. Bi değişik gerçekten, algılayamıyorum. Bir kez daha olursa zaten kayınvalideme de söyleyeceğim, ya siz uyarın ya tamamen ipleri koparıcam diye. Dediğin gibi en baştan takıntılı gibi olmayayım dedim millet yanlış anladı..Gitmezsem ayıp olur algısından ziyade gezecek yer aramak bence. İnsanların bir yerlere gitme hevesini gördükçe şok oluyorumBebek görmeye gelenlere en baştan çizgi çekmek lazım. Herkes kendi tarafını uyaracak, senin yerine kv ve eşin söylese sen kötü görünmezsin. Bir de havalar soğuyor grip salgını başladı diyorlar bunu kullanabilirsin canım. Doktor bebeği koruyun dedi falan dersiniz
Günlük azarlanma seansını almaya geliyor neden öyle diyorsun ...Memede dursun ne olacak ya ben emdıkten sonra kucagımda dalmasını bekletıp öyle yatırıyorum yerıne hem kaynana neden sende devamlı lohusa kadın bıraz rahat bırakılır bu kadar bunaltılmaz kı
Ay haber ver sende çok sancı çektin bence oldu açılmanSevin kuzum senin açıklığın var inslalh gelecek normal yolla darısı başıma inslalh 3 saat sonra randevum var bakalım ne olacak