- 19 Temmuz 2023
- 1.255
- 2.097
Ben hep elektronik törpüyle törpülüyorumMakasla kesmek yerine törpülesekte olur mu ya bende almıştım törpü
Yoruldunuz vs de eşine de yaşlı kadın yazık ben kıyamıyorum de gönder. Tabu eşin laftan anlıyorsa güzelce durumu izah etEşim annesini başıma sardı ya sağolsun bana yardım etmesi için her gün bize gel demiş ama bana bir yardımı dokunmuyor ki kadının. Gelip bütün gün bebeği benden kaçırıyo ağlıyo vermiyo pışpış yaparak oda oda geziyo benim almak istediğimi anlayınca. Ağlamasın diye zorla ağzına emzik sokuyo. Bütün gün bebeğimi gasp ediyo ben ev işi yapıyorum çok sinirlerim bozuluyo terslemek istemiyorum kadını napıcam ya nasıl hallederim bu durumu?
Aman aman. Allah muhtaç etmesin onlara.Bulunduğunuz şehirde ebeler vardır doğum yaptığınız hastanede vs
Elbette seviyordur da, bence çocuk görevi onda kalsın, ev işiyle uğraşmasın diye de çocuğa yapışıyor.Ay dün market alışverişine çıktık o da gelmek istedi çocuğu pusete koydum baktım koşa koşa arkaya oturmaya gidiyo. Yok ben oturayım diyorum inatla ben oturcam diyo ağlarsa nasıl sakinleştirmeyi düşünüyosun emzircek misin dedim shshshhiç sesini çıkarmadan öne geçti
Ay biberon reddi diye bir şey varsa o zaman galiba bizde yaşıyoruz. Benimki de meme emmek istemiyor. Evime misafir alana kadar çocuğumda hiçbir şey yoktu var ya. İnsanların gözü nefsi deyer derlerdi inanmazdım. Cidden deyiyormus. Biberon değiştirmeyi dene istersen. Belki faydası olur.Kızlar bu beslenmeden ne çektim benşimdi de biberon reddi başlıyor ağlaya ağlaya içiyor sütü biberondan. Zaten memeyi asla emmek istemiyor. Napcamı şaşırdım. Düzeltilmiş 2 aylık. Sizin bebişlerde var mı böyle durum biberonu mu değiştrsem bilemedim. Sütümü mü sevmiyor onu da anlamadım çaresizlikten mahvoldum zaten süt sağmak o kadar zor ki. İçmeyince de kahroluyorum
Geçmiş olsun. Ben de hastalığımı bulaştırdım bebeğime. 2. Gün bugün. Serum fizyolojik, nebulizatör derken uyumuyor ağrıyordur eklemleri herhalde. Şimdi sızdı gecenin acısını çıkarıyorkorkunç hastayım biliyorsunuz Uraz da öyle. bebeğim gece saatte bir kalkmaya başladı yenidoğan gibi. Saat üçten beri uyanık yok gazı var yok burnu tıkalı. Hayatım kaydı günlerdir resmen her yerim ağrıyor. Hani 2. Ayda 4/5 saat süren uykular vallahi çok ihtiyacım var hüngür hüngür ağlıyorum ağladığım için suçlu hissedip daha çok ağlıyorum. Hiç değilse geceleri bir defa 3 saati geçkin uyurdu noldu bu çocuğa hastalıktan sonra geçecek mi?
bence pek ilgisi yok. ben nerdeyse doğum öncesi kiloya döndüm ana yine de yüksekKilonuz nasıl. Ben +10 kg dayım acaba ondan mı yüksek diyorum.
canım sen herhalüksrda sırtüstü yatır zaten ama başı sağa ya da sola dönük dursun. bu arada nasıl bir kusma oldu ki hastaneye gittiniz? benim bebeğim bazen o kadar çok kusuyor ki yine de reflü deyip geçiyoruz. kanda da bir şey görünmedi gerçi ama merak ettim enfeksiyon olunca farklı bi kusma mı oluyorBunu yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Park yatağı reflü yatağı şekline getirince bebeği sağına soluna yatırıyor musunuz yüne yoksa direkt sırt üstü yatırsak olur mu? Biz dün geceden beri hastanedeyiz maalesef. Kusma ile gekdik enfeksiyon çıktı dediler kanda. Çok da kötü kustu çocuğum şimdi bu yüzden daha çok korkuyorum. Nasıl yatırmak lazım yani? Reflü yatağı şeklinde kaldırdığımızda sırt üstü yatırmamızda sakınca olur mu?
canım belki dönemlik bir şeydir karamsarlığa kapılma. benim bebeğim emiyor ama arada mesela gazı olduğunda çok mızırdanıyor. memeyi tutup tutup bırakıyor filan. gaz ciddi etkiliyor bebeklerin emmesini. sonuçta acıkacak ve emecek inşallah. üzme kendini, şimdi nasıl düzelme oldu mu?Kızlar bu beslenmeden ne çektim benşimdi de biberon reddi başlıyor ağlaya ağlaya içiyor sütü biberondan. Zaten memeyi asla emmek istemiyor. Napcamı şaşırdım. Düzeltilmiş 2 aylık. Sizin bebişlerde var mı böyle durum biberonu mu değiştrsem bilemedim. Sütümü mü sevmiyor onu da anlamadım çaresizlikten mahvoldum zaten süt sağmak o kadar zor ki. İçmeyince de kahroluyorum
içine girebildiğim zaman başladımKızlar sezeryan olanlara bir sorum var
Ne zaman kot pantolon giymeye başlıyoruz tahmini
geçecek canım benim, inan geçen hafta aynısını yaşadım 1 saat, bilemedin 2 saate alarm gibi ağlamaya başlıyordu. gece gündüz fark etmiyor, eşim de yorgunluktan yatağa zor düşüyordu. ben tek başıma mahvoldum o hafta ama sonra birden düzeldi. gündüz uykusu kısaldı, gece uykusu uzadı maşallah diyeyim. sizin de düzelecek biraz sık dişinikorkunç hastayım biliyorsunuz Uraz da öyle. bebeğim gece saatte bir kalkmaya başladı yenidoğan gibi. Saat üçten beri uyanık yok gazı var yok burnu tıkalı. Hayatım kaydı günlerdir resmen her yerim ağrıyor. Hani 2. Ayda 4/5 saat süren uykular vallahi çok ihtiyacım var hüngür hüngür ağlıyorum ağladığım için suçlu hissedip daha çok ağlıyorum. Hiç değilse geceleri bir defa 3 saati geçkin uyurdu noldu bu çocuğa hastalıktan sonra geçecek mi?
Geçmiş olsun. Ben de hastalığımı bulaştırdım bebeğime. 2. Gün bugün. Serum fizyolojik, nebulizatör derken uyumuyor ağrıyordur eklemleri herhalde. Şimdi sızdı gecenin acısını çıkarıyor
İnşallah düzelir gerçekten çok zorlamaya başladı uyku düzensizliği hele hastayken başa çıkamıyorum saat 4 te uyandı dalıp dalıp uyanıyor daha şimdi yeniden yatırdım bakalım kaçta kalkacak tekrar. Kızlar ben sabırsız kötü bir anne miyim ya çok mu şikayetleniyorum yemin ederim her şey beynimde tepişiyor şuangeçecek canım benim, inan geçen hafta aynısını yaşadım 1 saat, bilemedin 2 saate alarm gibi ağlamaya başlıyordu. gece gündüz fark etmiyor, eşim de yorgunluktan yatağa zor düşüyordu. ben tek başıma mahvoldum o hafta ama sonra birden düzeldi. gündüz uykusu kısaldı, gece uykusu uzadı maşallah diyeyim. sizin de düzelecek biraz sık dişinihastalıktan ya da ataktandır muhtemelen
Hayır. Sadece insansınız. Uykusuzlukla herkes rahatça mücadele edemez. Doğduğundan beri uykusuzsunuz. Erkeklerin hormonları testislerinde üretiliyor uykusuz kalmaları bunu değiştirmiyor. Ama biz yeterince uyuyamadığımızda hormonlarımız alt üst oluyor.İnşallah düzelir gerçekten çok zorlamaya başladı uyku düzensizliği hele hastayken başa çıkamıyorum saat 4 te uyandı dalıp dalıp uyanıyor daha şimdi yeniden yatırdım bakalım kaçta kalkacak tekrar. Kızlar ben sabırsız kötü bir anne miyim ya çok mu şikayetleniyorum yemin ederim her şey beynimde tepişiyor şuan
Çok geçmiş olsun size de Allah hepimize güç kuvvet versin. Okurken ağladım rahatladım sağolun. Önce bebişim hastalandı sonra biz. Korkuyorum yeniden bulaştırırım diyeHayır. Sadece insansınız. Uykusuzlukla herkes rahatça mücadele edemez. Doğduğundan beri uykusuzsunuz. Erkeklerin hormonları testislerinde üretiliyor uykusuz kalmaları bunu değiştirmiyor. Ama biz yeterince uyuyamadığımızda hormonlarımız alt üst oluyor.
Durmadan ağlıyorum antibiyotik alıyor yeni doğmuş çocuğum benim yüzümden diye. İlk seferinde boşaltamıyorum, 2. serum fizyolojikle biraz daha rahatlıyor. O kadar mutsuzum ki.
mutlaka hasta olacaklar. Bunu biliyoruz ama yaşamak çok korkunç bu kadarını bile. Çok kısa sürede değişecek her şey. Allah size güç versin.
Allah korusun. Çabuk geçsinÇok geçmiş olsun size de Allah hepimize güç kuvvet versin. Okurken ağladım rahatladım sağolun. Önce bebişim hastalandı sonra biz. Korkuyorum yeniden bulaştırırım diye
Amin sizinki deAllah korusun. Çabuk geçsin
Hayır anneyiz ama biz de insanız. Uykusuzluk bütün sinir sistemimizi bozuyor hiç kimaw mükemmel olamaz elimizden geldiği kadar en iyi bakımı vermeye çalışıyorus bebeklerimize. Üzülmek kızmak ağlamak bizim de hakkımız bu bebeğimizi sevmediğimiz anlamına gelmiyor ki sadece yorgunuz.İnşallah düzelir gerçekten çok zorlamaya başladı uyku düzensizliği hele hastayken başa çıkamıyorum saat 4 te uyandı dalıp dalıp uyanıyor daha şimdi yeniden yatırdım bakalım kaçta kalkacak tekrar. Kızlar ben sabırsız kötü bir anne miyim ya çok mu şikayetleniyorum yemin ederim her şey beynimde tepişiyor şuan
Süt olmadığını nasıl anladın canım bebek doymuyo mu yoksa sağımla mı anladınKızlar herkese merhaba epeydir buraya bakamıyorum bebeğim ameliyatlı olduğu için günün çoğunu onun bakımı yla geçiriyorum.Şimdiye kdar emzirerek geldik çok şükür.2 gündür birden süt üretimi olmuyor kızlar napcam ben bilmiyorum.Stres üzüntü yaşadığım hiçbişey de olmadı beslenmem de her zamanki gibi.Napıcam lğtden yardım edin
Canım normlde göğüste süt olunca göğüs şişer sertleşir süt akar 1 2 damla.3mziriyorsan anlarsın olmadığınıSüt olmadığını nasıl anladın canım bebek doymuyo mu yoksa sağımla mı anladın