Kızlar canım çok sıkkın. İki gündür bebiş huzursuzdu, gaz sancısı başlıyor sandım ona yormuştum hep. Ama sütümün azaldığını farkettim. Normalde birini emerken diğerinden akardı ya da 2 saate yaklaşınca sertleşirdi göğüslerim ama şimdi hem yumuşak hem kapaklara süt de gelmemiş. Şüphelendim sağdım, nerdeyse yarı yarıya az çıktı. Öyle olunca mama verdim, çocuk da rahatladı uyudu. Doymuyormuş meğerse. Ama azaltacak ne yaptım bilmiyorum, çok da güzel emiyordu normalde. Çok modum düşüyor böyle olunca. Tam bişey tutturdum diyorum bozuluyor. Evimize gelen giden de oluyor maalesef aileden hayır diyemediğim kişiler. Nazar mı değiyor bilmiyorum, çünkü herkesin maşallah ilk sorusu sütün var mı emiyor mu. Çok şükür diyordum ama bugün anneannem de dedi, söylenmezmiş herkese eh işte filan de dedi. Yani inanmayayım diyorum ama böyle olunca da nazar değiyor gibi geliyor. Napacağımı şaşırdım gerçekten. Durup dururken neden azalır süt bi fikri olan var mı
Tavsiyenize ya da sakin ol denmesine bile çok ihtiyacım var. Çok üzülüyorum bebeğime yetemiyor muyum diye düşündükçe..