Bizimki 13 üne kadar burda malesef. Eşime söyledim ben de. Gerçi o bende bi sorun olduğunu anladı, noldu senin modun düştü dedi. Söyledim ben de. Eşim ne dese beğenirsiniz? Abartıyorsun dedi. Senin annen de oğlum diyor falan dedi. Dedim benim annem nadiren söylüyor, senin annen ağzından düşürmüyor. Hani bir iki defa söylese gerçekten sorun etmicem ama sürekli sürekli oğlum, benim oğlum diyor, rahatsız oluyorum artık altında ima aramaya başladım diyorum. Sevdiğinden diyor dedi. E dedim çocuğuma yerim diyorum oradan yiyemezsin bilmem ne diyor dedim. Şakalaşıyor dedi. Ya dedim şaka bu kadar uzatılır mı, ki ben lohusayım sağlıklı bi kafa yapısında değilim diyorum. Tamam aşkım diyip konuyu kapatıyor. Yine anacığına toz kondurmadı bizim ana kuzusu.
Daha bi de çocuğa takı konusunda rezillikleri var ben hazmedemedim hala. Bizlerde adettendir, yeni doğan bebeğe hediye olarak durumun varsa altın takılır yoksa para verilir ama o çocuğun olur. Anne baba asla dokunmaz, çocuğun geleceği için yatırım olur o verilen hediye. Bizim de kayınpeder 50 bin, görümce 50 bin lira maaş alıyor. Evlerine totalde 100 bin lira para giriyor ki daha gelen kira parasını falan saymıyorum. Biricik torunlarına sağolsunlar 1 adet çeyrek altın layık görmüşler. Bana da gümüş bir bileklik almışlar. (Görümcemin bileğinde de benzer bir bileklik gördüm aynı gün, muhtemelen kendi kızına almışlar, yeni olduğu belli, ayıp olmasın diye bana da almışlar)
Benim ananem emekli maaşından ve rahmetli dedemin maaşından para ayırmış 1 cumhuriyet altını yapmış oğluma; sonra benim babam yaklaşık 30 bin emekli maaşı alıyor, başka geliri yok, gitmiş 500 dolar almış oğlum için. Vallaha işin maddiyatında değilim, kimsenin parasında da gözüm yok. Ama bu kadar sanki kendi doğurmuş gibi oğlum oğlum oğlum diye lafta delirip, torunlarına takacakları altından bile kısmaları canımı sıktı. Durumları olmasa neyse dicem ama durumları da gayet iyi yani.
Şu 13 günde bayağı bi doldum kızlar kusura bakmayın