Neden kan sulandırıcı iğne kullanıypsun kiSancım hafıfledı ama kan sulandırıcı öğle kullnaıyorum kollarım gıttı resmen iğneden daha 8 iğne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kan sulandırıcı iğne kullanıypsun kiSancım hafıfledı ama kan sulandırıcı öğle kullnaıyorum kollarım gıttı resmen iğneden daha 8 iğne var
Bilmiyorum kıNeden kan sulandırıcı iğne kullanıypsun ki
Elleri ayakları hep buz gibi çocuğun ben o yüzden örtüyorum biraz ama kaynanamlar fazla abartıyor bişey de denmiyor eşime söylüyorum o uyarıyor anne hava sıcak aç çocuğu diye ne bileyim işte garip garip bende ilk defa duydumAy Allahım isilik olur ya havalarda sıcak, hıçkırık üşüme alakasını da valla ilk duydum, midesi büyüyor derler bizde de
Söylüyorum açtırıyorum ama ben gider gitmez gene sarıyorlar napayım canım cuma günü köylerine geri dönecekler kendi annem gelecek o zamana kadar idare ediyorum eşim uyarıyorAyyy kız hasta ederler çocuğu izin vermesene
Kuşum bizde klima var ısıya dikkat ediyoruz bebeğiminde eli hep serin ama o normal bebeklerde oluyor ben alt üst takım giydiriyorum akşamları müslin örtü ile bol kundak yapıyorum elleri çok kıpırdak ellerini serbest bırakınca hemen uyanıyorElleri ayakları hep buz gibi çocuğun ben o yüzden örtüyorum biraz ama kaynanamlar fazla abartıyor bişey de denmiyor eşime söylüyorum o uyarıyor anne hava sıcak aç çocuğu diye ne bileyim işte garip garip bende ilk defa duydum
Ben düştükten 2 gün sonra yıkadım canım bebek hemşiresi öyle söylemiştiKızlar bebişimin göbeği düştü kaç günde yıkamak gerekir
yok denemedim ama o da çok uzun sürmez mi artık baya süt tüketiyor çünkü. yoğunbakımda tek seferde 50 ml veriyorlardı. az önce memeye tutturdum daha kolay aldı sanki. inşallah alışır da rahat ederiz ikimiz deBiberon yerine bebeği göğsüne alıp şırınga ile beslemeyi denedin mi canım
Göbeği iyice kurudu mu 2 güne canımBen düştükten 2 gün sonra yıkadım canım bebek hemşiresi öyle söylemişti
Ay benimde öyle cuma son saat sayıyorum resmen gitsinler diye sıcaktan bayıldım tesettürlü olunca çok zor giyinmek yanlarında bide kızımm niye yürümüyorsn diyor evin içinde ben odamdan çıkamıyorumm sizin yüzünzden.Söylüyorum açtırıyorum ama ben gider gitmez gene sarıyorlar napayım canım cuma günü köylerine geri dönecekler kendi annem gelecek o zamana kadar idare ediyorum eşim uyarıyor
Bence alışır kuzum üzülme bide kaşık biberon denesen yada süt kadehiyok denemedim ama o da çok uzun sürmez mi artık baya süt tüketiyor çünkü. yoğunbakımda tek seferde 50 ml veriyorlardı. az önce memeye tutturdum daha kolay aldı sanki. inşallah alışır da rahat ederiz ikimiz de
Bugun saglık ocagı ebesi bana kanamanın rengi canlı kırmızıya donerse hemen domtorunlar gorus dedi. Taze kan demek o da bi problem olabilirmişYa benim kanamam kahverengiye dönmüştü 4-5 gündür bugün kırmızı gelmeye başladı acaba adet mi oldum
Bende deniyorum sürekli Tolga cevigi neyse sagliklisinizdir ikinizde inşallah Allahim uzun ömürler versin bebisineYok benim 18.5 ay once sezeryanım vardı. Oyuzden sezeryan yapıcaktı doktor ama benim malum 29 dan beri dogum sancım vardı. İlaçlarla durduruyorduk ya. Hatta dogurana kadar nidicartı bırakmadı doktor. Okadar dogum sancısı yaşamışım ki rahmim incelmiş hatta farketmedim dogurdugumu. Tolga cevik bacak ayak testi tuttu gerçi 36+6 da geldi kuşum. Tutamadık hemen sezeryana aldılar
Sipalar illa korkutacaklarAh çok sevindim. Bende bir kez böyle korktum. Hastaneye gidip Nst çekene kadar hareket etmedi sıpa. Boşuna mı velveleye verdim ortalığı dedim ama yok muhakkak suphelenince gel vs dediler
Olabilir tabi bebek sıkışıyor içeride çünkü önceki haftalara göre net ölçülemeyedebilir ama içinizi ferah tutun bebişiniz stres olmasın sağlıkla alın kucağınızaYanlıs ölcümde olabiliyormus demi son aylarda bir de ?
Bu bebek kafası benim psikolojimi bozuyor39+1
Ne sancı var ne bebek aşağı indi:)
Bebeğin başı 2-3 hafta ileride çıktı . Koca kafalı dedi ama sağlık problemi yok bir iki daha fazla ikinirsin dedi.
Ben napicam kizlaar moralim bozuk.
bende yazdım da dönmedi ya