- 19 Şubat 2024
- 952
- 834
- 31
canım Biberon vermeme konusunda o kadar çok baskı var ki üzerimde, dünden beri direniyorum ama eminim bebek doymuyor. günde 4 sefer 10 dk emmekle nasıl doysun ki. ama doktorlardan tut, asmdeki ebeye kadar herkes Biberon verme, emzirmeye uğraş dedi. annemleri filan saymıyorum zaten. ya önemli olan bu çocuğun beslenmesi doyması değil mi, psikolojik olarak harap oldum dünden beri. yemin ederim yoğunbakımdayken ayrı kahroluyordum şimdi bambaşka bi güncelleme. gece 5 saat aç kaldı çocuğum 5. saat zar zor tutturdum memeyeEve ilk bende getirdiğimde öyleydi bir iki hafta sürdü düzelmesi zorla uyandırıyordum memeyi asla almadı arada tutuyordu sadece o da çok kısa bir süre doyacak kadar değil o yüzden ben hep biberonla vermek zorunda kaldım. Derin uyuması çok normal ben neler yapıyordum gene de uyanmıyordu doktora bile söyledim sordum normal dedi bana zorla topuklarını sık uyandır dedi ama ona bile zar zor uyanıyordu çocuk baygın gibiydi resmen o yüzden işte memeyi tutamıyor sanırım prematüre bebeklerde genel bir sorun bu hem meme reddi hemde aşırı uyku umarım benim gibi olmazsınız şuan ben çok zorlanıyorum