- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Ben kontrole gideceğim birazdan yerlestiyse atarımBebesi doğum kanalına yerleşmiş biri yandan karnını atsa cok iyi olur aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kontrole gideceğim birazdan yerlestiyse atarımBebesi doğum kanalına yerleşmiş biri yandan karnını atsa cok iyi olur aslında
Şuan tam 85 tane kullanmışızDoğum yapan annişler şuana kadar kaç adet bebek bezi kullandınız?
1 haftada 120 tane kullanan bizŞuan tam 85 tane kullanmışız
Rh uygunsuzluğu sarılığın ağır geçmesine neden oluyorNegatif olunca ne oluyor?
Doğurmak daha kolaydı heBi de bana sor. Sıkıyorun memeyi süt var akıyor rahat rahat. Sagınca şarıl şarıl deil. Sağmada süt bitiyor mesela cekiyorum pompayı. elinle sıkıyorum gene geliyo. Yanlışmı emziriyprum diorum bende emiyo gibi yapıp emmıyo mu.
Belkide. Aslında hastanelerde hemsiler Emzirme danışmanlığı falan veriyor diye biliyorum. Ya da sağlık ocağında ebeler. Onlara bir danisabilirsin. İçtiğini anlıyor musun? 2.hafta gazdan uyumayabiliyorlarmis ama senin ilk haftan diye biliyorum.Ama sütüm akıyo memelerden şakır şakır bu haldeyken nasıl doymuyo ben onu anlamıyorum yanlış mı emziriyorum anlamadım
Al benden de o kadarDoğurmak daha kolaydı he
Ab grubu hariç hepsi olabilirBenim esim a+ ben 0+ bebeğin kann grubunu bilebilir miyiz ki?
Cucuthecatt reis farkederse benim oğlanı alır götürür ülkenin dogal gaz rezervini yeterince saglıyor bu çocuk die.Belkide. Aslında hastanelerde hemsiler Emzirme danışmanlığı falan veriyor diye biliyorum. Ya da sağlık ocağında ebeler. Onlara bir danisabilirsin. İçtiğini anlıyor musun? 2.hafta gazdan uyumayabiliyorlarmis ama senin ilk haftan diye biliyorum.
Ben günde 7 veya 8 degıdıyorum hanım efendi devamlı sıcıyorDoğum yapan annişler şuana kadar kaç adet bebek bezi kullandınız?
Kız 185 yazacaktım 1 i yazmamış klavye 85 olur mu1 haftada 120 tane kullanan biz
Bunu bilmiyordum bizde var o zaman temkinli olmamız lazımRh uygunsuzluğu sarılığın ağır geçmesine neden oluyor
Allah bağıslasın canım, tamam haklısın takmayacagım artık.Canım bunları sorun etme ben 39 haftalıkken kontrole gittiğimde bebeğin başı 34 haftalık karnı 35 haftalık ölçülmüştü bende aynı şekilde tereddütte kaldım üzüldüm baya. Allah'a şükür şuanda kucağımda bebişim minicik bir bebek sadece yapı olarak küçük bir bebek. Seninde öyledir içini ferah tut boşver ölçümleri
Yanlıs ölcümde olabiliyormus demi son aylarda bir de ?Canım bunları sorun etme ben 39 haftalıkken kontrole gittiğimde bebeğin başı 34 haftalık karnı 35 haftalık ölçülmüştü bende aynı şekilde tereddütte kaldım üzüldüm baya. Allah'a şükür şuanda kucağımda bebişim minicik bir bebek sadece yapı olarak küçük bir bebek. Seninde öyledir içini ferah tut boşver ölçümleri
Benimkide 3200 kuzum. Aynı gidiyorlar seninle. Takmamak lazım haklısın. Ölcemiyorlar bence artık.Doktorumun bugün verdiği ultrason kağıdına baktım şimdi benim de hiçbiri haftasına göre çıkmamış hep bikaç hafta daha küçük görünüyor canım.Bence bebişlerimiz gayet normal bu ölçümler bu haftalarda doğru çıkmayabilir sen takılma onlara boşver. Doktor sorun yok dediyse rahatla Kilosu kaç seninkinin? Benimki 3200
Ben emziği savunuyorum büyük rahatlık. Ben de 5. Sınıfa kadar emdim diş ve damak yapım da bozulmadı şükürKızlaar emzik için ne düşünüyosunuz?
5. Sınıfa kadar mı nasıl emdin kız o kadarBen emziği savunuyorum büyük rahatlık. Ben de 5. Sınıfa kadar emdim diş ve damak yapım da bozulmadı şükür
kız hiç güleceğim yoktu allahtan gaz sorunumuz yok dahaCucuthecatt reis farkederse benim oğlanı alır götürür ülkenin dogal gaz rezervini yeterince saglıyor bu çocuk die.