Bizimde öyle canımBiz bugün 13 günlük olduk kakalarimiz sarı sıvık pütürlü şekilde oluyor normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde öyle canımBiz bugün 13 günlük olduk kakalarimiz sarı sıvık pütürlü şekilde oluyor normal mi acaba
Yumuşak meme de süt yok demek değildir canım aksine yağlı doyurucu kilo aldıran son süt denilen kaliteli süt var ve memede asla süt bitmez . Emzirme bittikten sonra sağ emmedigi memeni sağ at buzluğa 2 3 saate zaten tekrar sisecek kadar birikir süt. Zaten takribi 2 3 aylık olduklarında memeler terbiye olacak süt akmayacak ve yumusayacak . Ön süt son süt olayını google dedemden biraz araştır için rahat etsin kuzumKızlar hem emzirip hem sağım yapma olayını kafamda bir türlü oturtamadım ben. 2 maksimum 3 saatte bir emziriyorum ilk günler ortalama 20 sağ 20 sol göğsü emiyordu oğlum. Şimdi tek meme de 30dk daha güçlü çekiyor doyuyor ve uyuyor. Bir sonraki emzirmede emmedigi göğsümü emziriyorum. Uyuduğu süreçte göğüslerimi sağmam mı gerekiyor süt artısı olsun diye? Annem sağma bir sonraki emmeye süt kalmıyor diyip duruyor sütüm var ama bazı emme saatlerinde her zamanki gibi doluluk hissetmiyorum yumuşak oluyor göğsüm.
Ne yapsam ki sizler nasıl ilerliyorsunuz emziren annişler
Gayet normal canım anne sütü alıyor değil mi .Biz bugün 13 günlük olduk kakalarimiz sarı sıvık pütürlü şekilde oluyor normal mi acaba
İnşallahYaa daha yeni doluyor bence dolarlende oluyormus
EvetGayet normal canım anne sütü alıyor değil mi .
ayy içimi rahatlattın valla bazen emdigini hissediyorum gurt gurt ses geliyor bazen hiç ses yokYumuşak meme de süt yok demek değildir canım aksine yağlı doyurucu kilo aldıran son süt denilen kaliteli süt var ve memede asla süt bitmez . Emzirme bittikten sonra sağ emmedigi memeni sağ at buzluğa 2 3 saate zaten tekrar sisecek kadar birikir süt. Zaten takribi 2 3 aylık olduklarında memeler terbiye olacak süt akmayacak ve yumusayacak . Ön süt son süt olayını google dedemden biraz araştır için rahat etsin kuzum
Kaçıncı gündü canım? MaşallahKızlaaaar bizim dün göbek bağımız düştüü
Kuzum günde 2 kere kaka yapıyor ya sürekli emziriyorum düne kadar mama da veriyordum sarılık olmasın diye ama bugün onuda vermedim 1saatbile uyumasam mı çocuğu neden yapmıyor acaba kakaBebişin doydugunu günde 3 kez 1 tl büyüklüğünde kaka ve 24 saatte 1 margarin ağırlığında çiş yapıyorsa anlayabilirsin canım
İnşallah canım benim bir göğsüm özellikle çok acıyor sıkamıyorum bile ama kızım emerken veriyorum tabi ağlayacak gibi oluyorumBen de hep aynı karmaşayı yaşıyorum insallah sağ salim bu günleri de atlatırız
6. gün akşam düştü. Bugün tam 1 haftalık olduk akşama babası gelince ilk banyosunu yaptırıcaz inşallahKaçıncı gündü canım? Maşallah
Evet aynı şeyi ben de yaşıyorum. Emzirme işi gerçekten özveri gerektiren bir şey bence. Yeter ki minikler iyi olsun sağlıklı olsun her şeye katlanıyoruzİnşallah canım benim bir göğsüm özellikle çok acıyor sıkamıyorum bile ama kızım emerken veriyorum tabi ağlayacak gibi oluyorum
O gurt gurt ses süt tazyikli geldiği için çıkıyor ağzı bir anda doluyor yutkunmakta zorluk çekiyor o yüzden çıkıyor aslında biz seviniyoruz ne güzel diye ama biraz tehlikeliEvet
ayy içimi rahatlattın valla bazen emdigini hissediyorum gurt gurt ses geliyor bazen hiç ses yok
Bizde bu pazardan sonra doğmazsa gideceğiz kontrole artık gün verecek herhalde bakalımDaha doğurmamış annişler selamlar. 36 hafta iki günlüğüz 17 eylüle gün verildi sezeryan. Ultrasonda 10 gün ilerde çıkıyor. Sizde durumlar nasıl
Hayırlısı inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bizde en son ben doğurucam sanırımBizde bu pazardan sonra doğmazsa gideceğiz kontrole artık gün verecek herhalde bakalım
1 tl büyüklüğünü geçiyorsa sıkıntı yok kuzumKuzum günde 2 kere kaka yapıyor ya sürekli emziriyorum düne kadar mama da veriyordum sarılık olmasın diye ama bugün onuda vermedim 1saatbile uyumasam mı çocuğu neden yapmıyor acaba kaka