- 17 Temmuz 2022
- 2.655
- 2.305
- 30
Hep emdi sarılık sınırda kilo kaybı çok olmuş diye aldılarDoğumdan sonra devamlı emzırdınmı sarılık olmaz cnm allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep emdi sarılık sınırda kilo kaybı çok olmuş diye aldılarDoğumdan sonra devamlı emzırdınmı sarılık olmaz cnm allahın izniyle
Kocamın ailesiİnanmıyorum kim paylaşmış ?
Terkediyomuş gibi hissettim bu üzüntüye sütüm kesilmez inşallah bütün gün ağladımHiç enseni karartma üzülme sütün kesilir allah korusun. Emin ellerde bebeğin. Çok anormal bi durum yok ortada çoğu yenidoğanda oluyor maalesef. En kısa sürede kavuşacaksınız inşallah.
Ay evrt ya 3 gün önce 3100 demişti ben 2900 falan bekledim O yüzden maşallahı var ❤Maşallah bak minyon olacak diyordun hic öyle olmadı. Ultrason harbiden yanıltıyormuş bunu anladık
Terkediyomuş gibi hissettim bu üzüntüye sütüm kesilmez inşallah bütün gün ağladım
Di mi ya bana da öyle geldiBence yanlış ölçüyorlar canım ya benim 35 de 2700 dü geçen hafta 3100 dedi imkansız perşembe gidicem bakalım. Çokta takmıyorlar son haftalar ya.
Doğurdun mu kız senden haber beklıyoruzAy evrt ya 3 gün önce 3100 demişti ben 2900 falan bekledim O yüzden maşallahı var ❤
Ay evrt ya 3 gün önce 3100 demişti ben 2900 falan bekledim O yüzden maşallahı var ❤
Canım benim çok geçmiş olsun. Üzülme ağlama sakın. Doktorlar gerekli tedavileri sağlayıp bir an önce verecekler bebeğini sana. Ne güzel sütün artmaya başlamış. Sütünü sağmayı ihmal etme. Sağdıkça at dolaba. Hastaneden istediklerinde, eve geldiğinde falan çok lazım olacak. Dualarımız sizinle. İnşallah kısa zamanda kavuşursun yavrunaTerkediyomuş gibi hissettim bu üzüntüye sütüm kesilmez inşallah bütün gün ağladım
Ah kuzum benim hiç inanmam ama koru çocuğunu nazar oldunuz resmen kimseyi kabul etme gerekirse yalan söyle enfeksiyon çıkmış kimse göremeyecek deyin kimse bebeğinden kıymetli değil çok çabuk toparlar merak etme çok üzüldüm hemen iyi olun inşallahBebeğimi yoğun bakıma aldılar. Biraz fazla kilo kaybetmiş sarılık olmuş bize dua eder misiniz lütfen
O bende 3-4 haftadır geliyor bebeğim doktora gidiyorum suyumda azalmıyor korkma oluyor böyle şeylerAz önce beyaz sulu bir akıntı geldi birden bire su sızıntısı böyle mi oluyor başka gelmedi
Bebeğim ben hiçbirşey yapmıyorum ama kilosunu kontrol et çok alıyor diyor doktor sorun olacağından bahsetti bebeğim için bişey yaptın mı ne yemedin geçen haftaya göre dikkat ettiğin bişey var mıBenim de bugün vardı kontrolüm.
36da 2900
37de 3100
38de 3120 ölçtü. Ben yine 200 gram civarı almıştır diye düşünmüştüm. Kan akımı vs. herşey iyi sorun yok dedi. Ben bi üzülmedim değil ama doktor ne yaptıysan devam et dedi normal doğum daha kolay olur vs dedi. Acaba yanlış mı ölçtü yeri daraldı ya iyice.
Geliyor mu yoksaaKıLar aşiri kasılmam var benım
Bilmiyorum kuzum ya bakıcam anasını satayım kpydeyım ılık suyada gıremıyorum sular kesık kafayı yiycem burdaGeliyor mu yoksaa
Canım meyve yiyordum akşamları onu kestim, muz, ceviz, sütü blend edip içiyordum onu yapmıyorum artık. Ama 2 hafta oldu bunu yapalı , geçen hafta doğru dürüst bişey yemememe rağmen 200 gram almıştı. Bence ölçümde hata var. Ha bir de multivitamini düzenli içmiyorum, aklıma geldikçeBebeğim ben hiçbirşey yapmıyorum ama kilosunu kontrol et çok alıyor diyor doktor sorun olacağından bahsetti bebeğim için bişey yaptın mı ne yemedin geçen haftaya göre dikkat ettiğin bişey var mı
Bebeğim sakın üzülme senin bebeğinin kilosu güzel. Bende öyle düşünmeye başladım yanlış ölçülüyor bencedeCanım meyve yiyordum akşamları onu kestim, muz, ceviz, sütü blend edip içiyordum onu yapmıyorum artık. Ama 2 hafta oldu bunu yapalı , geçen hafta doğru dürüst bişey yemememe rağmen 200 gram almıştı. Bence ölçümde hata var. Ha bir de multivitamini düzenli içmiyorum, aklıma geldikçe
Sen beni bekleyeceksin unutma birazdan geçer inşallah sancıların bebeğimKıLar aşiri kasılmam var benım
Senin kocanın kafasını kırmak gerekiyor gerçekten bu ne böyle karnı burnunda rezillik yaşıyorsunBilmiyorum kuzum ya bakıcam anasını satayım kpydeyım ılık suyada gıremıyorum sular kesık kafayı yiycem burda