Ay evet doğru biz kaldık öyleBide Fatmaben ile bennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet doğru biz kaldık öyleBide Fatmaben ile bennn
Kuşum yiğenim 40. haftada suni sancı ile doğdu 1 gün önce doktora gitti senin gibi muayene oldu ablam kanaması başladı ve devam etti. Ertesi gün yatışı yapıldı 2 cm açılması olmuştu ama o hiç hareket etmedi ben squat yaptığımda hissediyorum kasıklarımda ki birikmeyi bu şekilde kayabilir bebeğin kanala dene sende perşembeye kadarValla o an en yaptı kendimi sikmaktan ben anlamadım da eli kanliydi baya pıhtı bile gördüm
Kuşum ya bebeğim günde 7-8 kere hıçkırmaya başladı günde maksimum 3kere yapardı normal mi acabaBide Fatmaben ile bennn
Gözün aydın canım. Geçmiş olsun analı babalı, sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah miniği durumun nasıl? Nasıl gelişti olaylar? Sendeyiz..Kızlar ben doğurdum
Çatısı musaitmiydi bebek kanala girmişmiydi peki canımKuşum yiğenim 40. haftada suni sancı ile doğdu 1 gün önce doktora gitti senin gibi muayene oldu ablam kanaması başladı ve devam etti. Ertesi gün yatışı yapıldı 2 cm açılması olmuştu ama o hiç hareket etmedi ben squat yaptığımda hissediyorum kasıklarımda ki birikmeyi bu şekilde kayabilir bebeğin kanala dene sende perşembeye kadar
Gözün Aydın sağlıkla büyüt inşallah canımKızlar ben doğurdum
Kız sen ne ara doğurdun ne oldu da doğurdun ayyyyy gözün aydın canım darısı bize inşallahKızlar ben doğurdum
Hayır girmemişti kuzum ve çatı için müsait falan da dememişti ne dar ne geniş. Senin kanaman ne renk canım kahverengi mi kırmızı mıÇatısı musaitmiydi bebek kanala girmişmiydi peki canım
O zaman sezeryan görünüyor biran önce gün al sen zaten günün kalmadı fazlaYok kız doguramaam ben çatı cok dar bebek de çok yukarıda dedi o yüzden hiç beklemiyorum çatı muayenesinden sonra oluyormuş kanama leke şeklinde de gelmeye devam ediyor hala
Toparlanma sürecinde galiba şuan merakta bıraktı bizi deGözün aydın canım. Geçmiş olsun analı babalı, sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah miniği durumun nasıl? Nasıl gelişti olaylar? Sendeyiz..
İlk gördüğüm kan kırmızıydı şuan gelen kahverengiHayır girmemişti kuzum ve çatı için müsait falan da dememişti ne dar ne geniş. Senin kanaman ne renk canım kahverengi mi kırmızı mı
Öyle yapıcam yarın gidip konuscam gün içinO zaman sezeryan görünüyor biran önce gün al sen zaten günün kalmadı fazla
Masadan eksiliyor dostlaaar 38+4 devam devam diyoruz. Çarşamba günü doktorum izne ayrılıyor. Benim bu çocuğu içerde durmaya zorlamam lazım. Tuşların hepsini kapattımAy evet doğru biz kaldık öyle
Hıçkırık normal canım ya nefes ayarını yapıyor bi sorun olmaz diye biliyorumKuşum ya bebeğim günde 7-8 kere hıçkırmaya başladı günde maksimum 3kere yapardı normal mi acaba
Canım vajinal muayeneden sonra kanama normal demişti bana doktorum , evde kan gelirse korkma dedi, olmuştu da hatta bi kere tetikleyici muayene de yaptım demişti , nişan kanı ise az az değil bir pedi dolduracak şekilde ve daha yoğun gelmişti bende ve akşamına sancım başlamıştı, bence o kandan korkma bekle bakalım devamı gelecek miYok kız doguramaam ben çatı cok dar bebek de çok yukarıda dedi o yüzden hiç beklemiyorum çatı muayenesinden sonra oluyormuş kanama leke şeklinde de gelmeye devam ediyor hala
Yavrum doktor kurcalayınca senin nişanın gelmeye mi başladı acaba ya çünkü gördüğüm bütün nişanlar azar azar kahverengiİlk gördüğüm kan kırmızıydı şuan gelen kahverengi
Bulantı ve şişlik arttıysa preeklampsi riski olabilir canım bence gitmen de fayda var bi kanlara bakarlarKızlar ben dün gece mide ağrısı çektim sonra kusma ve ardından mide yanması çektim doğru düzgün yatamadım. Sabah karnımda kramplar oldu yoğun şuanda karnım full kramp ağrısı gibi ve mide bulantım var(birşeyler yiyebiliyorum ama ) ayağımın şişi de arttı sizce doktora gitmeli miyim bu durumu yaşayan var mı?
İyi bari kuşum herzamankinden farklı bişey yaşayınca ödüm kopuyorHıçkırık normal canım ya nefes ayarını yapıyor bi sorun olmaz diye biliyorum