- 22 Mayıs 2023
- 96
- 94
- 27
Ayy evet evet sen başladın mı yürüyüş merdiven hurma ananas vs
34. Haftadan beri hurma yiyiyorum o kadar.Ayy evet evet sen başladın mı yürüyüş merdiven hurma ananas vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet evet sen başladın mı yürüyüş merdiven hurma ananas vs
34. Haftadan beri hurma yiyiyorum o kadar.Ayy evet evet sen başladın mı yürüyüş merdiven hurma ananas vs
Canım son durumun ne5 6 cm dediler şimdi biraz daha ilerlemiş sancılar da kuvvetlendi
Ayy doğurmuşsundur şimdi mis kokulun yanındadır Ne güzel geldi sancıların banada nasip etsin inşallahhhKızlar 5 cm açıklığım varmış hazır iyiyken yazayım. Büyük ihtimalle sabaha karşı doğururum ben dua edin ağrılar feci değil hatta nerdeyse bi şey hissetmedim şimdiye kadar regl ağrısı gibiydi
Sakinnnn olll saaaakiiinnnn ollllll burası gebe dolu dostummmCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Gözün aydın rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsinCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Ayyy maşallah Allah analı babalı büyütsün kuzumu Sağlıklı, uzun bi ömrü olsun sizinle. Geçmiş olsun canım, kurtuldun maşallah Çok merak ediyorum hem süreci hem gerçek düşüncelerini de korkmadan nasıl dinlerizCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Bence anlatmaCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Maşallah canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ömrü bahar olsun minik kuşunCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Ayy canım maşallah ya size geçmiş olsun. Bebişinin sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun inşallahCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Ah kuzum ya çok zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecek bunlar böyle işte aynısını benim kaynanam da yaptı iki günlük sezeryanlıyım çocuk küvezde diyip köyüne geri döndü ben can açısından ölürken.Doğumdan sonra yanımda kimse kalmadı tek başımayım evimde ve hastayım karnım deli gibi ağrıyor ayağa kalkacak mecalim yok ama kimse gelmiyor yanıma... Kv kişisi ile doğumdan 2 gün sonra tartıştık sebebi evin önüne koyduğu odunları kaldıralım misafirler gelir gider temizleyelim dedim diye inat etti temizletmemek için bağırdım çağırdım en son indim aşağı gelmiyor artık bebek yoğun bakımda 4 gün yattı bir kere arayıp sormadı eve geldik bir kere aşağı inip torununu görme tenezzülünde bulunmadı bir tas çorba getirmedi ... Kendi anneme gelince çok yorulmuş o hastanelerde peşimde dinlenecekmiş zaten babam da rahat vermiyor sürekli arayıp eve gel diye baskı yapıyor kadına kaldım tek başıma. Ben herşeyin üstesinden gelirim de bunları asla unutmam . Akşam karın ağrısından geberiyorum eşim andavalı gel seni hastaneye getireyimde kadın doğumda yat biraz gelme eve bebeğe annem bakar diyor am..k çocuğu anan torununu görmeye gelmedi ay ben cinnet gecircem ya
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınSuyum geldi
Ay kuzum gözün Aydın Allah sağlıkla hayırlı uzun ömürler versinCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Ay hadi gözün aydın, ilk doğum için gayet kısa maşallah, kilosu da gayet iyi , sağlıkla büyüt canımCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Oysss maşallah kız sana darısı bızlere inşallahCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Hadi gözün aydın bitanem çok sevindim iyi olmanıza Doğumun kısa sürmüş çok imrendim darısı bizim başımıza inşallah ama sen yine de normal doğumu anlatma sünnetten kaçan çocuklar gibi doğumdan kaçmayalım çünküCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Kızlar 5 cm açıklığım varmış hazır iyiyken yazayım. Büyük ihtimalle sabaha karşı doğururum ben dua edin ağrılar feci değil hatta nerdeyse bi şey hissetmedim şimdiye kadar regl ağrısı gibiydi
Seni grubun en temiz doguranı ilan ediyorum. Doguruyorum suyum geldi dedi ve dogurduuCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim