Aynısı aynısııııı. Bi de eşimin ailesi de benim ailem de aynı şehirde biz eşimle başka şehirdeyiz. Bize gelen kalacak garanti. Aslında benim annem hariç kalmalarına da gerek yok, normalde arabayla ağır ağır gitsen şehirler arası 1 saat bilemedin 1.5 saat yol. Yakın yani şehirler. Ama benim saf kocacım kalın bizde der, göndermez ailesini. Tamam misafirleri bana ağırlatmaz, iş yaptırmaz bana sağolsun kendi halleder de. Ya şu evde 3 kişi kalamaz mıyız Allah aşkına? Sessiz sakin bir şekilde doğuma girip aynı sakinlikte evde istirahat etmeyi haketmiyor muyum ben? Çıldırmak üzereyim ya. Ulan doğumu yapacak olan benim, bi tek benim söz hakkım yok.
Hadi bak misafir konusunu falan geçtim artık. Doğumdan sonra ev kalabalık olmasın dedim kocama. Yani bu ne demek, sizinkiler kalmasın ziyaretini yapsınlar gitsinler demek dimi? (Bu arada onların aile kv+kp+2 görümce, benim ailem annem babam sadece) Benimki diyo e onların da torunu, torunlarını görmek isterler. Ya ben torunu değil mi dedim? Yeni doğmuş bebeği ne kadar görebilirsin ki zaten? Emzirirken mi izlicekler yoksa uyurken gözlerini mi dikecekler?
Hani şunu düşünemiyor, eşim ben ve bebeğim hariç anneler babalar kardeşler toplam 6 kişi diğer odada olacak ki evimiz ufak ve eski. Ben bebeği tam uyutucam oradan sohbet sesi gelecek. Belki tam ben uyucam biri tuvalete bilmem neye kalkacak kapı sesinden uyanıcam. En sonunda delirip susun artık diye bağırmamla sonuçlanacak muhtemelen. Hayır kendisi de ailesinin yanında oturamicak. SEVE SEVE benim ve bebeğimizin başında beklicek afedersin köpek gibi. Aileler karşı odada kendi kendilerini ağırlayacaklar farkında değil. Anlatamıyorum işte. Kafayı yememek elde değil...