- 11 Ocak 2015
- 700
- 871
İsterlerse tepki versinler onlar bir söyler ben bin söylerim o yüzden uymuyorlar çok fazla banaOh oh sefan olsun bizimkileri de ara da bir had bildir ya bayıldım hakedene hakettiğini itinayla vermişsin onların tepkisi ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsterlerse tepki versinler onlar bir söyler ben bin söylerim o yüzden uymuyorlar çok fazla banaOh oh sefan olsun bizimkileri de ara da bir had bildir ya bayıldım hakedene hakettiğini itinayla vermişsin onların tepkisi ne oldu
İnşallah hazırlıksız yakalanırim diye korkuyorum vallaBende daha hiçbir hazırlık yapmadım kargoları verdim işte hepsi gelince yıkama ütüleme işine girişicem ve benim de risk var ne yazık ki 32+1 im bende inşallah herşeyi hazırlarız güzelce de öyle gelir bebişler
Pazartesi günü 2300 dü . Sonra sadece nst ye bağladılar kgsuna bakilmadiBebiş kaç kg oldu
40 larda genelde ama sık sık. Gecen gün 60 lardaydi ama bu kadar.sık değildiBana 36 da keseceğiz dediler. Kaçlarda çıkıyor sancın?
Hatta bebek bakım örtüsünü de daycare aldım oda yeni çıktı , güzel kocaman ciktiFile marketi bilenleriniz vardır artık. Daycare de kendi markası. Eşimde bende orda çalıştık ben çıktım eşim hala devam ediyor. Daycare bebek bezi çıkardı yeni ureticisi Molfix fiyatlar da uygun haberiniz olsun herkes tercih etmez tabi ama ben zaten Molfix almıştım Yenidoğan onlar bitince bi denicem.
Nidicard dozu artınca sakinleşir muhtemelen 36 dan sonrası Allah kerim. Kendi başımıza ne kadar dayanabiliriz acaba40 larda genelde ama sık sık. Gecen gün 60 lardaydi ama bu kadar.sık değildi
Demek ki nidicard olmasa doguracakmisim demi. Ya bu ilacin bebegimize zararı olmaz inşallahNidicard dozu artınca sakinleşir muhtemelen 36 dan sonrası Allah kerim. Kendi başımıza ne kadar dayanabiliriz acaba
Benim bebeklerimde hareketsizliğe sebep oldu ama çok fazla alıyordum 30-40 arası 2 sancım çıkınca 12 ye yükseltti dozu sonra çocuklar kıpırdamadı ve hareketsizliklerini ilaca bağladı doktor. Şimdi 4 saatte bir alıyorum sıkıntı yok çok şükürDemek ki nidicard olmasa doguracakmisim demi. Ya bu ilacin bebegimize zararı olmaz inşallah
Arkadaşlar saçmalamayın diş fırçalamak estetik birşey değil hijyen için fırçalamak zorundasınız kendiniE gelin bakteri demek fırçalamamak demekBırı dış fırcalamakmı yazmıs bu ara nooo ne zamana fırcalasam dış agrısından ölüyorum sankı bu son dönemde ara verdım valla doğumdan sonra başlarım gerı fırcalamaya zaten dıs etlerımız ınceldı
Evet benim de 29. haftada ara ara oldu böyle, şimdi 30+6 gene yürüdüğüm zamanlar oluyo. Evdeyken pek olmuyor, otururken vs hiç olmuyor. Ama dışarıda yürürken oluyor oraya baskı yapıyor herhalde artık başı mı ayakları mı bilmiyorum hiçKızlar ya bişey sorucam, şimdi sağlık ocağına yürüyorum mesela, evden çıkmadan önce tuvalet ihtiyacımı giderdim, yürümeye başladım yürürken 5 dk sonra sanki aşşşırı sıkışmışım gibi oldu. Alt tarafımda baskı oluştu. Bebek bastırıyor çok büyük ihtimalle. Durup dinlendim geçti. Dinlene dinlene yürüyorum. Teyze gibi oldum Normal dimi böyle olması artık 33 hafta bitti
Ben dğn sordum hüçbişey olmaz dedi doktorDemek ki nidicard olmasa doguracakmisim demi. Ya bu ilacin bebegimize zararı olmaz inşallah
1 hafta antiviral ilaç kullandım canım 4. Gününde dudak üstümde hareketlenme gördüm ama ilaçtan mıdır yoksa fizik tedaviden midir bilmiyoruz çünkü ne beyinde ne kulakta iltihap bişey çıkmadıMaşallah tontiğe senin yeni tedavi yöntemin nasıl gidiyo işe yaradı mı hiç
Dudak üstümde gülümserken hareketler başladı kaşımıda artık çatabiliyorum birazda olsa fizik tedavinin faydasını görüyorum yavaşta olsa 36 gündürAmin kuzum inşallah geçip gidicek nasıl varmı ilerleme nasılsın
Tam aynısı oluyor evde hiç bişey yok dışarı çıktığım an tuvalet ihtiyacı oluyor sırf baskıdan dolayı çözemedim yürümekten olsa evde de olurKızlar ya bişey sorucam, şimdi sağlık ocağına yürüyorum mesela, evden çıkmadan önce tuvalet ihtiyacımı giderdim, yürümeye başladım yürürken 5 dk sonra sanki aşşşırı sıkışmışım gibi oldu. Alt tarafımda baskı oluştu. Bebek bastırıyor çok büyük ihtimalle. Durup dinlendim geçti. Dinlene dinlene yürüyorum. Teyze gibi oldum Normal dimi böyle olması artık 33 hafta bitti
Sanırım bebegin şifa ila gelicek sanaDudak üstümde gülümserken hareketler başladı kaşımıda artık çatabiliyorum birazda olsa fizik tedavinin faydasını görüyorum yavaşta olsa 36 gündür
İnşallah inşallahSanırım bebegin şifa ila gelicek sana