- 7 Haziran 2022
- 354
- 466
Bugün çenem çok düştü hepinize seri cevap vereceğim doğumhaneye gidecek çantasına alt üst takım başlık içine zıbın bir tane bez bir tane de müslin battaniye koydum. Hastanede giymesi için üç takım kıyafet ağız silme bezleri çorap eldiven 10 tane bez ıslak mendil alt açma örtüsü pişik kremi koydum bebek için. Kendim için iki tane gecelik çorap ince penye hırka terlik depend iç çamaşırı emzirme sütyeni göğüs pedleri koydum. Sütün gelmesi hızlansın diye minik bi sıcak su torbası koydum göğüs kompresi için. Islak mendil havlu peçete bir de sıvı sabun koydum seyahat boy hastane sabunu egzama yapıyor bende diye. Kişisel bakım için de hiç yeni doğum yapan hevesli anne çantası yapmadım el kremi(kuruluğa karşı takıntım var) roll on tarak ve toka koydum. Hastaneden çıkış için bir kat kıyafet koydum kendime. Kirlileri koymak için de poşet salladım bir tane çantaya (Migros market poşeti) Minicik bir tane bebek yastığı vardı oyuncak bebek yastığı kadar düşünün onu da emzirme yastığı olarak koydum valizi sırt çantasını kapadım kenara koydum ben hazırımKızlar bebekle ilgili hastane çantasına ne koydunuz