- 24 Aralık 2019
- 418
- 381
- 30
Peki bu ilacı kullanmamıza rağmen yine de doğum başlayabilir mi?Dun gittigim doktor 36 ya ksdar dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu ilacı kullanmamıza rağmen yine de doğum başlayabilir mi?Dun gittigim doktor 36 ya ksdar dedi
Hepimiz aynıyız kuzum göbus büyüdü iyice rahat edemiyoruz elimizden geldikçe temiz tutmaya çalışacağız olduğu kadar artıkAz önce duşta bi ağda yapayım dedim yok mümkün değil muhtemelen şöyle bişe oldu
Eki Görüntüle 3460495
Evet buna dikkat etmeli. Gebe okulundan bir arkadaş 1 hafta ishal olduktan sonra birden suyu geldi ve 37+3 te doğum yaptı. Panik yapmak değil aklımızda olmalı.Doğumun yaklaştığını gösteren bazı belirtilerden biri de ishalmiş canım endişe veya korku salmak istemem ama benim normalde çalışmaz hep kabizimdir bu hafta benimde baya iyi çalışıyor ilginç bir şekilde bakılırken denk gelmiştim. Sende bir bak istersen
Her zaman dualarımdasın, bu zor günlere bakıp birlikte neler atlattık diyeceksin evladına inşallahSelam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı 35 haftalık olduk tam benim bıdık 46 cm 2300 kg olmuş nstye bağladılar ilk defa şükür sancı falan çıkmadı herşey çok güzel dediler bu pazar doğum günüm iyileşmeyi dilicem sizlerde dualarınızda beni geçirin olur mu tek moralim bebişim az kaldı hepimiz kavuşalım inşallah bebeklerimize hayırlısıyla mübarek cuma günü kabul etyarabbimm
Ben okutacağım ama en az 3 aylık olduktan sonra ve gereksiz kalabalık çağırmadan. Eski usul, etli pilav-tatlı, mevlit hediyelikleri vs. Hoparlör ile okunuyor evde şimdi. Ve kucaktan kucağa dolaştırmadan.Aranızda mevlit okutmayi düşünen varmı ? Ben istiyorum ama masraf olsun istemiyorum aslında eski usul dualı ve yemekli belki sadece bi hediyelik ile yapmak istiyorum nasıl olur ? Şimdi masa falab kuruyolar çok fazla harcarim o şekilde gibi geliyor
Hiç bilmiyorum ama yünede baslayabilir bence cünkü doktorum gecen muayenede dogum beklemiyorum dedi ama suyun gelir bişey olur onu öngoremeyiz dedi. Sadece rahüm agzı ve uzunluga dayanarak yprum yapabiliyorlarPeki bu ilacı kullanmamıza rağmen yine de doğum başlayabilir mi?
valerianka evet benimde dogumdan onceki hafta mı dogum haftası mı ne ishal durumum olmus grupta konusmusuz yoksa dogummu yakın falan die. Gerçekten de öyle oldu.Evet buna dikkat etmeli. Gebe okulundan bir arkadaş 1 hafta ishal olduktan sonra birden suyu geldi ve 37+3 te doğum yaptı. Panik yapmak değil aklımızda olmalı.
Her zaman dualarımdasın, bu zor günlere bakıp birlikte neler atlattık diyeceksin evladına inşallah
Ben okutacağım ama en az 3 aylık olduktan sonra ve gereksiz kalabalık çağırmadan. Eski usul, etli pilav-tatlı, mevlit hediyelikleri vs. Hoparlör ile okunuyor evde şimdi. Ve kucaktan kucağa dolaştırmadan.
Ay korksam mı bilemedim ben ishal değilim ama normalde hamilelik öncesi de hamilelikte de kabiz olan biriyim. Bu ara her gün yapabiliyorum tam ishal diyemem ama eskiye göre daha farklı hiç hazır değilim 35+3üm Salı günü Dr randevum varvalerianka evet benimde dogumdan onceki hafta mı dogum haftası mı ne ishal durumum olmus grupta konusmusuz yoksa dogummu yakın falan die. Gerçekten de öyle oldu.
Ayyy kuşum ne kırkuyosun oyle olsa bile 1 hafta sonra doğursan bile bebiş küveze girmeden senle gelir eve mis çiçekAy korksam mı bilemedim ben ishal değilim ama normalde hamilelik öncesi de hamilelikte de kabiz olan biriyim. Bu ara her gün yapabiliyorum tam ishal diyemem ama eskiye göre daha farklı hiç hazır değilim 35+3üm Salı günü Dr randevum var
Olabilir . Büyük oğlumda nidicard kullanırken 33 haftada doğum yaptım. Bebek illa ben geliyorum diyorsa önüne hiç birşey geçemiyor rahim ağzı dikişli olanlar bile doğuruyor nidicard sadece bir tedbir takdir Allah'ın..Peki bu ilacı kullanmamıza rağmen yine de doğum başlayabilir mi?
Hahahahah hareket ıyıdır kuzu pazar günü kaynana köye cagırıyor bahçeler tırpan olacakmıs fındık toplanacakmıs oooo işim çok ya benımBen de sen işe başladığından bu yana sadece kanepenin sağından soluna geçtim fenalık geçircem karnım patlayacak gibi maşallahın var gerçekten
Bende öyle düşündüm bı 2 -3 aylık toparlanır ondan sonraEvet buna dikkat etmeli. Gebe okulundan bir arkadaş 1 hafta ishal olduktan sonra birden suyu geldi ve 37+3 te doğum yaptı. Panik yapmak değil aklımızda olmalı.
Her zaman dualarımdasın, bu zor günlere bakıp birlikte neler atlattık diyeceksin evladına inşallah
Ben okutacağım ama en az 3 aylık olduktan sonra ve gereksiz kalabalık çağırmadan. Eski usul, etli pilav-tatlı, mevlit hediyelikleri vs. Hoparlör ile okunuyor evde şimdi. Ve kucaktan kucağa dolaştırmadan.
Evet kesinlikle. Yoksa haklı da olsan haksız duruma düşüyorsun. Tavır yapsan hemen eşinle aran bozuluyor. Benim öyle oluyor en azından. Kendi kendime içimde patlayıp duruyorumAnaaa kv gidince evdekilere göz kulak olup yemek mi yapacaksın sen kadının gidişini sadece gelecek yardımın gelmemesi olarak düşünmüştüm gitmesi sana binecek yük demekmiş çıldırmakta haklısın o zaman. Ama her zaman savunduğum gibi herkes kendi anne babasına ayar vermeli burda da sesini yükseltmesi gereken eş kişisi bence
Valiz daha hazır değil tam olarak ev temizlenecek bir sürü iş var yan gelip yatıyorum o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi her şey hallolur da öyle bir şey olsa sağlıkla gelsin en hayırlı zamanda inşallah bakalımAyyy kuşum ne kırkuyosun oyle olsa bile 1 hafta sonra doğursan bile bebiş küveze girmeden senle gelir eve mis çiçek
Eski usul yap bence yok masaymış süslemeymiş gereksiz masraf instagrama iki foto atmak için yapılan şeyler. Bu benim fikrim tabiBen düşünüyorum ama sade düşünüyorum şimdi hep böyle masa falan kuruluyor ya ona gerek varmı ki dedim çünkü ben şehir dışına taşındım kimsem gelemicek görmeye , bende evlendiğinden beri göremiyorum kimseyi en azından annemin evinde okuturum herkesi de bı görmüş olurum dedim
Geldim şimdi eve benim yaramaz kızlar Bi gelcez Bi gelmicez diyo sersem ettiler beni 2 hafta daha beklemeye karar vermişler Dr öyle dedi bakalimAmin canım benim amin şey sen şu an evde misin hastanede misin kuzum
Zaten norml fiyatı bu değil ki canım artırılmış.ben 1 noyu 350 ye aldım.Kızlar ihtiyacı olan varsa 1 alana 1 bedava varmış migrosta
Gece için insülin basladik rahim ağzı uzunluğuna progestan basladik ve bunun yanında adalat ve alfamet te kullanıyorum işte durdurmak için doğumu icerde biraz daha dursunlar kuvoze girmesinler diyeÇok geçmiş olsun ben de bu durumları yaşıyorum ,seni çok iyi anlıyorum , sana ve bebişine sağlık dilerim , ne yaptılar hastanede şeker için , rahim ağzı uzunluğu kaç çıkıyor mesela
O kadar da yormamalısın kendini hareket tabikide iyidir ama senin ki biraz fazla fındık toplamak tırpan yapmak karnı burnunda sana göre değilHahahahah hareket ıyıdır kuzu pazar günü kaynana köye cagırıyor bahçeler tırpan olacakmıs fındık toplanacakmıs oooo işim çok ya benım
Ben de 29 hafta modi kızlara gebeyim eski yazdıklarına da baktım bunu görünce. Benimkilerden de biri 1 hafta geriden geliyor. Rahim ağzı da 22. Senin bu haftaları görmen bana da umut oldu kiloları nasıl?Geldim şimdi eve benim yaramaz kızlar Bi gelcez Bi gelmicez diyo sersem ettiler beni 2 hafta daha beklemeye karar vermişler Dr öyle dedi bakalim
Tırpanı benim öküz yapıyorO kadar da yormamalısın kendini hareket tabikide iyidir ama senin ki biraz fazla fındık toplamak tırpan yapmak karnı burnunda sana göre değil