2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Tam bunu dicektim bende öyle 1-2 testle takip edilecek birşey değil bu canım Lioo

Kaset testte ne zaman çıkar en erken. Elimde 1 kaset test var. Yarın sabah bata 3 kalmış oluyor ne diyonuz

Kaset testte ne zaman çıkar en erken. Elimde 1 kaset test var. Yarın sabah bata 3 kalmış oluyor ne diyonuz
Ben kızıma hamileyken adete 8 gün vardı bide ilk idrarda değildi çıkmıştı
Döllenmeye bağlı
Ama az klmış çok silikde olsa çıkar bnce

Kaset testler adetten sonra daha kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Erken gebelik testleri daha hassas. Bence bekle zaten 3 gün kalmış insan dayanamıyor ama varsa zaten adetin gecikecek

Bnde görüyorum cnm
O eski testimin (hatalı silik çizgi) görüntüsü. Üstelik predictor. Bugün kıl kadar ince çıktı ama açıkçası ümitli değilim çünkü ağrım var. Yani testlere pek inanamaz oldum ben. Ne zaman kendime test yapmıycağıma dair söz versem kendimi yine test yaparken buluyorum. Hastalık gibi.
Mesela yine sipariş ettim.
Neden? Çünkü umut fakirin ekmeği.

Reactions: As6
Kızlar döngüm 24 gün. Doktor yumurtan var dedi ama ovülasyon testim pik olmadı. Şuan 15.gündeyim. Sizce geçti mi bu ay yoksa gumurtlama masajı vs devam etmeli miyim adete 9 gün kala yumurta büyür çatlar mı :/ başına gelen var mı

Sat 22.09.24 bat 15.10.24 ekler misiniz

Gercekden test yapmak bir hastalık
10 tane testim olsa hepsini de her saat de yaparım
Allahdan umut kesilmez gercekden
Burda cesit cesit şeyler okudum
Benim olduğum yerde tanıdık 22 sene sonra hamile kaldı
Doktora gidiyor menopoza mı girdim diye 4 aylık hamile olduğunu öğreniyor
Düşünsene 22 sene boyunca kaç kere test yapmıştır bu kadın
Bide hiç hamile de kalmamış daha önce
Ne mucizeler var
Komşum 9 ay boyunca hamile kaldığını bilmiyor adet oluyor her ay hiç kıpırdamadan da anlamamış doktora gidiyor karnım ağrıyor diye meğersem doğuruyormuş

Kızlar adetimin gecikmesinin 15. Günü. Tarlusal kullanıyorum bir de akıntın var diyip fitil vermişti doktor. Smear testinde de her şey normal ama not kısmına tedaviden sonra tekrarlanması önerilir yazılmış.

Kafayı bununla bozduğum için mazur görün en son 19 eylülde birlikte olmuşuz. Salı günü kan tahlili yaptırdım. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum takip etmedim. Bi şey olmaz di mi ya akıntıdan dolayı gecikmiştir adetim bir de bu fitili kullanmaya başladığımdan beri yeşil akıntım var baya fazla heralde iltihap olmuş ondan gecikmiş adetim ama işte bir umut

Tabikide büyür ve catlar. Ne kadar gec pik görürsen o kadar gec adet olursun. Bu ay döngün biraz uzun sürebilir

Tabikide büyür ve catlar. Ne kadar gec pik görürsen o kadar gec adet olursun. Bu ay döngün biraz uzun sürebilir
Şimdiye kadar hep gününde oldum. 12.gün de yumurtlama olsa 9da da olsa. O nedenle emin olamadım. Umut etmeye devam o zaman teşekkür ederim

Ek bilgi nadiren de olsa bir kadın hamile iken yumurtlar ve o yumurta döllenebilir. Buna superfetrasyon adı verilir ve aşırı nadir bir olaydır. Yani haftası birbirinden farklı ikiz gebelik. Sağlıklı ama biri diğerinden küçük.

Valla sizin gibi düşündüğüm için son kalan umut kırıntılarımı da heba etmek istemiyorum.
Bakalım bu umut hangi noktada tak edecek ve aman yapmıyorum çocuk mocuk’ a döncek.

Japonbaby Hello sat bat aynıymış bizim sizde bir belirti var mı acabaaa
Selamlar bende yumurtlama 29-30u oldu. 4 ekimde yogun beyaz akıntı geldi sonrasında da yumurta akı beyazımsı yapışkan gelmeye başladı. Sağ yumurtalık ve karnın sağ alt tarafı kramp yaşıyorum. Regl olacakmış gibi rahim kasılmaları yaşıyorum ara ara. Bi de alt karnımda şişkinlik, gaz ve affedersiniz kabızlık var ki benim sindirim sistemim güzel çalışır ilk defa bu kadar kasılıyorum bu konuda. Bi de regl olcak gibi baş ağrım tuttu 3-4-5 ekimde. Normalde regl migrenim var ama regl ye 1 hafta var daha. Sizde durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…