Bn senin yerinde olsam giderdim cnmKzılar benimde ara ara hala sancım var kasığımda ve sabah uyandığımda midem ekşiyor. Yarın tekrar test mi yapsam kan mı versin adete 5. Gün kala bugün
Kimyasal mı acaba korkuyorumBn senin yerinde olsam giderdim cnm
Kasıklarında ağrı çok sa
Bu sefer kanama falan olsa adet oldum dicen
Hiç yokdan temkinli olurdun
Bn giderdim yani sen bilirsin cano
Hiç olmadı öyle bişey yumurtalık ara sıra oluyordu dün biraz fazla vardı adet olucak herhalde dedimBenimde sol yumurtalığım sancıyo
Bide vajinadan gaz çıkıyo sizinde olur mu öyle adete yakın
Değildir cnm Allahını izniyle korkmaKimyasal mı acaba korkuyorum
Kaset testim yok yarın sabah birtane daha yapcamDeğildir cnm Allahını izniyle korkma
Benim mesela testte çıksa kan testi vermem gerekiyor
Kan uyuşmazlığı olduğu için
Kan gelince 72 saat içinde iğne olunması gerekiyormuş
Başka gebelik olursa etkilenmesin diye
Bide kaset testte de baktın mı gebelik var mı diye
Öncekiler erken gebelik testıydı galiba
Ben görüyorum valla.Benim test kurudukça daha belirmiş
Kararttım çok dikkatli bakmak gerekiyor
Allahıma dua ediyorum doğru olsun diye
O vukuatlı testi paylaşıyorum, bakın:Ben bu testlere olan inancımı yitirmeye başladım gerçekten. Çizgi çıksa da umut edemiyorum çünkü bir kaç ay önce predictor bende net bir silik çizgi çıkardı. Eşim bile “ışıksız tutarak baktığın çizgi benim için çizgidir artık” diyen eşiiim beni kan testine götürdü.O kadar netti ki anlatamam. Hatta konu açmıştım burada.
Ay tam üşütme mevsimi amaaa!Ben usuttum galiba rahmim kaziniyor yumurtalıklari hissediyorum
Ay tam üşütme mevsimi amaaa!
Sanırım benim de erken ağrım üşütmeden.
Yaktın bizi Ekim.
Ben içtim açıkçası. Bi ara ay etkilenirim, ay bir şey varsa sıkıntı olur diye diye içmiyordum eşimle.Canım alkol içmek istiyor bu aserme mi acaba(kaç gündür içmiyorum bak tutuyorum kendimi heleki cuma akşamı o kan testinden sonra iyi dayaniyorum )
Hahah iyi yapmışsın zaten Allah koruyor öğrenene kadar kızımda bende bilmeden içmiştim planlı bebek değildi çünkü öğrendikten sonra içmedim hiçBen içtim açıkçası. Bi ara ay etkilenirim, ay bir şey varsa sıkıntı olur diye diye içmiyordum eşimle.
Cuma amaaan olmuyor zaten diyip alkol aldım.
Aynen öyle. Ağrı kesiciler bile etkilemiyormuş açıkçası.Hahah iyi yapmışsın zaten Allah koruyor öğrenene kadar kızımda bende bilmeden içmiştim planlı bebek değildi çünkü öğrendikten sonra içmedim hiç
Öğrenene kadar Allah koruyor ondan sonrası bizlerde drlarin bazilari hatta şarap a falan izin verenler var bı ölçüde de ben istemedim hiç içmedim hamile ikenAynen öyle. Ağrı kesiciler bile etkilemiyormuş açıkçası.
Aynen öyle. Yok ya alkol ne olursa zararlı. Bebek neticede, eksik kalsın alkolu.Öğrenene kadar Allah koruyor ondan sonrası bizlerde drlarin bazilari hatta şarap a falan izin verenler var bı ölçüde de ben istemedim hiç içmedim hamile iken