2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hayatım senin o zaman erken döllenme mi oluyor kaç gün kalmıştı regl olmana

Kızlar ben en son 12.09 - 17.09 arası regl oldum,
18.09 ilişki
25.09ilişki
26.09 ilişki
28.09 ilişki
Normalde takvimdede yumurtalama (27.09
) yazıyor. Yani bence reglden bi gün sonra hamile kaldım diğer günlerin üstünden 10 gün bile geçmedi çünkü

Yaaa istermisiniz ikiz olsun
Annem ikize hanile kalmıştı kız kardeşimin ikizi vardı da hamilelikte kaybetti. Çok isterim yaaaaa Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin yinede tabi ki

Yada normal gününde döllendi ikiz ayyy iyice heyecanlandm

Yaaaa cok güzel olur ben de 18 eylül regl kısa sürdü 2gün kanama oldu 21i kahverengi geldi 22si birliktelik oldu. Sonra 23-25-27-28-29eylül ve 1 Ekim oldu tuttuysa ne zaman tuttu bilmiyorum işte

Kızlaaar yeni bi belirtiyle geldiimm sol kasığımın rahime doğru olan bir yerlerinde saniyelik elektrik çarpıyormuş gibi minik minik kıpırtılar oldu bi kaç saniyeliik daha döngümün 21. Günündeyiiim

Belirtisizlikte bir gebelik belirtisimidir acaba beyin yakan sorularda bugün. regl belirtisi yok 3 gün kaldı

Eğer varsa ailede ki var olabilir ikizlerin

Aile hekiminden ilk defa beta HCG istedim sağlık raporu için kan alması lazım beta HCG de söyledim eklermisiniz diye gününüz geçti mi diyor dedim geçmedi de ihtimal var etkiler ilk kizimdan biliyorum resmen zorla beta HCG yazdırdım yarın gidicem Çarşamba öğrenirim artık sonucu

İyi günler herkese. tubaslk Çok tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin.Darisi dileyen herkese olsun hayirlisi ile.Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.Testlerim ve takvim şu şekilde fotolara bakarsanız.Testler sanki catlamaya yaklaştık der gibi.Koyulasmaya basladi 2 gündür.Bugün gün aşırı ilişkiye başlasam uygun mu tecrübeli hanımlar ne dersiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20241007-120318_Periods Tracker.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 20241007_113308.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı olsun bu arada dışarı çıkmıştım gözüm forumdaydi yazamadim

Eğer varsa ailede ki var olabilir ikizlerin

Teşekkür ederim bebeğim , iyi yaptın zorla yapıyorlar yaaa sanki kendi kanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…