- 8 Temmuz 2024
- 991
- 409
- 38
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımKızlar beta sonucum çıkmış beta 204
Hayatım senin o zaman erken döllenme mi oluyor kaç gün kalmıştı regl olmana
Çıkmadı
Dayanamayıp yaptım negatif
Canımm çok sevindim yaaa7-8 gün bekleyip öyle doktora giderdim ben hatta 10 gün daha iyi olur. Erkenmi döllendi noldu maşallah ne güzel cıktı hemen yaaa. Şu ilişki günlerini bdaha yazsana hele
Amin cnm darısı isteyen herekse inşallahSağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
Yada normal gününde döllendi ikiz ayyy iyice heyecanlandmKızlar ben en son 12.09 - 17.09 arası regl oldum,
18.09 ilişki
25.09ilişki
26.09 ilişki
28.09 ilişki
Normalde takvimdede yumurtalama (27.09
) yazıyor. Yani bence reglden bi gün sonra hamile kaldım diğer günlerin üstünden 10 gün bile geçmedi çünkü
Yaaa istermisiniz ikiz olsun
Annem ikize hanile kalmıştı kız kardeşimin ikizi vardı da hamilelikte kaybetti. Çok isterim yaaaaa Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin yinede tabi ki
kız ünüm geçti de nolacak sanki :))Hastane günün geçmeden yapmıyor, sağlık ocağı da sadece belli günler yapıyo benim kayıtlı oldugum oyle en azından
canıım hayırlı olsuunn pozitif beta görünce ressmen mutluu oluyoruz hepimize umut doluyor Rabbim kucağına almayıda nasip etsiinn :))Kızlar beta sonucum çıkmış beta 204
Yaaaa cok güzel olurKızlar ben en son 12.09 - 17.09 arası regl oldum,
18.09 ilişki
25.09ilişki
26.09 ilişki
28.09 ilişki
) yazıyor. Yani bence reglden bi gün sonra hamile kaldım diğer günlerin üstünden 10 gün bile geçmedi çünkü
Annem ikize hanile kalmıştı kız kardeşimin ikizi vardı da hamilelikte kaybetti. Çok isterim yaaaaa Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin yinede tabi ki
Kız demesine derim de varsa da cıkmaz bence benim hiç umudum yok ama sanki tuttu gibi de geliyo cok karışık hallerdeyimkız ünüm geçti de nolacak sanki :))
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahcanıım hayırlı olsuunn pozitif beta görünce ressmen mutluu oluyoruz hepimize umut doluyor Rabbim kucağına almayıda nasip etsiinn :))
Gözün aydın canım sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimKızlar beta sonucum çıkmış beta 204
Amin cnm hepimize inşallahGözün aydın canım sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Çokmuş ya 600Verdim gitti 600tl para ödedimen azından 2000/3000 leri öngörüp ona göre doktora giderim
Hayırlı olsun bu arada dışarı çıkmıştım gözüm forumdaydi yazamadimKızlar beta sonucum çıkmış beta 204
Eğer varsa ailede ki var olabilir ikizlerinKızlar ben en son 12.09 - 17.09 arası regl oldum,
18.09 ilişki
25.09ilişki
26.09 ilişki
28.09 ilişki
Hayırlı olsun bu arada dışarı çıkmıştım gözüm forumdaydi yazamadim
Eğer varsa ailede ki var olabilir ikizlerin
Teşekkür ederim bebeğim , iyi yaptın zorla yapıyorlar yaaa sanki kendi kanlarıAile hekiminden ilk defa beta HCG istedim sağlık raporu için kan alması lazım beta HCG de söyledim eklermisiniz diye gününüz geçti mi diyor dedim geçmedi de ihtimal var etkiler ilk kizimdan biliyorum resmen zorla beta HCG yazdırdımyarın gidicem Çarşamba öğrenirim artık sonucu
Çok tebrik ederim canımKızlar beta sonucum çıkmış beta 204