Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az 3 saat sıvı almamanız ve 8 den sonra yapmamanız önerilir ama siz bilirsiniz.Kızlar merhaba ben cuma test yaptım ovulasion testi. Silik çıkmıştı dün yapmadım elimde 1 tane testim kalmıştı. Onu bu gun yapicaktim unuttum. Şuan yapsam doğru sonuç çikarirmi yoksa yarın mı yapıyım.
Var sanki yaaaa kaç günün var adeteO vukuatlı testi paylaşıyorum, bakın:
Kzılar benimde ara ara hala sancım var kasığımda ve sabah uyandığımda midem ekşiyor. Yarın tekrar test mi yapsam kan mı versin adete 5. Gün kala bugün
Bence biraz daha testle takip et iyice koyulaşsın. Kimyasal diyip durma kötüyü çagırma ne alaka ya kanaman yok bişe yok sussKimyasal mı acaba korkuyorum
Bu eski testiiim. Testlere güvenemediğim için bugün çıkan ancak ve ancak mikroskop altında görünebilen çizgimi çekip siyah beyaz yaptım.Var sanki yaaaa kaç günün var adete
Bir garibanlık umudu da benden olsun, predictor kuruma çizgisi çıkarır mı?
Yoo lotus yoo! Yapma kızım kendine.
Var sanki bende görüyorumBu eski testiiim. Testlere güvenemediğim için bugün çıkan ancak ve ancak mikroskop altında görünebilen çizgimi çekip siyah beyaz yaptım.
4-5 günüm var ama ağrım var.
Bugün ki şurada:
Ne biliym ya tedirgin oldum erken öğreninceBence biraz daha testle takip et iyice koyulaşsın. Kimyasal diyip durma kötüyü çagırma ne alaka ya kanaman yok bişe yok suss
Bence olmayın. Ben burada adetine 9 gün kala öğrenen hatta 10 gün kala silik çizgi paylaşan gördüm. Gönlünüzü ferah tutun bence.Var sanki bende görüyorum
Ne biliym ya tedirgin oldum erken öğrenince
Evet cnmBen görüyorum valla.
Laboquick mi bu?
Laboquick kuruma çizgisi çıkardığını hiç görmedim ben. Ne kadar oldu yapalıEvet cnm
Döngünün 16. Günü. cuma günü yapmıştım yarın öbür güne pik olur dediler. Az sonra yapıyım bakimEn az 3 saat sıvı almamanız ve 8 den sonra yapmamanız önerilir ama siz bilirsiniz.
Kaçıncı gününüz?
Laboquick kuruma çizgisi çıkardığını hiç görmedim ben. Ne kadar oldu yapa
Laboquick kuruma çizgisi çıkardığını hiç görmedim ben. Ne kadar oldu yapa
Ama çok çok silikti Sabah yaptığımda.yarın tekrar yapcamLaboquick kuruma çizgisi çıkardığını hiç görmedim ben. Ne kadar oldu yapalı
Durdukça koyulaşması normal. Aynen yarın sabahtan ilk idrarla yapın bence de.Ama çok çok silikti Sabah yaptığımda.yarın tekrar yapcam
Canım ovulasyon testi öyle bir şey değil devamlı olarak kullanmak gerekiyor çünkü bir anda pik oluyor bir anda düşüyor. Eğer saat gibi bir adet döngün yoksa yakalamak zor olabiliyor.Testi öğlene yakın gündüz yapmıştım. Hani aynı saatlerde yapmak gerekiyormuş ya o yüz soruyorum
Bnde görüyorum cnmO vukuatlı testi paylaşıyorum, bakın:
O vukuatlı testi paylaşıyorum, bakın: