Benimde öyleydi canım 8 gün kala silik çizgiyle öğrendim, çok testin varsa elinde yap gitsin yoksa bekle biraz derim hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallahSelamlar bende yumurtlama 29-30u oldu. 4 ekimde yogun beyaz akıntı geldi sonrasında da yumurta akı beyazımsı yapışkan gelmeye başladı. Sağ yumurtalık ve karnın sağ alt tarafı kramp yaşıyorum. Regl olacakmış gibi rahim kasılmaları yaşıyorum ara ara. Bi de alt karnımda şişkinlik, gaz ve affedersiniz kabızlık var ki benim sindirim sistemim güzel çalışır ilk defa bu kadar kasılıyorum bu konuda. Bi de regl olcak gibi baş ağrım tuttu 3-4-5 ekimde. Normalde regl migrenim var ama regl ye 1 hafta var daha. Sizde durumlar nedir?
Ay benimde 28 inceydi ovulasyon belirtileriniz çok hamilelik belirtisi gibi gerçekten ne zaman test verixeksinizSelamlar bende yumurtlama 29-30u oldu. 4 ekimde yogun beyaz akıntı geldi sonrasında da yumurta akı beyazımsı yapışkan gelmeye başladı. Sağ yumurtalık ve karnın sağ alt tarafı kramp yaşıyorum. Regl olacakmış gibi rahim kasılmaları yaşıyorum ara ara. Bi de alt karnımda şişkinlik, gaz ve affedersiniz kabızlık var ki benim sindirim sistemim güzel çalışır ilk defa bu kadar kasılıyorum bu konuda. Bi de regl olcak gibi baş ağrım tuttu 3-4-5 ekimde. Normalde regl migrenim var ama regl ye 1 hafta var daha. Sizde durumlar nedir?
Ya benim ovülasyon dönemim çok şiddetli geçti göğüslerim çok ağrıdı kolumu hareket ettiremedim ve uygulamaya göre 29-30u yumurtladım ama akıntının beyaz geldiği zamana bakarsak 27-28iydi yumurtlama o durum biraz karıştırdı kafamı o yüzden. Göğüs ucumda karıncalanma bile oldu sonra çatlama oldu işte bu cumadan beri de bu bahsettiğim durumları yaşıyorum ayrıca mide yanması var ara ara oluyor, bi şey yerken çürük metal gibi tat alıyorum bi de kansızlık olmasına rağmen avuç içlerim kızardı ayrıca geceler terliyorum cumartesiden beri sabaha karşı wc gidiyorum normalde gitmem.. Baya bi şey yaşıyorumAy benimde 28 inceydi ovulasyon belirtileriniz çok hamilelik belirtisi gibi gerçekten ne zaman test verixeksiniz
ay beni lütfen gaza getirmeeeeee ben daha emin değilim :) Çatlama 28i de olabilir 30u da olabilir çok karışık kafam o yüzdenBenimde öyleydi canım 8 gün kala silik çizgiyle öğrendim, çok testin varsa elinde yap gitsin yoksa bekle biraz derim hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah
ben izmirde yaşıyorum bana yakın hastanede 1000 tl hcg testi..Verdim gitti 600tl para ödedimen azından 2000/3000 leri öngörüp ona göre doktora giderim
Hastane günün geçmeden yapmıyor, sağlık ocağı da sadece belli günler yapıyo benim kayıtlı oldugum oyle en azındanarkadaşlar devlet hastanelerinde aile hekimliği var orada neden yaptırmıyorsunuz
Ayyy belirtiler çok net yaaYa benim ovülasyon dönemim çok şiddetli geçti göğüslerim çok ağrıdı kolumu hareket ettiremedim ve uygulamaya göre 29-30u yumurtladım ama akıntının beyaz geldiği zamana bakarsak 27-28iydi yumurtlama o durum biraz karıştırdı kafamı o yüzden. Göğüs ucumda karıncalanma bile oldu sonra çatlama oldu işte bu cumadan beri de bu bahsettiğim durumları yaşıyorum ayrıca mide yanması var ara ara oluyor, bi şey yerken çürük metal gibi tat alıyorum bi de kansızlık olmasına rağmen avuç içlerim kızardı ayrıca geceler terliyorum cumartesiden beri sabaha karşı wc gidiyorum normalde gitmem.. Baya bi şey yaşıyorumRegl tarihimi bekleyeceğim açıkcası çünkü birliktelikler yoğun oldu bizim yeni evliyiz tuttuysa da ne gün tuttu kaç gün oldu kestiremiyorum en çok 11 gün minimum 8 gün oldu çatlama hangi gün olduysa yani
Ya ben hiç umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye çünkü korunmasız ilişki sonrası vücut kafayı yiyormuşAyyy belirtiler çok net yaaBen tam perşembe test vericem cuma verirsem 3 gün beklerim diye haber ver mutlaka test yapacağın zaman çok merak ettimmm
Geç yumurtladigin için geç regl olacağın için gecikme demiyelim ama tabi bebis tuttuysa muhteşem olur eğer regl olmazsan bı kaç gün sonra test yap inşallah vardırBenım 4-5 gündür regl belirtilerim var kasıklarımda ağrı sancı gibi ara ara arkadaşlar adetimde 2 gün geçti normalde ayın 5 ekimde olmam gerekiyodu yalnız bu ay adete 10 gün kala yumurtlama testim pik olmuştu. Bide biraz aç kalınca midem bulanıyor niyeyse cok umutlandım yarında adet olmazsam test yapmalımıyım birazda akıntım var bu arada acaba geç döllenme yaşıyo olabılırmıyım
Bence sabah ilk idrarla erken gebelik yap predictor yap o baya iyiymişBenım 4-5 gündür regl belirtilerim var kasıklarımda ağrı sancı gibi ara ara arkadaşlar adetimde 2 gün geçti normalde ayın 5 ekimde olmam gerekiyodu yalnız bu ay adete 10 gün kala yumurtlama testim pik olmuştu. Bide biraz aç kalınca midem bulanıyor niyeyse cok umutlandım yarında adet olmazsam test yapmalımıyım birazda akıntım var bu arada acaba geç döllenme yaşıyo olabılırmıyım
arkadaşlar devlet hastanelerinde aile hekimliği var orada neden yaptırmıyorsunuz
ay inşallah ya bekleyecegım bır kaç gün gelmezse süphelerim artar artıkGeç yumurtladigin için geç regl olacağın için gecikme demiyelim ama tabi bebis tuttuysa muhteşem olur eğer regl olmazsan bı kaç gün sonra test yap inşallah vardır
Beklıcem canım ben ya bır kaç gün daha sonra böyle yapcam ilk idrarla artkk bakalım inşallah vardırBence sabah ilk idrarla erken gebelik yap predictor yap o baya iyiymiş
Hayatım senin o zaman erken döllenme mi oluyor kaç gün kalmıştı regl olmanaKızlar beta sonucum çıkmış beta 204
Veeeee sanki benim sonucum gibi sevindim sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına almanı diliyorumBeklıcem canım ben ya bır kaç gün daha sonra böyle yapcam ilk idrarla artkk bakalım inşallah vardır
ÇıkmadıBen kızıma hamileyken adete 8 gün vardı bide ilk idrarda değildi çıkmıştı
Döllenmeye bağlı
Ama az klmış çok silikde olsa çıkar bnce
Dayanamayıp yaptım negatifKaset testler adetten sonra daha kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Erken gebelik testleri daha hassas. Bence bekle zaten 3 gün kalmış insan dayanamıyor ama varsa zaten adetin gecikecek
Canımm çok sevindim yaaaKızlar beta sonucum çıkmış beta 204