2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Verdim gitti 600tl para ödedim en azından 2000/3000 leri öngörüp ona göre doktora giderim

Benimde öyleydi canım 8 gün kala silik çizgiyle öğrendim, çok testin varsa elinde yap gitsin yoksa bekle biraz derim hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah

Ay benimde 28 inceydi ovulasyon belirtileriniz çok hamilelik belirtisi gibi gerçekten ne zaman test verixeksiniz

Ay benimde 28 inceydi ovulasyon belirtileriniz çok hamilelik belirtisi gibi gerçekten ne zaman test verixeksiniz
Ya benim ovülasyon dönemim çok şiddetli geçti göğüslerim çok ağrıdı kolumu hareket ettiremedim ve uygulamaya göre 29-30u yumurtladım ama akıntının beyaz geldiği zamana bakarsak 27-28iydi yumurtlama o durum biraz karıştırdı kafamı o yüzden. Göğüs ucumda karıncalanma bile oldu sonra çatlama oldu işte bu cumadan beri de bu bahsettiğim durumları yaşıyorum ayrıca mide yanması var ara ara oluyor, bi şey yerken çürük metal gibi tat alıyorum bi de kansızlık olmasına rağmen avuç içlerim kızardı ayrıca geceler terliyorum cumartesiden beri sabaha karşı wc gidiyorum normalde gitmem.. Baya bi şey yaşıyorum Regl tarihimi bekleyeceğim açıkcası çünkü birliktelikler yoğun oldu bizim yeni evliyiz tuttuysa da ne gün tuttu kaç gün oldu kestiremiyorum en çok 11 gün minimum 8 gün oldu çatlama hangi gün olduysa yani

Benimde öyleydi canım 8 gün kala silik çizgiyle öğrendim, çok testin varsa elinde yap gitsin yoksa bekle biraz derim hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah
ay beni lütfen gaza getirmeeeeee ben daha emin değilim :) Çatlama 28i de olabilir 30u da olabilir çok karışık kafam o yüzden

arkadaşlar devlet hastanelerinde aile hekimliği var orada neden yaptırmıyorsunuz

Ayyy belirtiler çok net yaa Ben tam perşembe test vericem cuma verirsem 3 gün beklerim diye haber ver mutlaka test yapacağın zaman çok merak ettimmm

Ayyy belirtiler çok net yaa Ben tam perşembe test vericem cuma verirsem 3 gün beklerim diye haber ver mutlaka test yapacağın zaman çok merak ettimmm
Ya ben hiç umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye çünkü korunmasız ilişki sonrası vücut kafayı yiyormuş ama cumartesi ve pazar eğilip kalkarken cok ağrı oldu apandisit sandım düşün sende ne belirtiler var tam olarak ilk mi olcak eğer olursa

Benım 4-5 gündür regl belirtilerim var kasıklarımda ağrı sancı gibi ara ara arkadaşlar adetimde 2 gün geçti normalde ayın 5 ekimde olmam gerekiyodu yalnız bu ay adete 10 gün kala yumurtlama testim pik olmuştu. Bide biraz aç kalınca midem bulanıyor niyeyse cok umutlandım yarında adet olmazsam test yapmalımıyım birazda akıntım var bu arada acaba geç döllenme yaşıyo olabılırmıyım

Geç yumurtladigin için geç regl olacağın için gecikme demiyelim ama tabi bebis tuttuysa muhteşem olur eğer regl olmazsan bı kaç gün sonra test yap inşallah vardır

Bence sabah ilk idrarla erken gebelik yap predictor yap o baya iyiymiş

arkadaşlar devlet hastanelerinde aile hekimliği var orada neden yaptırmıyorsunuz

Çünkü bir gün sonra veriyor sonucu ve burnundan getiriyor yaptırana kadar , neden adetin geçtimi fln fln,

Ben kızıma hamileyken adete 8 gün vardı bide ilk idrarda değildi çıkmıştı
Döllenmeye bağlı
Ama az klmış çok silikde olsa çıkar bnce
Çıkmadı
Kaset testler adetten sonra daha kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Erken gebelik testleri daha hassas. Bence bekle zaten 3 gün kalmış insan dayanamıyor ama varsa zaten adetin gecikecek
Dayanamayıp yaptım negatif
Kızlar beta sonucum çıkmış beta 204
Canımm çok sevindim yaaa 7-8 gün bekleyip öyle doktora giderdim ben hatta 10 gün daha iyi olur. Erkenmi döllendi noldu maşallah ne güzel cıktı hemen yaaa. Şu ilişki günlerini bdaha yazsana hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…