2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Testi öğlene yakın gündüz yapmıştım. Hani aynı saatlerde yapmak gerekiyormuş ya o yüz soruyorum

En az 3 saat sıvı almamanız ve 8 den sonra yapmamanız önerilir ama siz bilirsiniz.
Kaçıncı gününüz?

Kzılar benimde ara ara hala sancım var kasığımda ve sabah uyandığımda midem ekşiyor. Yarın tekrar test mi yapsam kan mı versin adete 5. Gün kala bugün

Kimyasal mı acaba korkuyorum
Bence biraz daha testle takip et iyice koyulaşsın. Kimyasal diyip durma kötüyü çagırma ne alaka ya kanaman yok bişe yok suss

Var sanki yaaaa kaç günün var adete
Bu eski testiiim. Testlere güvenemediğim için bugün çıkan ancak ve ancak mikroskop altında görünebilen çizgimi çekip siyah beyaz yaptım.
4-5 günüm var ama ağrım var.
Bugün ki şurada:
Bir garibanlık umudu da benden olsun, predictor kuruma çizgisi çıkarır mı?
Yoo lotus yoo! Yapma kızım kendine.

Bu eski testiiim. Testlere güvenemediğim için bugün çıkan ancak ve ancak mikroskop altında görünebilen çizgimi çekip siyah beyaz yaptım.
4-5 günüm var ama ağrım var.
Bugün ki şurada:
Var sanki bende görüyorum
Bence biraz daha testle takip et iyice koyulaşsın. Kimyasal diyip durma kötüyü çagırma ne alaka ya kanaman yok bişe yok suss
Ne biliym ya tedirgin oldum erken öğrenince

En az 3 saat sıvı almamanız ve 8 den sonra yapmamanız önerilir ama siz bilirsiniz.
Kaçıncı gününüz?
Döngünün 16. Günü. cuma günü yapmıştım yarın öbür güne pik olur dediler. Az sonra yapıyım bakim

Testi öğlene yakın gündüz yapmıştım. Hani aynı saatlerde yapmak gerekiyormuş ya o yüz soruyorum
Canım ovulasyon testi öyle bir şey değil devamlı olarak kullanmak gerekiyor çünkü bir anda pik oluyor bir anda düşüyor. Eğer saat gibi bir adet döngün yoksa yakalamak zor olabiliyor.
Mesela belki bugün pik yaptı ama göremedin çünkü test yapmadın yarın da silik çıktı diyelim. Sen yumurtlamadım zannedeceksşn ama aslında yumurtlamış olacaksın gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…