- 21 Ocak 2024
- 764
- 464
- 28
Her ay farklı ya maalesefEger yumurtlama günü șaşmiyorsa yapin ama her ay farkliysa yapmayin strese sokuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay farklı ya maalesefEger yumurtlama günü șaşmiyorsa yapin ama her ay farkliysa yapmayin strese sokuyor
O zaman tavsiye etmem. Bu sefer pozitif görmeyince acaba kacirdim mi yoksa catladida benmki anlamadim diye strese giriyor insan. En iyisi bir dolu bir boş ilişki .Her ay farklı ya maalesef
Bencede ya çok haklısın öyle yapayımO zaman tavsiye etmem. Bu sefer pozitif görmeyince acaba kacirdim mi yoksa catladida benmki anlamadim diye strese giriyor insan. En iyisi bir dolu bir boş ilişki .
Bunu çoğu doktor tavsiye ediyor, sperm kalitesi için de her gün değil en az gün aşırı.O zaman tavsiye etmem. Bu sefer pozitif görmeyince acaba kacirdim mi yoksa catladida benmki anlamadim diye strese giriyor insan. En iyisi bir dolu bir boş ilişki .
Ben bazal ısı bir ay denedim ve beni aşırı strese soktu bidaha da yapmadim. Ovulasyon testi de her ay yaparım teyit etmek icin cünkü 11 veya 12 gün hep pik görürüm. Asla strese sokmuyor günü belli olunca.Bunu çoğu doktor tavsiye ediyor, sperm kalitesi için de her gün değil en az gün aşırı.
Sperm ortalama 5 gün yumurta 12-24 saat arası maksimum canlı kalabiliyor. Yani gerçekten hiç ovulasyon takip etmeyip sadece gün aşırıda bile şans oldukça yükseliyor.
Ben ovulasyonumu akıntı miktarım, meme ucu acısı ve ateş basmalarıyla anlayabilen biriyim. Zaten ortalama 28 günde bir döngüsü olan bir kadın 12-16 sı arası yumurtluyor. Bazı olasılıklar ile birlikte ayda (nadiren de olsa) 2 kez yumurtlama da oluyor-muş.
Kısaca, en sağlıklısı yine gün aşırı (tabi yapabilirsek bebek odaklı olmadan ) cinsel ilişki.
Sanırım ovulasyon testi en iyi ihtimalle pcosu olan ve yumurtlama gününü bilemeyen, döngü gününü ayarlamak için kadınlar için çok iyi.
Döngü günü belli olan kadınlar için tamamen vakit kaybı.
Ben hem ovulasyon testi hem bazal ısı ile aylarca yumurtlamamı takip etmiş biri olarak söyleyebilirim ki sadece ilave stres oluyor.
Ay çok haklısınız.Ben bazal ısı bir ay denedim ve beni aşırı strese soktu bidaha da yapmadim. Ovulasyon testi de her ay yaparım teyit etmek icin cünkü 11 veya 12 gün hep pik görürüm. Asla strese sokmuyor günü belli olunca.
Pcoslularin Allah yardimci olsun. Günlerce yapiyolar pozitifi göremeyince iyice strese giriyolar, yani cok zor.
O hiç belli olmuyor 12 gün geçmiş olabilir ama belki 3 gün sonra dollendiYani bilmiyorum 29 yasindayim. 12 yasindan beri adet olurum her ay ama 2 yila yakindir bebegimiz olmuyor. Elimden de bisey gelmiyor. Mucizemizi bekliyorum öyle her ay salak gibi
Bembeyaz
Amin insallahHakkımızda hayırlısı olsun kızlar sıkmayın canınızı
Rabbim erteliyorsa vardır bir bildiği
Belki ikiz ikiz olur kız belli mi olur
Yumurtlama olmaz bence ama regl sancısı yada hamilelikte de oluyor benim kizimda oluyordu sancı adet olacak gibiBenim reglime 4-5 gün kaldı ancak sağ yumurtalığımda ağrı var. Yumurtlamadan önce olur ya hani öyle. Olur mu ki ya 4-5 gün kala tekrar yumurtlama? Akıntım yok ama.
Ben ikiz istememHakkımızda hayırlısı olsun kızlar sıkmayın canınızı
Rabbim erteliyorsa vardır bir bildiği
Belki ikiz ikiz olur kız belli mi olur
Ya ama bu pek regl sancısı değil, ara ara yine regl sancısı geliyor tabii de hani yumurta büyürken yumurtalıklarımız ağrır ya bir tanesi. Öyleli.Yumurtlama olmaz bence ama regl sancısı yada hamilelikte de oluyor benim kizimda oluyordu sancı adet olacak gibi
İşte hamilelik belirtisi de olabilir hamilelikte de oluyor inşallah hamilesinizdirYa ama bu pek regl sancısı değil, ara ara yine regl sancısı geliyor tabii de hani yumurta büyürken yumurtalıklarımız ağrır ya bir tanesi. Öyleli.
Ya inşallah ama hiç umudum yok.İşte hamilelik belirtisi de olabilir hamilelikte de oluyor inşallah hamilesinizdir
Kzılar benimde ara ara hala sancım var kasığımda ve sabah uyandığımda midem ekşiyor. Yarın tekrar test mi yapsam kan mı versin adete 5. Gün kala bugün