2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Yarın bnde test yapacam sabah atalım çıksada çıkmasada testleri

Tamam testleri atalım sabah neyse ne. Göğüs hassasiyeti falan hiçbişe yok bende buarada hafif kasıkta batma okdr sizde vaemı belirtiler batı yaklaşanlar benim bat 9-10

Reactions: As6
Tamam testleri atalım sabah neyse ne. Göğüs hassasiyeti falan hiçbişe yok bende buarada hafif kasıkta batma okdr sizde vaemı belirtiler batı yaklaşanlar benim bat 9-10
Benimde 8_9_10 o aralar
Bnde akıntı hala var
Onun haricinde başka birsey yok

Benim dis değildi ama gittigim doktor hamile olma ihtimalime göre antibiyotik verdi Benim de 3 gün vardi reglime. İyi ki de öyle vermiş :)
3 gr verdi birde günde alacağım total ilaç miligramı yarın tekrar test vericem yükselme olursa içmem ama aynı olursa düşerse içerim artık

Teşekkür ederim. Benimkine benziyor ama dediğim gibi negatif. Belki üşüttüm gerçekten.
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz

Daha erken bende bukadar erken çıkması da beni korkutuyor acaba kimyasal fln mı diye düşünüyorum
Kız erken cıkmasıyla kimyasalın alakası yok bikaç gün erken yumurtlamıssındıe erken döllenmiştir maşallah
Ne zaman kan verceksin

Daha erken bende bukadar erken çıkması da beni korkutuyor acaba kimyasal fln mı diye düşünüyorum
Yumurtalamadan öncede denedigin için erken çıkabiliyor benim kızımda ben 5 gün önce öğrenmiştim hemen kötüye yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…