2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bel sırtı ağrısı var hafif ara ara yemekten sonra hafif bi mide bulantısı oluyor kasık ağrısı da oluyo gün içinde onun dışında bisey yok şimdilik
Benimde az önce sırt ağrım başladı göğüslerim 1 haftadır hassas lekelenme oldu çamur gibi bir iki damla az önce gerisi gelmedi adetime daha 3 gün var ama sabah test yaptım negatifti hayırlısı ile bende pozitifi görürüm inşallah 🙏

Benimde az önce sırt ağrım başladı göğüslerim 1 haftadır hassas lekelenme oldu çamur gibi bir iki damla az önce gerisi gelmedi adetime daha 3 gün var ama sabah test yaptım negatifti hayırlısı ile bende pozitifi görürüm inşallah 🙏
Bende şuana kadar lekelenme olmadı herkeste olmuyor sanırım dimi

Ay canım benim çok mutlu oldum senin adına🥰🥰 geç döllenme olmuştur lekelenme her gebelikte olabilir keseyide görmüşsün inşallah haftaya sağlıkla büyüdüğünüde görürsün dualarım seninle kuzum🙏🙏🙏🙏
Canımm çok teşekkür ederim 🥰❤️
Bende geç döllenmeden şüpheleniyorum zaten ben genellikle öyle hamile kalıyorum bence :)
İnşallahh haftaya güzel haberler veririm sende en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalırsın inşallahh canım 🙏🙏❤️🥰
Ve ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu gebeliğimde ve ilk defa bu seviyeye geldim bence kan sulandırıcı iğne sende kullan pıhtılaşma baktırdın mı?
Hatırladığım kadarıyla seninde kimyasal gebeliklerin oluyordu ikizlerini saymıyorum tabiki 😔

Çok çok tenrik ederm canım allah bebisine kavuştursun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Canım çok teşekkür ederim 🥰🥰 inşallahh sağlıkla ilerler kucağıma alırım 🙏🙏
Darısı da en yakın zamanda sana nasip olsun inşallahh sağlıklı şekilde gebe kalırsın ❤️🙏🙏

Sağol cnm.
Ameliyat oldum perde için zaman geçmeden hamile kldım 7 yaşında kızım var
Bir tanede düşüğüm var
Çok zaman geçmeden bir tane daha olsun istiyorum tekrar perde çıkma ihtimali oluyomuş
İki kere histeroskopi oldum tekrar olmak istemiyorum
Aynen doğru diyosun kimin ne başına geleceği belli olmuyor.Basınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin❤️
Ay maşallah kizinada uzun ve güzel ömrü olsun inşallah 🤗❤️

• Amin
Reactions: As6
Yastık koymadan önce bi kaç dakika öyle durun sonra yastık koyup yarım saat yatabilirsiniz bence daha iyi olur ben hep öyle yaptım vazelin kullanmayın bence içinde parfüm falan olabiliyor yinede siz bilirsiniz
Anladım canım teşekkür ederim

Aynen canım sırt üstü yatarken ellerinin acuç içi yatağa bassın poponu yumarı kaldır o şekilde 2-3 dk dur sonra yastık koyabilirsin. Ben jel vazelin kayganlaştırıcı vs kullanma taraftarı değilim ya hepsinin zarar verme ihtimal var bence
Anladım teşekkür ederim canım.

Aa ne gördü acaba kesedir belki :emir_bebek: MR ne için ki? Tahlil beta hcg kan tahlili mi?
Bu güz özele gittim başka doktora o dedi rahmimde kalp görünümü varmış. Kan ve idrar aldı da özelde devletin yaptığı tahliller görünmüyor galiba. Bakmadı ona. Hamile olunca düşük önleyici kullanman lazım dedi. Onun dışında sorun olmaz dedi

• Beğen
Reactions: As6
X