2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar pozitif dimi bu

Eklentiler

• IMG_5631.jpeg
    IMG_5631.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 17
Teşekkür ederm kızlar uygulama öneriniz için.
Lioo Lioo canım benim bat tarihimi değiştirir misin?
Doktordan çıktım şimdi. Gonal f in dozunu yükseltmiştik bu ay yumurtalar erken olgunlaşmış sağlı sollu yumurtam var biri 19.6 mm diğeri 21.6 mm.
Bu akşam yapalım dedi iğneyi o yüzden BAT 20 kasım :KK49:
Ay hadi inşallah tutar canim. Şu en son olan takvim de çok iyi yıllardır kullaniyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20241105-172635_One UI Home.jpg
    Screenshot_20241105-172635_One UI Home.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 11
Eveet çok erken bir pozitif hemndee :)) 2 günde bir kan vererek yükselişi takip et canımm. Senin nasıldı süreciin :))
10 aydır deniyordum ben bi kaç ay önce gynoseed jel almıştım ilk ay fayda etmeyince bıraktım bidaha kullanmadım geçen ay burdan bi arkadaş onunla hamile kaldı bende yine deneyeyim ne olacak sanki dedim ve 20 saniye kuralıyla birlikte denedim oldu çok şükür 😊

10 aydır deniyordum ben bi kaç ay önce gynoseed jel almıştım ilk ay fayda etmeyince bıraktım bidaha kullanmadım geçen ay burdan bi arkadaş onunla hamile kaldı bende yine deneyeyim ne olacak sanki dedim ve 20 saniye kuralıyla birlikte denedim oldu çok şükür 😊
Ben de bu ay bu jeli kullandım🙈

Bende 20 saniye kuralını uygulamaya başladım bakalım. Ama jeli bilemedim ya bazı kullanılan şeyler sperm kalitesi için zararlı olabiliyormuş spermlerin ölmesine falan sebep olabiliyormuş ondan denemeyi düşünmedim hiç canım ya

Başın sağolsun canm geçmiş olsun
Bnde kızımı kaybettim doğuma bir ay vardı
Kalp şeklinde olduğunu bilmiyoduk perdeden dolayı büyükçe sıkışmış kalbi zayıfladı
Nts dede anlamadılar kalbi durdu
Doktorlarda bişey anlamadı
Sezeryan oldum bebeği alırlarken görmüşler perdeyi,aradan 9 sene geçti.İnsan 10 senede geçse unutamıyor
Canım senin başka çocugun yok mu. Başın sağ olsun çok geçmiş olsun.
Bende dün amcamin kizi vefat etti kanserden 7 sene savasiyordu ama yenildi. Cenazesine gittim onu o halde gördüm çok çok etkilendim. Daha once babannemi ve oğlumu görmüştüm o halde. Saatlerce yaninda oturduk. Çok kötü oldum küçücük çocuklari var. Içimden dedim bizler dünya telasine kapilmis gidiyoruz. Bak her insanin sonu diye.

Bende 20 saniye kuralını uygulamaya başladım bakalım. Ama jeli bilemedim ya bazı kullanılan şeyler sperm kalitesi için zararlı olabiliyormuş spermlerin ölmesine falan sebep olabiliyormuş ondan denemeyi düşünmedim hiç canım ya
Ben de bu ay bu jeli kullandım🙈
Ben jel ile birlikte 20 saniye kuralının etkisi olduğunu düşünüyorum denemekten ne kayberiz ki baksanıza ben 10 aydır beklediğim meleğime kavuştum çok şükür ☺️

Sağol cnm
Başka bişey demişlerdi bana
Normal uzmana da gittim iki kere
Doçent doktor bile baktı zararsız dedi,uzun ince çizgi gibi belli oluyodu ultrasonda,kopar kendiliğinden bebek buyudukçe dedi😔 kanuni Sultan süleyman araştırma hastanesinde başhekimdi adını hatırlayamadım şimdi,babasıda profesördü
Bakırkoyde muayanesi vardı iyi diye ona getirmişti görümcem beni
Doçentte olsa anlayamadı,bebeğimin yiyecek ekmeği yokmuş
😕 hangi doktora güvenelim napalım...

• Üzgünüm
Reactions: As6
Ben jel ile birlikte 20 saniye kuralının etkisi olduğunu düşünüyorum denemekten ne kayberiz ki baksanıza ben 10 aydır beklediğim meleğime kavuştum çok şükür ☺️
Hayırlı olsun canım. 20 saniye kuralı nedir

Kızlarr hepinize merhaba :) Lioo Lioo Candy7777 Candy7777 kittenlyy kittenlyy
Ben en son buraya 18ekimde mesaj atmıştım. Artımed erken gebelikte silik çizgi çıkmıştı ama ertesi gün başka marka erken gebelik testi yapmıştım görememiştim, adetimi bekliyordum. Bat tarihimde 20 ekimdi.
20 ekim günü adet olmayınca ve belirtimde olmayınca kaset test yaptım ve çizgi çıktı.
Ertesi gün kan verip hamile olduğumu öğrendim 🐣
Ama daha önce 3 kimyasal 1 düşük yaşadığımdan çok temkinliydim. Keseyi görmeyi bekliyordum.
4 Kasımda kese için randevum vardı ama 3ünde bi lekelenme yaşadım hemen kan verdim sonucum iyi çıkınca acile gittim ve keseyi gördüm 😍
Bugün kendi doktoruma gittim ama lekelenme devam ediyor diye istirahat etmemi söyledi ve maalesef düşük tehdidi olabilir dedi :KK43:
Sat tarihine göre de kese boyutu küçük o yüzden haftaya sağlıklı mı değil mi öğreneceğiz.
Dualarınıza ihtiyacım var inşallahh sağlıklıdır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar adetime daha 3 gün var az önce belime bi kramp girdi lavaboya gittim peçeteye sildim adet oldum sanırım dedim ama akıntıyla beraber kulak çöpü ucu kadar kahverengi desem değil koyu sarı desem değil çamur gibi aynı bi akıntı vardı yerleşme filan böyle mi oluyor acaba hiç gelmedi böyle bişey adetim bile direk benim açık pembe yanda kırmızı başlar

X