Tahmini yumurtlamaya göre test vermek pek dogru degil. Kendinizi strese sokuyorsunuz gereksiz. Belkide 9uncu degil 6inci gündesiniz ve cok erkenAdetime daha 5 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti erken mi davrandım acaba ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum
Ben yeni döngümle geldiiimmmm :)özledim kız seni. Adet oldum canım ya bitti bile
Anaaa kız oldun mu adet püüüü bütün testlere
Oldum yavrum valla sorma. Ovulasyon başladım bile.Anaaa kız oldun mu adet püüüü bütün testlere
Başın sağolsunGeçen ay belirtilerin hepsi vardı bnde çok umutlanmıştım,üzüldüm sen gibi,yanıltabiliyo bazen işte
Bnde 9 sene önce doğuma bir ay varken kızımı kaybettim acını çok iyi anlıyorum canım kolay değil
İnşallah hamilesindir rabbimden umut kesilmez cnm benim
Evet haklısın olabilirTahmini yumurtlamaya göre test vermek pek dogru degil. Kendinizi strese sokuyorsunuz gereksiz. Belkide 9uncu degil 6inci gündesiniz ve cok erken
Benim bilgim yok cnmDün akşam ki 2 testim. Üstteki idrar ilk çıktığım, alttaki idrara tutarak yaptığım. (Onda da var ama dağılma olmuş görünmüyor üstteki kadar)
Bence bunda bile fark oluyor ama.
Kuruma çizgisi böyle bir şey mi? Ben bilmiyorum.
Testi bugün yap ertesi gün bak gri renkte cikiyo canım genelde kaset testlerde cikiyo amaBiri bana kuruma çizgisi örneği gösterebilir mi ya ?
Çaresiz kaldım
Yaa. Umutlanmalı mıyımTesti bugün yap ertesi gün bak gri renkte cikiyo canım genelde kaset testlerde cikiyo ama
Baby productor harici başka testin varsa denesene bi belli olur cnmProdoctorun hatalı çizgi veya kuruma çizgi çıkarıp çıkarmadığını bilmiyorum.
Of ya bu sefer de predictor almıcam diyip hep prodoctor aldım. Ya kaset var ya prodoctor.Baby productor harici başka testin varsa denesene bi belli olur cnm
Merhaba B BallYilmaz123 ay ne güzel, birlikte test yaparız döngümüze yakın :) Benim göğüslerimde bir değişiklik yok şimdilik...ne dolgunlaşma ne ağırlık. Bakalım ama sabır edip bekleyecem.K kugukusu bizim döngüler yakınmış seninle benimde 15 Ekim 16 KasımLioo ekler misiniz. Göğüste hassasiyet yok değilim demişsin de alakası yok canım. Sadece hassasiyet olarak bakma ağırlaşır bazen nazende renki kısım koyulaşır. Göğüsler 2 ay gelişme gösteriyor kimisinde. Bende de hassasiyet yok ama ağır ve dolgun oldu diyebilirim.
Prodüctörmüydü, predictörmüydü tam hatırlamıyorum bundan 4 5 sene önceydi sanırımOf ya bu sefer de predictor almıcam diyip hep prodoctor aldım. Ya kaset var ya prodoctor.sinir krizi