2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Adetime daha 5 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti erken mi davrandım acaba ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum
Tahmini yumurtlamaya göre test vermek pek dogru degil. Kendinizi strese sokuyorsunuz gereksiz. Belkide 9uncu degil 6inci gündesiniz ve cok erken

Son düzenleme:
Dün akşam ki 2 testim. Üstteki idrar ilk çıktığım, alttaki idrara tutarak yaptığım. (Onda da var ama dağılma olmuş görünmüyor üstteki kadar)
Bence bunda bile fark oluyor ama.
Kuruma çizgisi böyle bir şey mi? Ben bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_3091.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bişey soracam şimdi mesela benim tlf program ayın 7 ni regl gosteriyo ben kalan gün sayıma 7 ekliyim mi mesela ben son 2 gün diyorum ablam hayır 7 sayacaksin 3 gün var diyo

K kugukusu bizim döngüler yakınmış seninle benimde 15 Ekim 16 Kasım Lioo ekler misiniz. Göğüste hassasiyet yok değilim demişsin de alakası yok canım. Sadece hassasiyet olarak bakma ağırlaşır bazen nazende renki kısım koyulaşır. Göğüsler 2 ay gelişme gösteriyor kimisinde. Bende de hassasiyet yok ama ağır ve dolgun oldu diyebilirim.

Lioo 'cum senden birşey rica etsem seni çok yormuş olur muyum. Tablodaki tarihleri küçükten büyüğe doğru sıralasan sanki daha rahat birbirimizi buluruz

Biri bana kuruma çizgisi örneği gösterebilir mi ya ?
Çaresiz kaldım

Reactions: As6
Başın sağolsun inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder hepimize

Reactions: As6
Benim bilgim yok cnm

Prodoctorun hatalı çizgi veya kuruma çizgi çıkarıp çıkarmadığını bilmiyorum.

Merhaba B BallYilmaz123 ay ne güzel, birlikte test yaparız döngümüze yakın :) Benim göğüslerimde bir değişiklik yok şimdilik...ne dolgunlaşma ne ağırlık. Bakalım ama sabır edip bekleyecem.

Of ya bu sefer de predictor almıcam diyip hep prodoctor aldım. Ya kaset var ya prodoctor. sinir krizi
Prodüctörmüydü, predictörmüydü tam hatırlamıyorum bundan 4 5 sene önceydi sanırım
Aldım bi kaç tane o testten hemen değilde bi süre sonra kıpkırmızı oldu iki çizgide
Testlerle alakalı pek bilgimde yoktu hamileyim sandım
Başka bitane daha yaptım oda aynısı oldu
Test verdim negatif
Hayal kırıklığına uğradım resmen
Bidaha almadım o testlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…