2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben sonomedde çektirmiştim. Hiç korkulacak bir şey değil. Toplamda 5-6 dk sürmüştü. İlaç verilirken hafif regl sancısı gibi oluyor ama o da çok çok az. Yeni hsg cihazları baya iyi
Teşekkür ederim cevabınız için. Refakatçi gerekiyor mu hastane de kaç saat kalınıyor peki

Teşekkür ederim cevabınız için. Refakatçi gerekiyor mu hastane de kaç saat kalınıyor peki
Ben hastanede yaptırmadım dediğim gibi Sonomedde çektirdim. Çekildik, giyindim ve çıktık. Yeni tip hsg cihazları acısız, ağrısız ve 5-6 dk da halloluyor.
Eşimle gittim ben ama refakat gibi olmadı yani. Direk yattığım yerden kalktım.
Korktuğunuz gibi bir şey değil yani.

Lioo 'cum senden birşey rica etsem seni çok yormuş olur muyum. Tablodaki tarihleri küçükten büyüğe doğru sıralasan sanki daha rahat birbirimizi buluruz
O nasıl oluyo kiz

Şimdilik istemedi mr istedi benden kan ve idrar verdim sonuçlara göre bakacaz duruma. Uterusta birşey gördü. Bir sıkıntı var dedi detaylı bakacak işte

Prodoctor da yalancı cikariyo çizgiler vardı kan verdim bugün 0.1 geldi sonuç insanın umuduyla oynuyorlar resmen

Kızlar birşey sorucam. Kalp çarpıntısı (halsizlikle beraber) hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Olmadı kalp doktoruna gidecem artık...

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 1000065797.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 9
Canım panik atak da olabilir
Annem de varda.Halsizlikle beraber kalp çarpıntısı oluyor
Bazen tansiyonu bile düşüyor
Geçmiş olsun
Kızlar birşey sorucam. Kalp çarpıntısı (halsizlikle beraber) hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Olmadı kalp doktoruna gidecem artık...

Kiz ben onları tek tek duzenleyene kadar hamile kalır bir de üstüne dogururum çok zor gııı
Doğru diyorsun tamma o zaman kuzucum boşver hahah
Sanki tam da pik değil canım. Klomen bende bu ay kullandım. 3. hap kullanışım geçen ay femaraydı ondan önce de klomendi. Klomen bittikten sonra birşey kullanacak mısın başka yoksa yeterli olgunluğa gelince iğne mi vuracaksın?

Kızlar benim adetime 10 gün falan kaldı. Göğüslerimde hiç hassasiyet yok.O zaman hamilelikte muhtemelen yoktur dimi? ama halsizlik iştahsızlık var biraz.
Adetine daha çok varmış bu kadar erkenden hamilelik belirtisi yaşanacağını sanmıyorum canım o yüzden şimdiden bilemezsin olup olmadığını. Hamilelik belirtileri artan beta hcg hormonu sebebiyle oluyor çünkü

Bana da tam pik gibi gelmedi ama emin olmak istedim tesekkur ederimm. Hapım bittikten 2 gün sonrasına yani bu cuma gününe kontrol var gel demişti aslında çatlama iğnesi olmak istiyorum benim yumurtam gelişiyor fakat çatlamayıp folikül kiste dönüşmüştü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. O yüzden iğne için ısrar edeceğim

Ya ben bu gün ilaç yazdırmaya gittim doktor ultrason ile baktı birşey gördü ama ne olduğunu anlamadı. Mr istedi. Tahlil istedi. Bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…