2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ay inşallah vardıır ben hiç kullanmadımm
Benimde gögüs uçlarım ara ara sızlıyo
Bugünde yumurtladığım tarafda ağrı başladı
Normalde sızlamaz hiç gögüslerim
Başka belirti yok
Testim de kalmadı
Günüm geçerse artık kan veririm 🙏

yeni ay yeni umutlar kızlar lütfen morallerinizi bozmayın regl olan kızlar bu ay inşAllah hayırla sağlıkla gelir beklenenler 🤲💙

Reglim 1 gün gecikti son 3 aydır düzenli oluyordum hiçbir ağrım sızımda yok acaba kan testi mi versem usulca reglimi beklesem

Evet 2 gün önce test yapmıştım bişey çıkmadı bari olsam da bitse 🥹
bende 1 hafta önce regl oldum beklenen tarihten ama benim kürtaj sonrası 2. reglim onlamı alakalı bilmiyorum dr um kürtaj sonrası böyle durumlar olabilir dedi ovuda pik gördüm 7 gün sonra regl oldum 🫣

Adetime daha 5 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti erken mi davrandım acaba ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum
Daha erkenmiş canım sıkma canını
Daha yeni yerleşiyodur varsa canm
Adetten bi iki önce idrar testi yaparsın

Daha erkenmiş canım sıkma canını
Daha yeni yerleşiyodur varsa canm
Adetten bi iki önce idrar testi yaparsın
Daha önceki hamileliklerimi hep erken öğrendim ama 0.3 ü görünce bi üzüldüm çünkü bu ay farklı hissediyorum karnımın içi acıyor ufak ufak kazınıyor gibi hissediyordum Buda psikolojik olamaz herhalde

• Beğen
Reactions: As6
Ay daha var ama kirmizilar gelene kadar umut hep vardir kiii bende geciktin falan sandim
Tabi öyle orası canım ama ben hep erken öğrendim gebeliklerimi bu ay farklı belirtiler yaşayınca kesin hamileyim diyordum hala da öyle hissediyorum gerçi göbek deliğimin olduğu kısmın altı acıyor içerken sanki bir şeyler batıyor gibi hissediyordum kesin hamileyim dedim ama böyle görünce üzülmedim değil. İnternetten test söyledim şimdi devam edicem yapmaya gelince çünkü emin gibi bişeyim şuan ya 🥲

Daha önceki hamileliklerimi hep erken öğrendim ama 0.3 ü görünce bi üzüldüm çünkü bu ay farklı hissediyorum karnımın içi acıyor ufak ufak kazınıyor gibi hissediyordum Buda psikolojik olamaz herhalde
Geçen ay belirtilerin hepsi vardı bnde çok umutlanmıştım,üzüldüm sen gibi,yanıltabiliyo bazen işte
Bnde 9 sene önce doğuma bir ay varken kızımı kaybettim acını çok iyi anlıyorum canım kolay değil
İnşallah hamilesindir rabbimden umut kesilmez cnm benim ❤️

bende 1 hafta önce regl oldum beklenen tarihten ama benim kürtaj sonrası 2. reglim onlamı alakalı bilmiyorum dr um kürtaj sonrası böyle durumlar olabilir dedi ovuda pik gördüm 7 gün sonra regl oldum 🫣
Bencede onunla alakalıdır çok geçmiş olsun 🌸bakalım önümüzde ki maçlara😂

X