- 24 Nisan 2014
- 390
- 177
- 29
Yaaa. Ben de bu testlere güvenemiyorum artık. Net bi çizgi görünce çatlatma iğnesinden sonra ilk kez gördüm diyebilirim yani.Prodüctörmüydü, predictörmüydü tam hatırlamıyorum bundan 4 5 sene önceydi sanırım
Aldım bi kaç tane o testten hemen değilde bi süre sonra kıpkırmızı oldu iki çizgide
Testlerle alakalı pek bilgimde yoktu hamileyim sandım
Başka bitane daha yaptım oda aynısı oldu
Test verdim negatif
Hayal kırıklığına uğradım resmen
Bidaha almadım o testlerden
Kaç gün oldu cnm 12. Günde varsa çıkar diye duymuştumYaaa. Ben de bu testlere güvenemiyorum artık. Net bi çizgi görünce çatlatma iğnesinden sonra ilk kez gördüm diyebilirim yani.
Net gün bilmiyorum ama ortalama 10-12 gün olmuşturKaç gün oldu cnm 12. Günde varsa çıkar diye duymuştum
Benimde takvime göre yarın falan olmam lazım bakalım olcammıNet gün bilmiyorum ama ortalama 10-12 gün olmuştur
İnşallah olmazsın ve pozitifi görürsüüünBenimde takvime göre yarın falan olmam lazım bakalım olcammı
Ben de cizgi cikartmazdiOf ya bu sefer de predictor almıcam diyip hep prodoctor aldım. Ya kaset var ya prodoctor.sinir krizi
İnşallah olmazsın ve pozitifi görürsüüün
Ay evet ya.Ben de cizgi cikartmazdi
Herkeste farkli mi acaba ya
Biz bu testlere guvenemeyeceksek ne yapacagiz
Malesef canım ya bana çok çıktı o kuruma çizgileriYaa. Umutlanmalı mıyım
Benim ki daha ilk 5 dk da gölge şeklinde göründü durdukça çizgi oldu kıl gibiBendede çıktığı için o kuruma çizgileri gidip kan verdim sabah daha 3 gün var regla bakalım akşam çıkar dedi doktor
Benim ki daha ilk 5 dk da gölge şeklinde göründü durdukça çizgi oldu kıl gibi
Prodoctor da kronik bişey mi bu bilmiyorum tabi
Evet evet. Ama of bu testlere hiç güvenim yokBeş dakikada göründüyse belki vardır
Sonradan çıkartması zaten geçersiz sayılmıyormuydu
Hayırlısı ne diyelimOldum yavrum valla sorma. Ovulasyon başladım bile.
Kuruma değil ama testlerin ne kadar sahtekar olduğunu gösterebilirimBiri bana kuruma çizgisi örneği gösterebilir mi ya ?
Çaresiz kaldım
Ay bu sizin mi, bariz pozitifKuruma değil ama testlerin ne kadar sahtekar olduğunu gösterebilirimşuna bakar mısın lütfen
Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar
Temmuzdaki testim. Bariz çizgi olan su ile yaptığımAy bu sizin mi, bariz pozitif
Ay neydi markasıTemmuzdaki testim. Bariz çizgi olan su ile yaptığım
Ben sonomedde çektirmiştim. Hiç korkulacak bir şey değil. Toplamda 5-6 dk sürmüştü. İlaç verilirken hafif regl sancısı gibi oluyor ama o da çok çok az. Yeni hsg cihazları baya iyiHsg nasıl çekiliyor bilgi verebilir misiniz ya duruma göre cekilmem gerekebilirmis